Soru: Kılıçdaroğlu neden suskun?

bence konuşmasın bu adam madem böyle ciddi iddialar var ortada, kaldırsın akp SADECE kılıçdaroğlunun dokunulmazlığını. yargılansın. bana kalsa bütün dokunulmazlıklar kaldırılsın ama.. o delikanlı tayyipin yüreği yetmez ona..
bir de bu tuncelili vurgusu niye? :S

Kılıçdaroğlu neden mi suskun

açıklama yapacak yüzü kaldımı ki

İmza;3763567' Alıntı:
Ya komik olmayın

madem bu iddialar yalansa Tuncelili kemal gitsin bu adamı mahkemeye versin

bu iddianın sahibi onlarca kez çağrıda bulunda beni mahkemeye ver diye

neden veremedin

yemedi dimi

Taktın adamın memleketine. De ki bende TUNCELİ'LİYİM... NE OLMUŞ?

Ziya Gökalp DİYARBAKIRLI idi

ATATÜRK SELANİKLİ

SİZİN RİZELİLERİ DE GÖRÜYORUZ...

Ne TUNCELİLİSİNDEN BAHSEDİYORSUN?

kemalin avukatları hemen başladılar ylan demeye

Tuncelili kemal bile aylardır yalan diyemedi size ne oluyor

yoksa kendisi açıklama yapmak yerine sizi mi görevlendir di

Bu iddianın hahini defalarca çağrıda bulundu beni mahkemye ver diye ama kemal ne yaptı

aylardır dut yemiş bülbül misali kafasını kuma sokuyor

CHP yalakası medyada sus pus oldu tek satır yazamıyor

Çünkü onlarda Bu Tuncelili kemalin terörsitleerle genelevlerde alem yaptığını biliyor

eğer yalan olsaydı şimdiye yüzlerce kez "yalan "diye manşetlere çekerlerdi

Gerçi iddiayı ortya atan kişi belgenin kaynağınıda söylüyor Almanya emniyetinden lamış

gidersin Alman emniyetine varmı böyle birşey diye sorarsın

aslında çoktan sordularda açıklayamıyorlar

eğer olmasaydı şimdiye çoktannnnnnnnn söylerlerdi

%47 le hatta meclisteki 411 vekille anayasa değişikliği yaptı nerdeyse parti kapatılıyordu.

öyle kolay olmuyor işler.

Abdullah Gül gerekli atamaları yapınca sizlerin tavırlarını çok merak ediyorum...

abdullah gül gerekli atama yapcakmış mış da dokunlulmazlıklar kalkcak mış mış da?????????

ölme eşşeğim ölme hesabı........

dokunulmazlıkları kaldırsın bende tayyibin nası yırtcanı merak ediyom???

ULAN Taktın adamın memleketine. De ki bende TUNCELİ'LİYİM... NE OLMUŞ?

Ziya Gökalp DİYARBAKIRLI idi

ATATÜRK SELANİKLİ

SİZİN RİZELİLERİ DE GÖRÜYORUZ...

Ne TUNCELİLİSİNDEN BAHSEDİYORSUN?

evet herkesi görüyoruz... adam pkk nın elebaslarıyla genelevde alem yapıyom kendi inkar etmiyo ama burda hukuk bürosu var sanki habire bazıları yalanlıyo...:Dha bide sen her sabah her aksam yatarken iki rekat ŞÜKÜR namazı kıl basında o rizeli var die bence...

KARANLIK bir hikaye benden sana

KADININ BİRİSİ KOMŞUSUNA SENİN OĞLANI GENELEVDE GÖRDÜM DER

KOMŞUSU SORAR...

E BE KADIN

SENİN GENELEVDE NE İŞİN VARDI...

HAKİKATEN...

SİZİN GENELEVDE NE İŞİNİZ VARDI KARANLIK?

ŞÜKÜR NAMAZI?

Ne zamanki Tayyip erdoğanın boynunun yağlı urgandan geçtiğini görürüm...

İŞTE O ZAMAN KILARIM...

Bakalım Tuncelili Kemal'i genelevden sonra BBG evinde de gözükecek mi?

PKK dan sonra IRA ya da destek verecek mi- eğer IRA ya destek verirse en büyük Tuncelili Kemal taraftarı benim:)))) pardon Yalçın Küçük ten sonra benim

akp aleyhine konuştuk mu hemen Allah Din Kitap SÖMÜRÜNÜ YAPIYON chp aleyhine oldu mu tuncelili kemal falan küçümsemeler...........

Bu da senin İSLAM ı işine geldiğinde göre yorumladığını ortaya çıkartıyo........

İslam da TUNCELİLİLERDEN kötü mü bahsediyo ki böyle vurgulama gereği duyuyon.....

ama sağol hakkında yobaz diye düşünüyodum haksız çıkarmadın beni.....

akp aleyhine konuştuk mu hemen Allah Din Kitap SÖMÜRÜNÜ YAPIYON chp aleyhine oldu mu tuncelili kemal falan küçümsemeler...........

Bu da senin İSLAM ı işine geldiğinde göre yorumladığını ortaya çıkartıyo........

İslam da TUNCELİLİLERDEN kötü mü bahsediyo ki böyle vurgulama gereği duyuyon.....

ama sağol hakkında yobaz diye düşünüyodum haksız çıkarmadın beni.....

Tunceliden bir tane devletine milletine bağlı adammı çıkmış acaba merak ediyorum, belkide onun için söylemiş olmasın, arkadaş....

KaranLık;3764851' Alıntı:
evet herkesi görüyoruz... adam pkk nın elebaslarıyla genelevde alem yapıyom kendi inkar etmiyo ama burda hukuk bürosu var sanki habire bazıları yalanlıyo...:Dha bide sen her sabah her aksam yatarken iki rekat ŞÜKÜR namazı kıl basında o rizeli var die bence...

namaz dediğnin onun bunun dediği için kılanacak birşey degıldır bızler ınandıgımız ıcın allah sevgısı oldugu ıcın namaz kılarız bırılerıne gosterıs yapmak yada dını kullanıp namazı kullanıp kendımızı musluman dıye yutturmaya calısıp sonrada bogazımızdan haram lokma gecırmek ıcın degıl sen kım oluyorsunda mıllete namaz kıl vb dıosun yoksa sıze alıstırdılar mı bazı yerlerde kalk hadı namaz kıl hadı kalk die bazı evlerde alıstrmıslar galba hanı su gerici namazı allah ıcın degıl de baskaları ıcın kılanların oldu yerde(kesınlıkle hepsı öle demıorum ıclerınde gercekten adam gıbı adam olan da var)

adamın genel ev bahsıne gelınce ortaya kagıtlar cıkartmak belgelerı var anlamına gelmez bende sıze burdan bır suru yontemle kagıt cıkartırım bırınızı kral yaparken dıgerınızı rezı ederım eger gercektende ole bırsey yapmıssa bunun bana veya sıze zararı ne(genelev konusunda) kendıne zararı vardır oder hesabını ama bu ulkede yapılan haksızlıkların cezasını kısılerın kedılerı degıl bızler oduoruz basımızda daha bır lıder olmayı bılmeyen meclıste kultur sevıyesının yerle bır oldugu ksılerce yonetılıoruz bıraz gozunuz acık olsun neden bılımsel anlamda batıdan gerıyız bır bunu dusunun bu mılletı dını kullanarak malzeme dagıtarak bellı bır muddet kandırırsınız ama ılerde sonunuz nasıl olur bılemem

hamd olsunki teğet geçti birde geçmese halımız nıce olurdu dusunun

KOMŞUSU SORAR...

E BE KADIN

HAKİKATEN...

ŞÜKÜR NAMAZI?

İŞTE O ZAMAN KILARIM...

bunun için biraz beklemen lazım... :D genelevde ne isim var öyle mi..
biz belki sizin kadar genis değilizdir diyedir... belki ondan biz birinin bize yalan atma Düşüncesiyle bile söylediği sözün doğruluğunu kanıtı isteriz...
adam davayı izlemek için geliyo almanyaya geneleve giriyo pkklılarla ona bisi denmio takip eden gazeteciye mi deniyo..:D bak yine güldürdün beni..

€lyesa;3764836' Alıntı:
kemalin avukatları hemen başladılar ylan demeye

Tuncelili kemal bile aylardır yalan diyemedi size ne oluyor

yoksa kendisi açıklama yapmak yerine sizi mi görevlendir di

Bu iddianın hahini defalarca çağrıda bulundu beni mahkemye ver diye ama kemal ne yaptı

aylardır dut yemiş bülbül misali kafasını kuma sokuyor

CHP yalakası medyada sus pus oldu tek satır yazamıyor

Çünkü onlarda Bu Tuncelili kemalin terörsitleerle genelevlerde alem yaptığını biliyor

eğer yalan olsaydı şimdiye yüzlerce kez "yalan "diye manşetlere çekerlerdi

Gerçi iddiayı ortya atan kişi belgenin kaynağınıda söylüyor Almanya emniyetinden lamış

gidersin Alman emniyetine varmı böyle birşey diye sorarsın

aslında çoktan sordularda açıklayamıyorlar

eğer olmasaydı şimdiye çoktannnnnnnnn söylerlerdi

aylar değil adamım asırlar oldu sen yanlış biliyon........

ben habere yalan demedim kılıçdaroğlunu da savunmadım sadece bu adam şerefsizlik yaptıysa eleştirelim de %47yle bu admı yargılayamayanlara siz güzel ve komik bahaneler buluyonuz onları okumak için geliyom konuya....

moralim düzelsin diye........

KOMŞUSU SORAR...

E BE KADIN

HAKİKATEN...

ŞÜKÜR NAMAZI?

İŞTE O ZAMAN KILARIM...

Hikayen hoş güzelde yalnış yerde anlatıyorsun :)

sizin Tuncelili kemali hemşehrileri ile genelevde gören bizler değil Alman Emniyeti

sen o fıkrayı git Almanlara anlat :)

Tunceliden bir tane devletine milletine bağlı adammı çıkmış acaba merak ediyorum, belkide onun için söylemiş olmasın, arkadaş....

konu şimdi söylediği değil...
konu akp aleyhine oldu mu Din Kitap Allah Peygamber SÖMÜRÜYO chp aleyhine oldumu kişilği değişiyo onu BELİRTMEK İSTEDİM........

Akp aleyhine konular yazdığı yorumları oku ne demek istediğimi daha iyi anlarsın..........

namaz dediğnin onun bunun dediği için kılanacak birşey degıldır bızler ınandıgımız ıcın allah sevgısı oldugu ıcın namaz kılarız bırılerıne gosterıs yapmak yada dını kullanıp namazı kullanıp kendımızı musluman dıye yutturmaya calısıp sonrada bogazımızdan haram lokma gecırmek ıcın degıl sen kım oluyorsunda mıllete namaz kıl vb dıosun yoksa sıze alıstırdılar mı bazı yerlerde kalk hadı namaz kıl hadı kalk die bazı evlerde alıstrmıslar galba hanı su gerici namazı allah ıcın degıl de baskaları ıcın kılanların oldu yerde(kesınlıkle hepsı öle demıorum ıclerınde gercekten adam gıbı adam olan da var)

adamın genel ev bahsıne gelınce ortaya kagıtlar cıkartmak belgelerı var anlamına gelmez bende sıze burdan bır suru yontemle kagıt cıkartırım bırınızı kral yaparken dıgerınızı rezı ederım eger gercektende ole bırsey yapmıssa bunun bana veya sıze zararı ne(genelev konusunda) kendıne zararı vardır oder hesabını ama bu ulkede yapılan haksızlıkların cezasını kısılerın kedılerı degıl bızler oduoruz basımızda daha bır lıder olmayı bılmeyen meclıste kultur sevıyesının yerle bır oldugu ksılerce yonetılıoruz bıraz gozunuz acık olsun neden bılımsel anlamda batıdan gerıyız bır bunu dusunun bu mılletı dını kullanarak malzeme dagıtarak bellı bır muddet kandırırsınız ama ılerde sonunuz nasıl olur bılemem

hamd olsunki teğet geçti birde geçmese halımız nıce olurdu dusunun
allah sonumuzu hayır eylesın

KaranLık;3765019' Alıntı:
belli 4 msj ikisi çamur :D devam et ...

bilmeden atıp tut bakayım alışmışınız nasıl olsa atıp tutmaya 4 mesaj dıo evet doru bu uyelıgımle 4 mesajım var
dıger uyelıgım bazı sebeplerden dolayı ıptal oldu ve uzun zamandır gırmemıstım ama baktım kı sazan gbı atlayanlar var olaya bı uyelık alayım bıraz arastırıp sorgulamalarını saglıyayım dedım dınımız paylaşmayı tesvık eder emreder bende bunu yerıne gertrmeyı ıstedım

Geri