?...Star Türkiye Yayini Hakkinda...?

catlax

New member
Reaction score
0
Arkadaslar ben viyanda yasiyorum, dogak olarak digital reciver var ama 3 gundur normal STAR, EUROSTAR´a dönüstü...

Bu Yüzden sizden istegim, STAR TÜRKIYE Yayini Frekansi LAZIM...??

star_tv_b.jpg

aynı sorunu biz dun yasamıstık. euro starda alt yazı olarak frekans geciyor belirli aralıklarla.

11794
Horz. 05632 yada 5632
3/4

umarım işine yarar.
kolay gelsin.

ya bulamiyo vallaha.. sanirim avrupadan turkiyedekini izlemek imkansiz..

Frekans doğru sizlerde bi gariplik var :) verici ve anten ayarlariyla oynayiniz :)

ya turkiyeden ikiside izleniyor ama acrupadan sadece EUROSTAR....

arkadaşım bende aynı frekansları giriyorum ama yan tarafta kanal arama yerinde ufak olarak star oynuyor ara dedğim zaman 0 kanal diyor bulamıyor cihaz goldmaster 9400 cı lütfen yardım edin 3/4 nedek onu anlamadım bide şimdiden teşekkürler

11794000 H 5632 bu frekansta suanda açık dvb-s kart kullananlar
fazladan 3 sıfır girmeleri gerekmektedir

hasan12532' Alıntı:
arkadaşım bende aynı frekansları giriyorum ama yan tarafta kanal arama yerinde ufak olarak star oynuyor ara dedğim zaman 0 kanal diyor bulamıyor cihaz goldmaster 9400 cı lütfen yardım edin 3/4 nedek onu anlamadım bide şimdiden teşekkürler
arkadasım verilen frekansı girsadece bosversen 3/4 ü işine yaramaz

peki arkadaşlar skystar2 de manuel aramayı nasıl yapacz pıd mıd gibi numaralar istiyor bilen var mı?

arkadaşlar bende vestel uydu var lıg tv ıcın almıstım zaten baska bır syeye de yaramıyo :) ama bu frekansları gırınce bulunamadı dıyo yardım edebılecek varsa lutfen su starın frekanslarını solesın :)

Arkadaşlar STAR için frekans 11792000 H 5632 olacak

Geri