..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

bim_28

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Evet tüm üyeler buraya pls...

Şimdi bim ne oldu neden bizi ayaklandırıyon demeyin sakın :p

Burda tanınmış saygıdeğer tüm üyeler kendinizi tanıtacaksınız,
kendi hakkınızda yorum yapacaksınız, kendinizi kısaca tanıtacaksınız.
(En kısa 10 cümle)

Neden mi?...
632842726557688395.gif

Sizin için hazırlayacağımız ve tüm Hackhell üyelerine özel bir süprizimiz var.
Proje büyük bir proje ve şimdilik bu kadarını bilin diyorum...
632842726557688395.gif

İnşallah 17 Hazirana kadar bu işin altından kalkarız ve yüzümüze gözümüze
bulaştırmayız bu işe başladık bir kere başlıkta açıldı geri dönüşü yok.

Birde ekleme yapayım hackhelldeki üye olan herkesi ilgilendirmektedir bu mevzu.
Herkesden ricam istey adını yazabilir ister yazmaz mesleğinide yazması önemli değil.
Hackhell bu zamana kadar ona neler kazandırdı forum hakkındaki görüşleri nelerdir
kendinden kısa kısa yorumlar vs. vs... anlatmasını istiyorum bu forumu benimseyen
(sömürücüler dışında [zaten onlar ilgilenmezler]) herkesin yorum yazmasını istiyorum.
Listede sizinde yer almanız en geç 1 hafta (10 gün) içinde yorumlarını tamamlamaları
rica olunur sonradan aklınıza gelen takılan bişi varsa mesajınızı editleyebilirsiniz.
Yorumlar en son alınacaktır...

Bir ekleme daha yapayım seviğiniz üyeyi yazın ama sevmediğiniz üye size kalsın lütfen.
Sonuçta 70 bini aşkın üye var birilerini zorla sevmek zorunda değilsiniz.
Sonra bu sevmiyorum gibi yorumlar tartışmalara mahal veriyor ve tartışmanın bol
olduğu şu günlerde bunun önüne geçmeye çalışıyoruz. Lütfen yorumlarınızda KIRICI
olmayalım.

Special Thanks Devil - St.Anger - Prowl...

zor be bim kimse kendini anlatmak istemez kolay kolay msn den falan toplasan bir ihtimal yine de düşüncen için teşekkürler

saygıdeğer üye statüsüne kimler giriyor :)

efet şimdi değiştiriyorum ozman adım Te®Te®eN :D hackhell ile tanışmam çok enterasan oldu işten çıkmıştım çıktığım şirketin sitesini hacklemeye karar vermiştim ama hackle ilgili en ufak bişi bilmiyodum )şu anda bilmiyorum ya neyse ( ondan sonra bizim bilgisayarcı bi oğlan vardı hala da var adı sabri ona sordum ben hacker olcam bu işi nerden öğrenebilirim diye oda bana hackhell gir bi bak bişeyler bulursan bana da sölersin dedi bende bi girdim üye oldum ondan sonra forum sitesinin ne olduğunu bile bilmiyodum ve ben hiç bişey anlamamıştım ozaman siteden gittim sabriye dedimki ulan defe ne biçim site hiç bişey yok orda dedim ve ondan sonra aylarca girmedim siteye sonra bi gün geçmişi kurcalarken gözüme çartı tekrar bi gireyim dedim ve giriş o giriş başlarda konu açmayı bile bilmiyodum bi gün baktım beyazülke konu açmış :Açtığım Konuyu Bulamıyorum Diye ben de ne zamandır resim fıkra bişey verip iilk konumu açmak istiyodum bana da fırsat doğmuştu mutlaka biri bu çocuğa yardım ederse banada yardım eder diye bende o konuyu şöle bir post atmıştım:Sen yine açmışında bulamıyon ben 1 aydır üyeyim konu açmayı bilmiyorum diye bir post atmıştım tabi bu durumda 1 aylık üye olduğum yalandı en az 4-5 ay olmuştu sitede hiç takılmamıştım ama utandığım için 1 ay demiştim Not:J@CK@L bu yalanı daha sonraları tespit etti
ondan sonra blade ve Jackal bana konu açmayı öğretti .beyazülke nin konusuna geliince onun konusuda taşınmıştı o zaman ve herkez mutlu bir şekillde ayrılmıştı ordan.ondan sonra yavaş yavaş ısındım hackhell e özellik le bim in açtığı hackhell gececileri başlığına abone olmuştum daha burda sohbet ortamıda çok etkili oldu benim için sohbet ortamı yapılan geyikler bide adult ağırlıklı bi şekilde dewam ediyoruz işte bi ara hackle ilgili de bişiler öğrenirim belki ama eski çalıştığım şirketin sitesini hacklemek ten çoktan vazgeçtim bilenem

Tam olarak şöyle anlatayım gerçek isminizi yazıp yazmamak size kalmış birşey.
Sizin anlatacaklarınız sitede üye olduğunuzdan bu yana yaşadığınız acı tatlı olaylar
olabilir sizin site hakkındaki görüşleriniz olabilir site yöneticileri hakkındaki
görüşleriniz olabilir sonuçta bazıları gerçek kimlik bilgilerini gizli tutulmasını ister
ben sizlerden tutupda gerçek adınızı ne iş yaptığınızı sormuyorum ki ama
isteyen de bu bilgilerini bizimle paylaşabilir.
Yorum yapmak artık sizlere kalmış bişi.

Umarım anlamıştırsınız...
632842726557688395.gif

Mesela kendime yazmış olduğum yorumdan kısaca örnek vereyim...

...
Hackhell'e tanışmadan önce bende internete fazla takılmaz haber sitelerine
takılır download sitelerinde sömürücülük yapardım ama Hackhell bana çok şeyi
öğretti neyi mi öğretti paylaşım yapmayı nette iyi bir arkdaşlık ortamın olabileceğini
sıcak dostlukların kurulabileceğini.

Ben sitenin ilk kutulduğunda üye olamadım ama haberim oldu o zaman uzun bir yolculuktaydım
ama kısmet 8 ağustosaymış.... vs vs...

Bu yoruma kendinizide katarak sevdiğiniz üyeleride yazarak kendi yorumunuzu yazabilirsiniz...

Kolay gelsin...

ben klasik bir üniversite örencisiyim....

fukara mı fukara ...:p

aç mı aç....

günde 3 ögün yumurta patates ekmek makarna yenior evde....

istanbul denen sehirde tutunmaya calısıorum....

bigün benim kanka baktım uykucupianist'ten hekıl diye bi site örenmiş adult falan takılıyo...

ben o zamana kadar forum felan duymamısım myneti biliom bi tek...

ilk başlar öle bakındım malak malak post atmaya tırsıyodum baktım ortam güzel ben de paylasmaya basladım...sonra bi baktım ki ilk dönemden full cakmısım okulda....:D

hh e cok arkadasımı üye yaptım bazıları çözemedi nedir ne diildir bazıları mod oldu artizlik yapıor(chacmool.ck) :D

neymiş efendim bu bilgisayar denen aletin mühendisi olcakmışım....peh....

bim oldu mu bari????

-inşallah sorularının cevabı olur-

bende 87 dopumluyum,marttan beri hackhell manyağı oldum..
ama üniversite okumamdan dolayı evden deil internet kafeden bağlanmak zorunda kalıom...
zaten bu internet kafeciyi de ben zengin ettim,
şerefsiz son model arabayla dolaşıyo...
anlamadım gitti...

neyse ya bukadar ya..verdiğim paralar aklıkma gelince sinirim kalktı...

proceniste başarılar..
kolay gelsin :D

ei beni tanıyanlar adımı zaten biliyor , vermeye gerek yok o zaman ;)
gelelim site hakkındaki goruslerime
- Walla kardesim oranlar ortada 1 senede bu kadar gelişen bir site warsa eyw yoksa ki benim bildiğim yok bu da hh farkı olur yani
hee siz diceksiniz nasıl bu kadar buyudu nasıl bu kadar gelişti ilk senede nasıl 70bin uye yaptı
1-Kadrosu çok sağlam
2-Arkadaslık cok sağlam
3-Emege saygı veriliyor
4-Canayakınlılık
Ewt belkide bunların içinde en onemlisi 3. olan madde ki bu sitenin acılma sebebi budur. Bundan onceki sitede bu olmadıgı için herkes burda ;)

eeet gelelim yoneticilere
zaten ilk geldiğimde ki bu site kuruldugunda tatildeydim ve anca 2 ay sonra haberim oldu acıldıgından ( wayy be bana bak o zamanlar netin bagımlısı deildik tabe 2-3 ay nete girmemişim beah wayy ) neyse geldik yerleştik bizde zaten çok fazla yabancılık cekmedim nickler hep tanıdık geliyordu .
kısaca yorumlar

DarK_Angel = Site hakkındaki sorununu solersin anında halleder ama geyik yapmayı sevmez
Ozy = Saç sakal muhabbeti yapmayı sewer ;) paylasımcı ve yardımseverdir
Solariz = Walla ne desem bilmiyorum msnden o kadar sey yazarım site hakkında deilse cvp vermez ;) ama çok canayakındır
gel gelelim kadye = Abicim otur sabaha kadar muhabbet et , geyik yapmayı sewen bir şahsiyet :D eee bizde geyik modu oldugumuzdan dolayı kadynin yeri ayrı

ewt bunlar adminler hakkında goruslerdi şimdi walla modlarında yazmak isterim ama zamanım yok ;)
birazda kendimden mi bahsetsem

1988 doğumluyum isim vermeye gerek yok bir super lisede lise hazırlık + 2.sınıf öğrencisiyim okuldan geldiğim zamanda HackHeLLe takılıoz işte
Walla hackhelle paylasım olarak az buçuk birseyler verdiğime inanıyorum ve çok seyde aldım en onemlisi "- netten de dost olunur muymuş peah "
sorusuna cvp buldum :D
Bu arada koyu bir FenerBahce taraftarıyım ve ders calısmayı sewmem
eee yeter bu kadar sanırım bim yetmez dersen bir ara hayat hikayemi yazarım :cool:
edit : bu kuzen bozuntusu squ olucak puştu sewiyorum :D canm kuzenim benim

iyi forumlar

Blade güzel yorum ama biraz uzun :p
Neyse aynen böyle yorum istiyorum sizden.
Eğer eklemek yada çıkarmak istiyorsanız bir
hafta içinde mesajlarınızı editleyebilirsiniz...

slm ben fatih....16 yaşındayımm kocaeli(izmit)te oturuyorum... siteye bu sene üye oldum bana arkadaşım söledi gir üye ol diye girdim we girdigime cok memnunun gerçekten cok güzel bi site

yöneticiler hakkında yorum yapamıcam hiç biriyle muhabbetin yok we tanımıorum ama tanışmak isterimm...

bide başka düşüncelerim blade arkadaşım gibi o yazmış zaten :)

bide site yararına elimden geleni yapmaya calısıorum pek bişey bilmiorum ama yinede elimden geleni yapıyorumm :)

belki kirlilik yaratıorum ama olsun böle örenicez :(

ben fare :) bende klasik bi üni. ögrencisiyim s.d.ü ziraat müh.disligi okumaya calısıyorum ama ders çalısmıyorum hackhelle yeni üye oldum sayılır ama bu site yüzünden yaz okuluna kalıcam :) 87 dogumluyum koyu şebnem ferah ve pamela hayranıyım(pamelanın yeni albümü çok sahane olmuş) yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim :)

hackhell i ağustos veya eylül 2005 gibi farkettim ama isminden kıllandığım için üye olmadan takip ettim, sonradan daha fazla dayanamayıp üye oldum :) paylaşım olarak mp3 +video cliplerde faydalı olabilirdim , maalesef kaldırıldığı için sömürmekle (tşk mutlaka ederim :)) ve yorum yapmakla yetiniyorum. herhangi bir üyeyle şahsi diyaloğa girmediğim için direk bişe sööleyemem fakat mesajlarına dayanarak aktif üyerin ve modların hemen hemen hepsinin iyi niyetinden ve samimiyetinden kuşkum yok diyebilirim. isim vercek olursamda "HH göze çarpanlar Vol:4" te yazarım..

ps : ne istendiğini tam olarak anladığımda duruma göre msj editleyebilirim... ii forumlar herkese

Ben dureX;

23 yasındayım..Pc programcıLıgı mezunuyum...Bır Ecza deposunda Bılgı ısLem Muduru gıbım bısıyım:D
İstanbuLLuyum...YaqısıqLıyım..

Yarısmacı arkadaslara basaRılar

walla eskı forumdan geldım bende cogu kısıyı ordan tanıodum zaten ılk forum acıldııgında reactor ugrastı baya üye yapmaya benı aktivasyon olayını tutturamadık tatıl fılan derken agustos gıbı uye oldum hackhellın kadrosu cok ii zaten önce arkadaslık sonra sıte gelir.. kisi diil sitenin geneli önemlidir.. hackhell bana dostLar kazandırdı arkadaslardan bı yana önemli olan o zaten..

denizliliyim fanatiq sayılabilir ;) bizimki okumaksa ögrenciyiz iste yaş 21 civarı veya üstü :D

Türkiyenın en dogusundan batısına kuzeyınden güneyine gittiimde o sehırlerde yuzyuze gorusmesemde daha onceden benı beklıyen arkadaslarımn oldugunu bilmek güzel bi duygu...

şimdiliq GünceL ve Ankette mod um ;)

edit:: evet cok arkadas kazandırdı ama ben asıl onemLı olan dostluklar dıyıp , hh de bana acaip degerli dostlar kazanDırdı .... ;)

haa bu arada unutmadan uzaktan yakından ispiyonculukla alakam yok benı tanıyanlar bilir zaten nası biri olduumu bu aralar en uyuzz olduum sey ispiyoncumusun geyigi hele daha bi merabam bile olmayan yenı user ların geyikleri :mad:

Ben Chuckies kara kara düşünmeyin adının anlamı nedir diye vurun dibine gitsin:sigara:
Fazla Söze Gerek Yok Beni Eskiler İyi Tanır Yeniler Örnek Alır Tanıyan Anlatır :sigara:
İstanbul Çok Güzel Rakı Şiş Kebap Çok Güzel Yine Gelecek Ben:mad:
Gencim Güzelim Seni Üzerim:mad:
Ben Seversem %100 severim:mad:
HH ile ilgili görüşüme gelecek olursam
Bunca yıLLıq yogurtcuyum ama bole kase gormedım.

Ben Sansar...

1981 Istanbul Doğumluyum..fanatik Bir Galatasarayliyim Amigoluk Yapiyorum..hackhell;a 2005 De Taniştim Ve Kisa Zamanda Buradan Büyük Paylaşimlar Aldim.bende Elimden Geldiği Kadar Paylaşmaya çaliştim..hackhell Sayesinde çok şey öğrendim....bekarim Ve Evlenmeyi Düşünmüyorum çünkü Evlenemeyecek Kadar çevremde çok Kiz Arkadaşim Var Seçim Yapamiyorum:).....bu Kadar Bilgi Yeterlimi Arkadaşim...

Geri