Soru: Kılıçdaroğlu neden suskun?

Hikayen hoş güzelde yalnış yerde anlatıyorsun :)

sizin Tuncelili kemali hemşehrileri ile genelevde gören bizler değil Alman Emniyeti

sen o fıkrayı git Almanlara anlat :)

Neden sizin Tuncelili... Evet Bizim Tunceli'li... Tunceli'de Türkiye Cumhuriyeti'nin bir şehri...

Malum bu kadar güveniyorsunuz Alman emniyeti'ne neden DENİZ FENERİ davasında demediğiniz kalmadı?

Bu ne perhiz?

Bu ne lahana TURŞUSU...

niye mi suskun.

Bence biraz daha konuşursa partiden ihraç edilecek. Zira Deniz Baykal'ın isminin önüne geçmeye kimse cüret edemez. Edenleride gördük.

CHP den ihraç edilecek olursa da CHAPE bunun bütün pisliklerini ortaya döker. Ha bide zaten oda bunun farkındadır istermiki bu medyanın kendi üstüne bu denli gelmesini korkar valla.

O yüzden susar zavallıcık. Yoksa suçlu filan değildir o masum! eline verilen görevi yapmakla yükümlü bir görevli sadece.

Eğer suçu olmasa bile buna bi kumpas kurarlar feleğini şaşırır birde.

Tunceli kemal öyle bir sıkıştıki tek kelime edemiyor

çünkü en ufak bir açıklama yapsa busefer CHP yalakası Doğan medyası haber yapmak zorunda kalacak

olay iyice ülkenin gündemine oturacak

valla çok zekice :9

geneleve gitmişse gitmiş ne var bunda genelevde yakını olanlar düşünsün.kılıçtaroğlundan ne demesini istiyorsunuz?fantazilerinimi öğrenmek istiyorsunuz?
benim türbanlı/gurup fantezilerim var ,kılıçtaroğlu gibi bir fırsatım olsaydı açık açık anlatırdım ..

Tunceliden bir tane devletine milletine bağlı adammı çıkmış acaba merak ediyorum, belkide onun için söylemiş olmasın, arkadaş....

sivas kongresinde ATATÜRKÜN Hemen sağındaki kırmızı elbiseli noel baba yada evliya değil TUNCELİLİ iyi bak belki utanırsın.....

sivaskongresi1.jpg

Geri