Surum Yukseltelimmi? [ÖNEMLİ]

Sürüm değiştirelimmi?

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kayıp sadece tesekkur sayıları ve online surelerınde olucak onların harıcınde herhangı bır kayıp olmayacak arkadaslar.

bencede değişsin burdayız zaten bi yere gitmiyoruz ha birgün yazmış ha bi yıl benim için hiç farketmezz :eek:

ben kulustur arabayla gitmeye raziyim :eek:
hem site bugunlerde iyi yaw hizlandi bende, gayet guzel bi sorun yok yani :)

dark'a tsk ettim :) zaten tsk'lerde gidecek :D ahuh..

serverin yorulmamasi için degismesi iyi olabilir.. sancili sancili ugrasmaktansa upgrade islemi iyi gelebilir.. evet.. evet'e tikliyorum.

benim tanıdığım vbulletini şahsen yazan kişi olan dark bu sürümü değiştirir online ve teşekkür sayılarınada çare bulur..:):eek:

o zaman mavercik herkezin önline sürelerini ve teşekkür sayılarını bi yere yazsın sonra dark onu düzeltsin olur mu bölece kimsenin online süreleri ve teşekkür sayıları kaybolmamış olur :) :D

arkadaşlar herkes kendini düşünmesin burdaönemli olan paylaşmak zaten kimin kim olduu belli
A R E S mesela duyunca her gun online ya da çok fazla tesekkuru war
Dark AngeL herkes tanıo webmaster yai demek istediim paylaşımları çok olanlar tanınıo zaten
burda sadece ornek werdim daha paylaşımı çok olan birsuru kişi war.
hersey HackHeLL İÇİN ARKADAŞLARIM .

ben siteye günde 1 kez girebiliom o da öğlen sonra ck site açılana kadar 55 format atılcak zaman geçiyo valla bence olsun

msj sayıma kıyamıorum 4. yıldızı alacaktım ama bizim için ii olacaksa değişsin:(:(

illuminati' Alıntı:
msj sayıma kıyamıorum 4. yıldızı alacaktım ama bizim için ii olacaksa değişsin:(:(
mesaj sayısı kalıyor sadece onlıne ve teşekkurler gıdıyor;)

dark abim şöle oluyomu :eek:

mesele online tşk fln gitmesini istemeynler son hallerini böle Print screen ile çeksinler sana pm ile atsınlar
sende skini değiştirince
en son haline yükselt böle bi şansımız varmı :)

ya degismesin site nedense hizlandi bugun sitede istemiyo degistirlmesini :)
bugun gozle farkedilir bi sey var normalden daha hizli yada bana oyle geliyo :eek:
online sureleri gitsede tsk sayisi kalsa olmuyo dimi : (

bence ne gerek var insanların düzenini bozmaya bence hiç gerek yok şuan ne nerde anca öğrendim bunu bozmanıza izin veremem ::::)))))

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
ya degismesin site nedense hizlandi bugun sitede istemiyo degistirlmesini :)
bugun gozle farkedilir bi sey var normalden daha hizli yada bana oyle geliyo :eek:
online sureleri gitsede tsk sayisi kalsa olmuyo dimi : (

pasaklı haklı aslında bende dün sabahtan beri normal hızına yakın çalışıo. . .

Dark abi zaman kaybediyoruz hadi tıkla da bitsin şu geçiş işlemi :-D şaka bi yana anket yavaş yavaş kesinleşiyo artık geçiş işlemi başlasa şu online süresi muabbeti de uzamasa çok güzel olucak millet ağlıyacak neredeyse :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri