Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
Çizim esnasında donma,

Arkadaşlar merhaba ben tasarım yaparken program belli bir süre donup kendiliğinden restart atıyor. Sizce bu neden kaynaklanıyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Uploaded with ImageShack.us

azrail ali yaptığın iş taktire şayan, win7 de kurdum çalıştırdım ancak sanırsam crackte eksiklik var. şöyleki add-insteki hiç bir şey çalışmıyor toolbox, toolbox browser, photoworks vs (her nekadar türkçe yüklesemde türkçelerini hatırlamıyorum) bunun için lisansınız yok mesajı veriyor. solidworksu aktif olarak kullanan biri olarak bunu çözdünmü yada alterantif bir crack varmı. şimdiden teşekkürler

azrail ali yaptığın iş taktire şayan, win7 de kurdum çalıştırdım ancak sanırsam crackte eksiklik var. şöyleki add-insteki hiç bir şey çalışmıyor toolbox, toolbox browser, photoworks vs (her nekadar türkçe yüklesemde türkçelerini hatırlamıyorum) bunun için lisansınız yok mesajı veriyor. solidworksu aktif olarak kullanan biri olarak bunu çözdünmü yada alterantif bir crack varmı. şimdiden teşekkürler

Forumdan uzak kalıyorum, sorunlarla ilgilenemiyorum. Yanımda şu an SW2009 programı veya kurulumu yok, ayrıca böyle bir hata hatırlamıyorum, umarım bu hatayı alıp çözüme ulaşan arkadaşlardan biri sana yardımcı olabilir. Sağlıcakla kal...

Bu arada, SW2011 hepimize HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Konuya buradan ulaşabilirsin:

http://www.hackhell.com/makina/697673-solidworks-2011-x64-x86-32-bit-64-bit-full.html

Azrailali, xp versiyonu için olan 49 partlık programı başarıyla indirip kurmuş bulunmaktayım. Çok teşekkür ederim. Büyük çaba ve emek harcamışsın. Sırf sana teşekkür etmek için üye oldum. Sağ olasın.

Birde, Crack için indirdiğim rapid dosyasındaki SWExplorer içindeki olması gereken crack dosyası yok. Acaba yardımcı olabilir misin ? Bütün cracklar var bir tek o yok.

hocam hallettim avast dosyayı karantina altına alıyormuş. çözdüm olayı. avastı iptal edip devam ettim.

Kardeşim paylaşım için teşekkur ederim. sana bi sorum olacaktı acaba paylaştıgın solidwork 2010 32 bit programının icinde Flow Simulation paketi varmı cok acil baa cevap verebilirsen cok memnun olurum . şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar ben bu programı indirdim 1ay süre kullandım 1haftadır kullanmaya çalıştıgımda benden mail adresi ile lisans almamı istiyor bana yardımcı olabilirmisiniz lisans almadan nasıl kullanabilirim

cok tesekkürler paylasim icin.

SWExplorer dosyasinin icindeki Patch .exe dosyasini ilgili dosyaya kopyaladigim zaman ve patch dosyasini calistirdigim zaman hata veriyor. Bu dosyayi patchlemeden SW calistirsam sorun cikar mi?

versiyonu nedir bu programın premium mu normal mi?

çok teşekkürler , ellerinize sağlık...süper olmuş, herşey tıkır tıkır... ;)))

Eline sağlık dostum keşke linkler biraz büyük olsa idi bu arada xsteel v16 arıyorum yardımcı olacaklar için şimdiden teşekküler

Geri