tüfek alıcam yardım

Metehan kardeşim haklı, tüfek, yapıyacak olan ava göre alınır, kuş avının tüfeği ayrı, tavşanın ayrı olmalıdır, ama 12 calibre 71 namlu bir tüfek her ava gelebilir...

metehan063 arkadaşıma katılıyorum,önce amaç belirlenmeli,kalibre,namlu uzunluğu,kundak,tetik,bunlar daha sonra belirlenir

arkadaşım yarı otomatik tüfek alacaksan yerli olarak sarsılmazın franchi modeli
yabancı alacaksan winchester süper x3 flanigun serisi alacaksın

Selamlarımla .iyi bir köpeğin varsa hangi tüfeği alırsan al.istersen sapanla git.ama köpeğin yoksa boş ver avcılığı spor maksadıyla bir otomatık al. stres atmak için gider tenha bir tepede bir kutu fişek sıkar rahatlarsın. ama köpeğin yoksa istersen uçaksavar al.ya vurdgunu bulamazsın yada yaralı bırakırsın.

Öncelikle Tüfekle hangi avı yapacaksınız? Yerli bir marka olarak size kesinlikle tavsiyem Armsan modelleridir ; http://www.armsan.com/tr/ bu silahlar yurt dışında inanılmaz fiyatlara satılıyor ve %100 yerli kalite derseniz mükemmel,İthal düşünürseniz Beretta önce olmak üzere Browning de olabilir,Winchester markalarını tavsiye ederim kalibre seçimi ava göre değişir fakat 12 kalibre her zaman iyidir şahsen ben 12 cal den şaşmam fakat 20 cal,28cal ve 36 cal,Havalı,Tabanca :) ve 9mm ( pipet) tüfeklerimde mevcut.Umarım yardımcı olmuşumdur...

arkadaslar bildiginiz için mi? bilmediginiz için mi? konusuyorsunuz bi arkadas dogru konusmus av yapmak istiyorsan otomatik diye karar vermişsin saygı duyarız ama otomotik gösteriş silahıdır..
av yapacaksan POZE & CİFTE AL AMA YOK DERSEN NASIL BİLİYORSAN ÖYLE YAP.
HA UNUTMASAN POZE VE CİFTE NİN KÖTÜSÜ OLMAZ EN KÖTÜSÜ EN İYİ OTOMATİKTEN DAHA İYİDİR HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM

huğlı süper poze al kafan rahat etsin...otomatiklerin dikebilme ihtimaline karşı domuz avında olduğunu düşünebilir misin:)ben düşünemiyorummm:)

arkadaslar bildiginiz için mi? bilmediginiz için mi? konusuyorsunuz bi arkadas dogru konusmus av yapmak istiyorsan otomatik diye karar vermişsin saygı duyarız ama otomotik gösteriş silahıdır..
av yapacaksan POZE & CİFTE AL AMA YOK DERSEN NASIL BİLİYORSAN ÖYLE YAP.
HA UNUTMASAN POZE VE CİFTE NİN KÖTÜSÜ OLMAZ EN KÖTÜSÜ EN İYİ OTOMATİKTEN DAHA İYİDİR HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM

arkadaşa kesinlikle katılıyorum ama otomatik yazmıssın. madem öyle benim kullandığım Vursan marka yarı otomatik sekizli 12 cal. uzun namlulu ve ucundaki şok değişme özelliği ile her türlü avda kullanabilirsin. 96 yılından beri kullanıyorum. yarı otomatiklerin en büyük sorunu dikme sorunudur. seri atacaksan fişek mutlaka diker. ama 13 yıldır vursanda asla dikme problemi yaşamadım.üstelik yerli ve fiyatoda uygun. iyi avlar dilerim kardeşim. rastgele...

arkadaşım ne avlıyacağına bağlı eğer domuz , geyik gibi iri hayvanlar avlayacaksan safir t 14 bence ideal yarı otomatik ama tam gibi tetik çok hafif bide tesirli menzili yüksek bende var 200 mt. den demir 2 mm. levhayı deliyor 36 cal.fişek atıyor ama bıldırcın tavşan gibi hayvanlar avlayacaksan poze veya 5 li 8 li otomatik ( huğlu ) ideal

bende bir pompali tufek var 8 mermi aliyor, markasini tam bilmiyorum ama uzerinde bir cobra var

arkadaşim ben sana winchester süper roze tavsiye ederim otomatik de var kolay gelsin

arkadaşım avcılığa yeni başlıyorsan otomatik tavsiye etmem,süper poze tabir edilen çifteler vardır sana huğlu,sarsılmaz veya sarsılmazı tavsiye ederim. otomatiklerde kanuni olarak ava çıktığında fişek haznesine takoz dediğimiz bir alet takmak zorundasın rast gele

Bence de çifte al ...

ben sana ital düşünürsen rus baikal tavsiye ederim fiyatı 1100 ile 1300 arası değişiyo ama biraz agırdır 3.2kg 3.5kg arasında değişir.ama yerli düşünürsen hugluyu tavsiye ederim çünkü çelik kalitesi biraz daha iyi ama onun dışında başka tüfek olarakda armsan torun ata bu tüfeklerde güzel şimdiden sana rasgele diliyorum kardeşim

canım bir başlık atmışsın ne yazalım buna

tüfek alacam yardım

ne alacan ne avlıyon
yaşın kaç senin

otomatikmi çiftemi süper pozemi havalı tek saçma mı yivlimi

ne avlayacan av ruhsatın varmı çıkaracanmı

ya oyüzden kızıyorum bu şeylere

tüfek alacam eyi gitt all

benelli baretta browning remington belki franchi bunların son model otomatikleri birbirleriyle yarışıyor tabi parası olana paran yoksa sarsilmaz yada ikinci el bak bu markalarda otomatik şart değil domuz hariç tüm avlarda poze yada çifte avcı silahıdır otomatikler 3 füşek alır av kurallarına göre diğerleri iki ava kaçma şansı tanırsın zaten avcı olmak istersen iki bile fazla sana haydi rastgele unutma bir avcının son ihtiyacıdır tüfek

Geri