Metallica_17
New member
Arkadaşlar Sxe İnjected İntercepting Hatasının çözümünü ben biliyorum.... Hiç uğraşmıyorsunuz 
Yüklediğiniz Antivirüs programları Sxe 4.3 'ü süper etkiliyor yani ilk şöyle deneyin .
1) Sxe 4.3 'ü kaldırın
2) Bilgisayarınızdaki Mevcut Antivirüs Programınıda KAldırın
Not : Denetim Masasındaki Program Ekle/Kaldır modülünü kullanarak kaldırın... Unistall yani ... !
3) bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Sxe 4.3 yeniden kurun...
Evet bu işlem bir işe yaramıyor bazı bilgisayarlarda onlar ise virüsü çoktan kapmış durumdadır yani bütün antivirüs programları her virüsü silebilir diye birşey yok windows Xp Yada Kısaca windows'un bazı silinemeyecek dosyaları vardır bunlara .dll yada .sys dosyaları denir işletim sisteminin temelidir bunlar. E hadi var sayalım antivirüs buna bulaşan virüsü sildi
silemez... Silersede bu dosyaları birlikte siler oda işletim sisteminize ( Windowsunuza ) zarar verir. En kısa yol formattır.
1) formatı atınız.
2) windows'u yükleyiniz
3) asla antivirüs yüklemeyiniz.
4) Oyununuzu ve Sxe yi kurunuz...
5) iyi Oyunlar ...
Not : Alıntı DEĞİLDİR !!!!!
Yüklediğiniz Antivirüs programları Sxe 4.3 'ü süper etkiliyor yani ilk şöyle deneyin .
1) Sxe 4.3 'ü kaldırın
2) Bilgisayarınızdaki Mevcut Antivirüs Programınıda KAldırın
Not : Denetim Masasındaki Program Ekle/Kaldır modülünü kullanarak kaldırın... Unistall yani ... !
3) bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Sxe 4.3 yeniden kurun...
Evet bu işlem bir işe yaramıyor bazı bilgisayarlarda onlar ise virüsü çoktan kapmış durumdadır yani bütün antivirüs programları her virüsü silebilir diye birşey yok windows Xp Yada Kısaca windows'un bazı silinemeyecek dosyaları vardır bunlara .dll yada .sys dosyaları denir işletim sisteminin temelidir bunlar. E hadi var sayalım antivirüs buna bulaşan virüsü sildi
1) formatı atınız.
2) windows'u yükleyiniz
3) asla antivirüs yüklemeyiniz.
4) Oyununuzu ve Sxe yi kurunuz...
5) iyi Oyunlar ...
Not : Alıntı DEĞİLDİR !!!!!