umutd07
:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
bnde elimden geldigince hut yapmaya calısıyorum...ve hut paylasımlara saygı duyuyorum...cünkü hepsi bir emegin sonucu ortaya cıkıyor...
İnsanlar çok nankör, biz 1Mbps hızla upload edene kadar canımız çıkıyo. Konuyu açıyoruz, msn e dağıtmazsan konu güncel olmuyo.
İnsanlar anlamıyor, uploaddan soğudum bu yüzden.Hiç uğraşmasam,zorlamasa beni 100 Mbps hızım olsa tamam diycem, takmıycam da yok arkadaş sonuçta bi emek var, kısıtlı imkanlarla upload var. Yazık..
Arkadaşlar bide diğer forum sitelerine bakın yok ne bilim teşekkür etmeden linki göremezsiniz gibi yazılar görmüşünüzdür.bi onların konularına bakın bide bizimkilere ?
+Biz büyük bir aileyiz
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır HUT tayım ve her program vs paylaştığımda Konuların fazla ilgi görmediğinin farkındayım.örn: bir arkadaşamız programı indirip bi teşekkürü dahi çok görmektedir.Bu resmen Nankörlüktür.Teşekkür hariç yorum yapılsınki konular güncel olmakla birlikte o bölüm dahi ilgi görür.Sadece HUT bölümü değil programlar,oyunlar gibi Lütfen anlayışla karşılayınız Amacımız Teşekkür almak değil Konularımızın ilgi çekmesidir.Emege SaygıLı oLunuz.Kimse ßu iŞTen Ekstra Para Kazanmıyor.Sizce haklı değilmiyiz?
ßu Konuda ßana Yardımcı Ve Destekçi oLan ProgramLar Ve HackheLL UpLoaD AREa ßöLüm MoDu aSi'ye Teşekkür ederim.