!!! su tv yayında !!!

hayırlı olsun...

Alevilere biz türkler katliammı yaptık :) sadece gülüyorum ve bu televizyonuda kınıyorum türk herzaman türk'tür. Türkiye Ayri Bir Devlettir Din Dil Irk Ayrım Yapmaz Siz İstanbulu gezdinizmi demek lazim bu adamlara bazi şeyleri yemiyor Türkiyede Kurmaya bir basindan olan insan olarak şunu söylemeliyimki umarim ROJ Tv gibi olmaz... Ki zaten olsada bizim başimizdakiler ne yapabilecekler. Bir anı aklima geldi bir dergide okuduğum yazida aynen şunlari söylüyordu "nasıl oluyorda şemdilli olayları patlak verdikten sonra roj tv muhabiri 3 dk sonra canlı yayınla bağlaniyor" diye bir bölümü aklima geldi artik gerisini siz düşünün.TÜRKİYE HER ZAMAN TÜRKLERİNDİR.

Varliğim Türk Varlığına Armağan Olsun..

Size Güzel Bir Tavşan Gönderiyorum Ben

hellrider' Alıntı:
Alevilere biz türkler katliammı yaptık :) sadece gülüyorum ve bu televizyonuda kınıyorum türk herzaman türk'tür. Türkiye Ayri Bir Devlettir Din Dil Irk Ayrım Yapmaz Siz İstanbulu gezdinizmi demek lazim bu adamlara bazi şeyleri yemiyor Türkiyede Kurmaya bir basindan olan insan olarak şunu söylemeliyimki umarim ROJ Tv gibi olmaz... Ki zaten olsada bizim başimizdakiler ne yapabilecekler. Bir anı aklima geldi bir dergide okuduğum yazida aynen şunlari söylüyordu "nasıl oluyorda şemdilli olayları patlak verdikten sonra roj tv muhabiri 3 dk sonra canlı yayınla bağlaniyor" diye bir bölümü aklima geldi artik gerisini siz düşünün.TÜRKİYE HER ZAMAN TÜRKLERİNDİR.

Varliğim Türk Varlığına Armağan Olsun..
Radyo AK Dış Haberler iSmail YAR

güsel cvp ama unutma açılan konulara yada böle .;) olumsuz cvp vererek tartışma ortamı açıyosun ve buda ceza alıcı bişi..;)

ayrıca neden kızim herkesin görüşü kendine

ne mutlu TÜRK VE MÜSLÜMANIM PEYGAMBERİM HZ MUHAMMED MUHAMMED AS HARİCİNE İNANAN MÜSLÜMAN MIDIR ALİ AS BEN DE SEVERİM ODA MÜSLÜMAN PEYGAMBERİMİN YOLUNDAN GİTMİŞTİR AMA MIHAMMEDE İNANMAYANLA İŞİM YOKTUR KINARIM HEPİNİZİ

dostum sana kim dedi peygambere inanılmıyo die

bu msj dan konu dışı msj yazan ceza alacaktır.........

kanal ile ilgili görüş varsa yazım yoksa konuyu saptırmayın.....

ya beyler iyici damarına basmayın insanın sizlere ne dendi yorumun varsa yap konu değil baq kanalla ilgili yoksa daha ne uzatıyosunuz ben sizin başlıklarınıza saygı duyuyosam sende benimkine saygı duyacaksın!!!

bu şekilde sadece belli bir kesime hitap eden kanal çok
bu kesimin böyle bir kanala ihtiyacı varsa açabilir
tam anlamıylada olmasa demokratik bir ülkede yaşıyoruz
ayrıca bu şekilde siyasi veya kültürel polemiklerin ortaya çıkabileceği
metinlerin alıntıda olsa burda olmamasını dilerdim...

herkesin görüşü kendine amaç siyasi paylaşım değil

unutma burada sadece sen yoksun burada herkesim insanı var vede insanların görüşlerine saygı göstermek kendinize olan saygınızı gösterir

hala konuyu saptırılıyo lütfen dikkat...

amacım konuyu saptırmak değil içerikten duydugum rahatsızlık
tabi herkesin görüşü kendine

forum kuralları madde 7

_

bütün sorumluluk bana aittir

o yüzden hakimiyeti elimde tutmaya çalışıyorum

Konuyu Başka tarafa çeken ceza alacaktır uzatmıyorum bana madde de göstermeyin

hayırlı uğurlu olsun!!!

arkadaşlar bende bir Türk olarak bu reklamın burada yapılmasından oldukça rahatsız oldum. Bu kişiler amerikanın pofpoflmasıyla bi yerlere gelmeye çalışıyolar. ama bunu yapamayacaklar. Türkiye ve Bizler hiçbir zaman birilerinin pofpoflaması yada desteği ile değil kanımızın son damlasına kadar savaşarak bu ülkeyi koruduk. gerekirse başkaldıranların kafalarını da almayı biliriz. Benim DEVLETİME VE MİLLETİME zarar verecek hertürlü düşüncenin karşısındayım.

bu (kişiler) dediğiniz kimler arkadaşlar? Bizde türk vatandaşıyız sizde. bizde bu ülkenin ekmeğini yiyoruz sizde. (tgrt,avrasya,kanal 7,) ve bu içerikte kanallar açıldığında kimse bişey demedi. onlarda Sünli toplumun propagandasını yapmıyormu? zaten alavilerin bugünkü durumunda olmasının tek nedeni hep böyle çekinerek hareketler yapmasıdır. eğer bu ülke bugün ayaktaysa alevi halkını sayesindedir. yoksa şimdiye kadar çooktan elden giderdi siz hiç merak etmeyin. ve bu konun artık saçma sapan şekillere dönüşmesi çook üzücü. bu ülke hepimizin buna ayrım yapmadan sahip çıkalım... ne mutlu TÜRKÜM diyene...

Geri