TüM HackheLL'e [ EmeGe SaygıLı oLManız DiLegi iLe ]

bnde elimden geldigince hut yapmaya calısıyorum...ve hut paylasımlara saygı duyuyorum...cünkü hepsi bir emegin sonucu ortaya cıkıyor...

İnsanlar çok nankör, biz 1Mbps hızla upload edene kadar canımız çıkıyo. Konuyu açıyoruz, msn e dağıtmazsan konu güncel olmuyo.

İnsanlar anlamıyor, uploaddan soğudum bu yüzden.Hiç uğraşmasam,zorlamasa beni 100 Mbps hızım olsa tamam diycem, takmıycam da yok arkadaş sonuçta bi emek var, kısıtlı imkanlarla upload var. Yazık..

Emeğe Saygı

Emeğe saygı gösterelim arkadaşlar bol bol teşekkür edelim etmeyenleri uyaralım

unutmayınız ki ettiğiniz her bir teşekkür konuyu açan arkadaşlarımıza daha büyük bir istek ve arzu vereceği

gibi sizlerinde ona olan saygınızı gösterecektir iyi forumlar dilerim.

Sonuna kadar haklısınız.. uğraşlarınız karşılığını almalısınız (=

Sonuna Kadar HakLısın Niqqa.. ßEŞİKTAŞ TEAM EMEK HIRSIZLARINA KARŞI..!! (=

FeLLs gibi adamLar yüzünden oLuyor bu. . .
Sanki Teşkkürü parayLa ediyor adam. . .

Ama o en azından post kasıyor.Onuda yapmayanLar war . . .

bazen huttan alınmış linkleri baska sitelerde görüyorum ben cok gülüyorum lamerlere emeğe her zaman saygı... sadece hutta değil tüm forumda gecerli bu...

İnsanlar çok nankör, biz 1Mbps hızla upload edene kadar canımız çıkıyo. Konuyu açıyoruz, msn e dağıtmazsan konu güncel olmuyo.

İnsanlar anlamıyor, uploaddan soğudum bu yüzden.Hiç uğraşmasam,zorlamasa beni 100 Mbps hızım olsa tamam diycem, takmıycam da yok arkadaş sonuçta bi emek var, kısıtlı imkanlarla upload var. Yazık..

aynen katılıyorum abi :goz:

emeğe saygı göstermeyenlerin kaynanası ölsün :hhmanD

Demin google de arama yaptım Fringe@hackhell diye.
Puahahahaah bir sürü konum alıntı yapılmış.Ne kadar aciz bu millet :D

inanın durum gerçekten vahim düşünün hh'ye emek vermek için işimizi gücümüzü bırakıp upload yapıyoruz karşılığındada para istemiyoruz ki sadece biraz emeğe saygı ama oda yok..

Arkadaşlar bide diğer forum sitelerine bakın yok ne bilim teşekkür etmeden linki göremezsiniz gibi yazılar görmüşünüzdür.bi onların konularına bakın bide bizimkilere ?
+Biz büyük bir aileyiz

valla gördüm ben de bi kaç yere üyeyim karşılaştım önce teşekkür butonuna basıp sonra linkleri görebiliyoz :hhmanD..aslında o da iş değil kimseye zorla teşekkür ettiremezsin ki veya pm attırmazssın.insan olan zaten verilen emeğin karşılığını hakkını verir :...kimisi de yazıyo hh de var mesela adam 2-3 yıllık üye her gün online ne bir postu ne bir teşekkürü var ondan sonra ben geldim hoş geldim demeye başlayanlar da var :))))

2hczxww.jpg

siz görün sadece ilk sayfa :hhmanD

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır HUT tayım ve her program vs paylaştığımda Konuların fazla ilgi görmediğinin farkındayım.örn: bir arkadaşamız programı indirip bi teşekkürü dahi çok görmektedir.Bu resmen Nankörlüktür.Teşekkür hariç yorum yapılsınki konular güncel olmakla birlikte o bölüm dahi ilgi görür.Sadece HUT bölümü değil programlar,oyunlar gibi Lütfen anlayışla karşılayınız Amacımız Teşekkür almak değil Konularımızın ilgi çekmesidir.Emege SaygıLı oLunuz.Kimse ßu iŞTen Ekstra Para Kazanmıyor.Sizce haklı değilmiyiz?

ßu Konuda ßana Yardımcı Ve Destekçi oLan ProgramLar Ve HackheLL UpLoaD AREa ßöLüm MoDu aSi'ye Teşekkür ederim.

sana katılıyorum arkadaşım keşke bir yeni üye olan arkadaş bile bu yazıyı okuyup birşeyler çıkarabilse...

Bir prog. oyun indirmek upload etmek basit bir iş değil emek ve zaman gerektiren işler. Bunu yapan arkadaşların bu işten bir kazancı yok...

Lutfen Kişilere Emeğinin karşılığını verelim.....

Çok haklısıınz.Bu sadece programlarda değil.Tüm forum genelinde böyle.
Bir konu paylaşılıyor 40 kişi baktıysa 0 yorum 0 teşekkür.
Sanki teşekkür edip post atsalar günah işleyecekler.
Sonuna kadar destekliyorum.:goz:

Geri