Я@SmUsSعN ™
♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
nerede eski muhabbetler nerede o eski güzel insanlar eski tadı kalmadı mı ???
aslında bunu nerede o eski hackhell diye sormak yerine nerde o eski arkadaşlar demek daha iyi olur .. çünki hackhell yine burda :smile:
kimi evleniyor kimi askere gidiyor kimi hayatla mücadeleye atılıyor .kimisi sosyalmedya ile haşırneşir .. herkes birşeylerin uğraşı ile ..
arasıra selamlarını alıp iyi olduklarını duyduğumuzda bizlerde seviniyoruz ..
yeni olan arkadaşlarımızıda sizler tanımadığınız için boşluktaymış gibi geliyor .. ama hh yine devam ediyor ..
tabikii eski muhabbetler yok eski yoğunluk yok buda sosyal medya twittter ,facebook gibi sitelerden kaynaklanıyor artık forumlar sadece yardım amaçlı olarak kullanılıyor ..muhabbet ve diğer paylaşımlar sosyal medya ile devam ediyor ..
ŔĘĂČŢŎŖ☺;5497455' Alıntı:Artık enformasyon öyle bir hale geldiki herşey anlık yaşanıp, bitiyor. Haliyle zaman da su gibi akıp geçiyor. Forum sitelerinin o hiyeraşik düzenine artık kimse rağbet etmiyor, çünkü ağzı olan konuşmak kendini ifade etmek istiyor. He biz delimiyiz ki hala buradayız? Elbette bizi burada bağlayan bazı düşünce birliktelikleri var;belki yaşanmışlıklar belki yine o eski günlerdeki muhabbetlere duyulan hasret... Ne olursa olsun biz yine de buradayız ve paylaşmayı, paylaşılanı takip etmeyi alışkanlık haline getirmişiz. Bizi mutlu eden işte böyle arada sırada da olsa hayat meşgalesine kapılıp kaybolup giden arkadaşların girip selam vermesi, nasıl gidiyor beyler? diyebilmesi. Belki bu bile yetiyor buraya yine emek harcamaya.
яєℓαχℓιє;5496728' Alıntı:anket için ne desem bulamadım.. Kent'in dediği binevi açıklayıcı bu konuda aslında..
4 senedir bu forumda olmama rağmen ilk 2 sene geçirdiğim süre ile son 2 senede geçirdiğim süre arasında dağlar var.. Hep gözler eskiyi aramakta.. hepte bunu belirtmekteyim.. Arada sırada eski üyelerle konuşmaktayım ama tabikide onlarda artık sosyal medyada..
Eski günlerine dönermi forum bilmem ama ben yardım için daima burdayım.. bu aileyi seviyorum.