!!! su tv yayında !!!

by_x' Alıntı:
arkadaşlar bende bir Türk olarak bu reklamın burada yapılmasından oldukça rahatsız oldum. Bu kişiler amerikanın pofpoflmasıyla bi yerlere gelmeye çalışıyolar. ama bunu yapamayacaklar. Türkiye ve Bizler hiçbir zaman birilerinin pofpoflaması yada desteği ile değil kanımızın son damlasına kadar savaşarak bu ülkeyi koruduk. gerekirse başkaldıranların kafalarını da almayı biliriz. Benim DEVLETİME VE MİLLETİME zarar verecek hertürlü düşüncenin karşısındayım.

senin sorunun ne dostum kim ne neluyo sen savaştında bizler savaşmadıkmı bu ülke için benim dedem çanakkale savaşında şehit ne için türkiye için şimdi söle baqalım o kafa alma olayı ne ne bakkaldamı satılıyo laflarına dikkat et

bu konular hakkında bişi bilmiyosan yorum yapma belki aleviyim ancak türküm ülkemi koruyorum senin gibi gerizekalı görüncede ağzını burnunu dağıtıyorum ......

ya arkadaşlar yaklaşık bir haftadır hala bunumu tartışıyorsunuz inanamıyorum bırakın bu kardeş kavgasınıda birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz milletimiz için ne yaparız onu tartışalım bu ülke kardeş kavgalarından çok çekti yeter artık önümüze bakalım lütfen

Ya Burasi Dİjİtal Tvden ÇikmiŞ TartiŞma Alanina DÖnmÜŞ
Mavercİk Nİclİ KİŞİ Bu BÖlÜmde AÇilmasi Gereken Bİ Konu
Konu AÇmiŞ İzlemek İstemeyen Benİm Roj Tv Gİbİ Kanallari
Sİldİgİm Gİbİ Sİler Buda Bİ Paylasim
Paylasimin İÇİn TŞk

prens19' Alıntı:
ne mutlu TÜRK VE MÜSLÜMANIM PEYGAMBERİM HZ MUHAMMED MUHAMMED AS HARİCİNE İNANAN MÜSLÜMAN MIDIR ALİ AS BEN DE SEVERİM ODA MÜSLÜMAN PEYGAMBERİMİN YOLUNDAN GİTMİŞTİR AMA MIHAMMEDE İNANMAYANLA İŞİM YOKTUR KINARIM HEPİNİZİ

1. si Büyük harflerle görüşünü yazdığına göre kendiinden çok eminsin.

ARkadaşıM Git Önce AleVİliK nedir ÖĞREN !!!.

BY X Arkadaşım
"arkadaşlar bende bir Türk olarak bu reklamın burada yapılmasından oldukça rahatsız oldum. Bu kişiler amerikanın pofpoflmasıyla bi yerlere gelmeye çalışıyolar. ama bunu yapamayacaklar. Türkiye ve Bizler hiçbir zaman birilerinin pofpoflaması yada desteği ile değil kanımızın son damlasına kadar savaşarak bu ülkeyi koruduk. gerekirse başkaldıranların kafalarını da almayı biliriz. Benim DEVLETİME VE MİLLETİME zarar verecek hertürlü düşüncenin karşısındayım."

demişsin . Ne alakası var ALevi Kanalın Amerika pofpoflamsıyla. Bu devlet LAİK DEMOKRATİK ise hiç kimsenin pofpoflamasına gerek yoktur.

Konuyu açan arkadaşım kusura bakmasın yazmamak için zor tuttum kendimi ama Bazı Lişilerin Normlarını değiştirmeleri için birilerinin bunlara cevap vermesi gerekiyor düşüncesindeyim.

ya yapılanlar ayıp artık ya. seni kutluyorum mavercik dostum. belkide bu konunun böyle olacağını biliyordun ve açtın. olsun iyikide yaptın. bizim kimseden korkumuz yook. benim dedemin babasıda atatürk'ün yayında bu ülkeyi kurtarmak için savaşan ve gazi olan askerlerden biridir. ve kurtuluş savaşındada birçook alevi Atatürk'destek çıkmıştır. bunları kimse inkar edemez. söylediğim gibi bu ülke hepimizin bu ülkeye sahip çıkalım. bunlar oyun. Türk halkını birbirine düşürmek için yapılan çalışmalar. bunlara yenik düşmeyelim. madem burası laik bir ülke herkez istedi türde kanal açar. milletin çıkarlarını,düzenini bozacak türde yayın yapmadığı sürece.. teşekkür ediyorum ve artık kapansın inşallah bu konu. :)

Geri