Surum Yukseltelimmi? [ÖNEMLİ]

Sürüm değiştirelimmi?

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değişmeyen değişimdir'den evet..tşk çok olan arkadaşlar sorun değil.teşekkür etmeyi tetikler bu yenilik.yani kaybınız olmaz:)

chamfer' Alıntı:
terbiyesiz adam kendi teşekkür ve online sürene acımıyon bari sus :(

benimkine acı başkasının kine acı :(

önemli olan değer bilmektir değerin bilindikten sonra teşekkür online sıfırsa ne olur Chamfer.. teşekkürün ve online süren bini vursun saygı görmedikten sonra ne işe yarar

herkes kendini ve diğerlerini bilio boşverin giden gitsin :D
online süresi kalsa keşke :( :( :(

Her yoL PariS , PayLa$ım / îcerik oLduktan sonra Wersiondu Te$ekkurdu Bo$ ;)

Olsun deişsin tamam wazgeçtim ben gitsin tşk sayısı online süre fln

Kıyamet gününe kadar orda kalıcak hali yok ya bari isteğimle gitsin benim kalsın oyunu saymayın wazgeçtim gitsin....

walla bence su yıldız olayları kalsın yıldızı fazlaysa msjı da fazla oluyo yanı bi nevi algılama muhabbeti ;) fark olsun ama bencede

SevencLoves' Alıntı:
önemli olan değer bilmektir değerin bilindikten sonra teşekkür online sıfırsa ne olur Chamfer.. teşekkürün ve online süren bini vursun saygı görmedikten sonra ne işe yarar

bu konuda haklısın kardeşim ne diyelim ... hh için feda olsun... :(

hackhell için hayırlısı olsun...

iSpiYonCu' Alıntı:
walla bence su yıldız olayları kalsın yıldızı fazlaysa msjı da fazla oluyo yanı bi nevi algılama muhabbeti ;) fark olsun ama bencede

zaten msj sayıları gıtmıyor ıspıyoncu :)

burda farkındaysanız benımde 3 aya yakın onlıne surem gıdıyor uzulmuyormuyum sanıyorsunuz :eek: ama ya bu kulusturle tesekkur sayılarıyla devam edıcez yada 2005 model bı bmw ye bınıcez :cool: kararı farkındaysanız sıze bıraktım.

benzin bitmesin de dork encıl :)

hımmm ben kalsın demıstım ama son acıklamandan soNra karar deıstırdım :eek: düzeltme sansım yok ama burdan belirtiom oyum evet degissin ;)

Walla bmw olayına gelince üstad bizim saygımız wardır eskiye bi anda silip atamayız ;)

Ama bmw lazım hızlı gitmemiz gerekior çünkü en iyisi eskiyi atmayalım yedekte bi yerde dursun hatta onu başka bir adrese açalım girer girer ağlarız ;)

sonucta burda gecıcı degılız dımı? sonunu kadar burdayız yenı surumdede yıne suan onlıne surelerı yuksek olanlar kısa zamanda sıvrılecek aynı surelerı yakalayacaktır, tesekkur ıcın aynısını soleyemıycem tabı yuksek tesekkurler ıcın fazla ve begenılen paylasım gerekıcektır..

Buarada WildBoy bız hh de bırlıkte oldugumuz surece benzın asla bıtmez merak etme :)

o zaman değissin. bende vitesi geri taktım:) en iisi böle olucak sanırım hayırlısı olsun.

Hemen başlayalım o zaman dark değişime boşuna zaman kaybına gerek yok heralde

konu açıcam içim el vermior hele bi deişsinde ;) ondan sonra ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri