sXe Kapat Hatasına Çözüm --> Intercepting Hatası sXe Injected Kapatılacak

Arkadaşlar Sxe İnjected İntercepting Hatasının çözümünü ben biliyorum.... Hiç uğraşmıyorsunuz :D

Yüklediğiniz Antivirüs programları Sxe 4.3 'ü süper etkiliyor yani ilk şöyle deneyin .

1) Sxe 4.3 'ü kaldırın
2) Bilgisayarınızdaki Mevcut Antivirüs Programınıda KAldırın
Not : Denetim Masasındaki Program Ekle/Kaldır modülünü kullanarak kaldırın... Unistall yani ... !
3) bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Sxe 4.3 yeniden kurun...

Evet bu işlem bir işe yaramıyor bazı bilgisayarlarda onlar ise virüsü çoktan kapmış durumdadır yani bütün antivirüs programları her virüsü silebilir diye birşey yok windows Xp Yada Kısaca windows'un bazı silinemeyecek dosyaları vardır bunlara .dll yada .sys dosyaları denir işletim sisteminin temelidir bunlar. E hadi var sayalım antivirüs buna bulaşan virüsü sildi :D silemez... Silersede bu dosyaları birlikte siler oda işletim sisteminize ( Windowsunuza ) zarar verir. En kısa yol formattır.

1) formatı atınız.
2) windows'u yükleyiniz
3) asla antivirüs yüklemeyiniz.
4) Oyununuzu ve Sxe yi kurunuz...
5) iyi Oyunlar ... :)

Not : Alıntı DEĞİLDİR !!!!!

oncelikle teşekkürler

yazanları aynen yaptım güzel çalıştı oynadım sonra bilgisayara reset attım olanlar oldu

sxe yi açıyor caunteri açınca bilgisayar reset atıyor ciddi hata fln diyo sonra

hepsini silip tekrar yüklüyürum sxe açmıyor bazen açıyor ozamanda windows reset

bunu çözen varsa paylaşsın lütfen. ya da sxe yerine başka bişey le girebiliyor muyuz

help me

kardeş saolasın wala indirdim hl.exeyi oldu.cebelleşiordum sxeyle oldu sonunda saol

ellerine saqlık .. :)

beyler sonucunu söyleyin ya bu hatayı nasıl halledebilicegim ayaa :S

Arakdaslar sxe kapatilacak intercepting hatası var nasıl duzenlıcem yaff dedıklerınızı aynen uyguladım ama olmadı yaff yardım pls

Arkadaşlar Sxe İnjected İntercepting Hatasının çözümünü ben biliyorum.... Hiç uğraşmıyorsunuz :D

Yüklediğiniz Antivirüs programları Sxe 4.3 'ü süper etkiliyor yani ilk şöyle deneyin .

1) Sxe 4.3 'ü kaldırın
2) Bilgisayarınızdaki Mevcut Antivirüs Programınıda KAldırın
Not : Denetim Masasındaki Program Ekle/Kaldır modülünü kullanarak kaldırın... Unistall yani ... !
3) bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Sxe 4.3 yeniden kurun...

Evet bu işlem bir işe yaramıyor bazı bilgisayarlarda onlar ise virüsü çoktan kapmış durumdadır yani bütün antivirüs programları her virüsü silebilir diye birşey yok windows Xp Yada Kısaca windows'un bazı silinemeyecek dosyaları vardır bunlara .dll yada .sys dosyaları denir işletim sisteminin temelidir bunlar. E hadi var sayalım antivirüs buna bulaşan virüsü sildi :D silemez... Silersede bu dosyaları birlikte siler oda işletim sisteminize ( Windowsunuza ) zarar verir. En kısa yol formattır.

1) formatı atınız.
2) windows'u yükleyiniz
3) asla antivirüs yüklemeyiniz.
4) Oyununuzu ve Sxe yi kurunuz...
5) iyi Oyunlar ... :)

Not : Alıntı DEĞİLDİR !!!!!

Çok Saol .. .:)

Peki sp2 vista kullanıcıları için geçerli değil yani vista da daha service pack çkmadı sp2 xp için Bize napmayı önerirsin?

Tşkler bakalım işe yarayacak mı :D

ya kardes dedıklerını tek tek uyguladım ama olmuo aynı hata dedıgın gıbı ama yıne o hatayı verrıo napacam:help

bu çözümler hikaye ya %100 çözcek bi yöntem yok mu hepsini denedim olmuyo:(

elıne saglık ıı olmus tam da ıhtıyacım olan seydı clan kurduk ama gıremıodum:D ıı oldu

yaaa bende yine aynı yazı çıktı bnmki vista acaba onunla alakalı bir şey olabilirmi ???

Geri