tüfek alıcam yardım

dostum 400 liradan başladığını duydum ama gövdesi işlemeli olmayanlardan alırsan biraz daha ucuz olur. AMA tavsiyem burdur yıldız tüfek ürünleri adamlar AMERİKA'ya bile silah ihrac ediyorlar

slm öncelikle silah nerde kulanacaksın bunu tesbit etmen lazım ,ucara mı yoksa tavşan avına mı yada ne amacla kulanacaksan ona göre silah tesbitinde bulunmak en dogrusu bence arkadaşlar unutmadan ben avcı belgem olan bohcacı bir avcıda deyilim belirteyim de sonra haksız bir yorum olmasın şayet bu hususta karar verirsen haber verirsin şimdilik selamtle

arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun ama şunu unutma karşındaki avada şans ver bence lumar tek tetik süper poze tm sana göre

benden tavsiye huğlu alma beş para etmez ben kullandım hiç işime yaramadı benim sana tavsiyem winchester modeli süper bir otomatik veya super poze

Türkiye'de alabileceğin en kaliteli marka huğludur arkadaşım yaklaşık 12 tane huğlu serisi var peder sağolsun :) otomatik önermem arkadaşlarında dediği gibi hangi avda kullanıcaksın bu silahı göl avlarımı kara mı büyük küçük avmı ne yani?eğer yeni başladıysan ve standartlara uygun olsun diyorsan gerek görünüm gerek sekme yapısı olarak en mantıklısı süper poze 36 lık olur senin için ideal olan üstüne basa basada diyorum huğludan şaşma :)

Avcılık Ruhsatın yoksa zor alırsın ruhsat almak içinde çok uğraştırıyorlar pisiklokmok derken pisikolojin bozuluyor.

Direk fabrikasından almak çok daha avantajlı, Büyük Sanaayi Sitelerinde fabrikaları satış yerleri var araştırman lazım...

SKB_600DU_024x__.JPG

dedem kullanıyor bunu bi bak istersen

bide burda SP ler var
http://www.huglu.com.tr/index.php?lid=1&nid=2&gid=1

Ruhsat çıkarmak bir günlük iş. Bu anlattıklaım yivsiz av tüfeği için geçerlidir.
Malzemeler
4 fotograf 3 tanesi Emniyete, 1 tanesi sağlık raporu için gerekli.
Evvela sabıka kaydı alıyoruz. Sonra bağlı sağlık ocağından (tam teşekküllü falan gerekmiyor) sağlık raporu alıyoruz. Bir dilekçe ile Valiliğe müracaat ediyoruz. Valilik Emniyete havale ediyor. Emniyete başvuruyoruz. 3 foto ekliyoruz. Belgelerimizi yarım kapak bir dosya içinde teslim ediyoruz. Maliyeye harcını yatırıyoruz (20 TL kadar) Silah alma belgesini verdiklerinde iş bitmiş oluyor. Bu belge ile istediğimiz bir tüfeği alıp silahla ve faturayla Emniyete gidip ruhsata kaydettiriyoruz. İşlem tamam.
Yukarıda arkadaşın dediği öyle testler falan yok. Ama eğer yivli tüfek alacaksanız o zaman tabanca işlemleri yapmak gerekecek.

Ben eğer düşünürseniz Sarsılmaz'ın SüperPozelerinden Python'u öneriririm. İnceleyin. Ele, nişana güzel gelen bir tüfek.

Tüfek konusunda ne kadar cok bilginiz var:)

16-01-2009, 10:22 AM yuh 1 yıla yakın olmuş hala karar veremedin mi? gerçi ortalarda göremedim :p
en iyisi alma rahat bırak yaban hayatı .:p

dostum ne alırsan al aman gosunu seweyım bı sakatlık cıkarmadan yap awını.....
rasgele dostummmm..............

bence Türk yapımı M16 olan T14 al
buyur silah hakkında bilgi M16 - Vikipedi
bi de bunun yeni versiyonu M4ler çıktı
bu da M4 M4 Karabina - Vikipedi
tabi m4leri bulman bayağı bi zor :D
buyur bunlar da T14lerin fiyatları SİLAH DÜNYASI AV & DOĞA SPORLARI
yok ben ucuz bişi istiyorum dersen tek kırmalar : SİLAH DÜNYASI AV & DOĞA SPORLARI

ya bide Tulpa arkadasım adam av yapacak operasyon degıl gitmissin M16 tawsıye etmısın
senın M16 dedıgın bu yaaaaa

M16a1m16a2m4m16a45wi.jpg

WALLA GULDURDUN BENI RABBIMDE SENI GULDURSUN NE DIIM....

arkadaşım önce kalitemi istiyorsun yoksa idare edecek birşeymi
yani çocuğuma kalsın atadan evam etsin ömrlük birşey alayım diyorsan yabancı alacaksın.Ama huğlunun dışarıya ital ettiği tüfeklerde onlardan farkı yok ve fiyatı uygun.Ayrıca ne avlayacağın çok önemli namlu boyu dipçik boyu bunlar sana kalmış.ortalama birşey istiyorsan huğlunun 1250-1500 ytl arasında güzel tüfekleri var tavsiye ederim.bu arada otomatik düşünüyorsan mke nin 5+1 silahlarını tavsiye ederim..

yıllanmış konuyu da canlandırdınız ya
kapatın adam almıştır ne alacaksa

metehan 063 ün de dediği gibi öncelikle ne avlayacığına bağlı marka olarakda huğlu 103 ce yada sarsılmaz olabilir dünya standartlarına iki yerli silah. silah almaya karar verdiğinde de marka ne olursa olsun silahı seçmek çok önemli önecelikle silah anatomik olarak sana uygun olmalı yoksa atışlarında hedefi bulmakta zorlanırsın tüm avcılara rastgele...

slm torun marka tufekler nasıl yardımcı olursanız sevınırım

burada kimse silahtan anlamıyor diye düşünüyorum.oysa bilen birisi parasal sorun yoksa şu markayı eğer parasal sorun varsa şunu demeliydi.

Arkadaşlar bende bitane Beretta AL 391 Urika Y. Otomatik Av TÜfeği var. vede gerçekten çok memnunum. Herzaman tavsiye ederim.Hemen Hemen her çeşit avda kullanabilirsiniz arkadaslar.

Geri