Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
slm öncelikle bana da çok lazım olan bir program yükledikten sonra teşekkürümü edeceğim
sormak istediğim şu bu service pack 1.0 olanlarda part 1 den part 6 ya kadar sıralanmış sonra tekrar part 1 part 2 part 3 diye 3 part daha verilmiş tam olarak ne nedir anlamadım açıklarsan sevinirim teşekkürler

Bazı dosyalar, hem 32 Bit hem 64 Bit için geçerliydi. Bu dosyaları, ayrı 2 arşive dahil edip, bi dosyayı neticede 2 defa upload etmek yerine, bu yolu tercih ettim. "Kesişen 2 küme" mantığı dersem, belki anlarsın.

İyi forumlar...

windows 7 64 bit kurulu işletim sistemine 32 bit olan yani x86 partlarını indirdim
sorunsuz şekilde resimleri takip ederek kurulum yaptım hatta çizim yapıyorum şuan. Ali Rıza bey ellerin dert görmesin emeğine sağlık.
(uyumluluk olayını sağ tıklayıp özelliklerden xp sp3 e göre ayarlayınca hiçbi problem kalmadı.)
şahsen aynı programın 64 bit versiyonunu torrentten indirdim ama şiddettle bu paylaşımı tavsiye ederim.
solid kurmak isteyen fakat bu konuda fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlarıma hazırlamiş olduğun resimleride yollayarak büyük bi zahmetten kurtulacağım hakkını helal et :)

öncelikle teşekkür ederim paylaşım için , fakat diğer uygulamalar (dwgeditor vs.. ) çalışmasına rağmen solidworks açmıyor . win7HelperBaseu.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı diyor ne yapmalıyım

paylaşım için teşekkürler sagol ama keşke bide premium olsaydıda indire bilseydim :(

SOLIDWORKS 2010 SP1.0 X86 (32 Bit)

7 partlı bu ne oluyo ya üstteki 49 partlı şey ile bi alakası varmı bunun . yoksa bu kendi başına bi programmı ?

Çok sağol kardeş benim bi sorunum var ben window7 64 bit kullanıyorum solidworks 2009 64 bit indirdim fakat yükleyemedim sanırım uyumsuzmuş. 2010 un 64 bit olan paketini yüklesem windows 7 de sorunsuz çalıştırırmı acaba ? Şimdiden çok teşekkürler =)

Çok sağol kardeş benim bi sorunum var ben window7 64 bit kullanıyorum solidworks 2009 64 bit indirdim fakat yükleyemedim sanırım uyumsuzmuş. 2010 un 64 bit olan paketini yüklesem windows 7 de sorunsuz çalıştırırmı acaba ? Şimdiden çok teşekkürler =)

İşte sorunuzun cevabı:

sorunsuz kurdum win7 64 bite. tekrar tesekkurler.

xcq42h.jpg

Arkadaşlar mükünse bi soru sormadan önce daha önce yazılan cevapları kontrol edelim. Tam cevabı bulmasak da, en azından sorunuz sorulmuş olabilir. Bu cevap daha önce en az 2 kez dile glmişti, bu üçüncüsü oluyor.

İyi forumlar...

teşekkürler ben mesajı görmemiştim solid için tekrar teşekkürler =)

Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Hepsini indirdim sorunsuzca fakat.Setup'a tıkladığımda hiç bir şey çıkmıyor sorun nerdedir?
İlk defa bir 64 bit vista pc kullanıyorum kesin ben bir hata yapıyorum.
Kurulumu anlattığınız resimlerden ilk sıradaki olay olmuyor :( lütfen yardımcı olur musunuz?

Şu SP0.1 kurulumunu nasıl sorunsuz yapılacağını yine resimli olarak anlatırsanız çok seviniriz.
Ve kısa bir süre içinde bu olursa daha da güzel olur

Kardeş ellerine sağlık linkler sağlam program sorunsuz kuruluyor. Win 7 Ultimate 64-Bit kullanıyorum Crackini yapamadım Dediğin dosyayı kopyaladığımda saçma sapan bi hata çıkıyor bi yardım edemezmisin şimdiden teşekkürler

yaa arkadaşım mükemmel ötesi bir paylaşım free olarak çok uzun süreceğinden rapidin premıum paketini aldım vede deydi tekrar tekrardan teşekkürler... yeni forum kullanıcısı olmama rağmen anlatımınız çok çok iyi emeğine sağlık.:thumbup:

Arkadaşım crackinide indirdim kurdum indirdiğim crack yanlş inmiş galiba hallettim ama çizime gelince arka plan simsiyah oluyor birden :S sp 1 i yüklesem geçermi acaba

Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Hepsini indirdim sorunsuzca fakat.Setup'a tıkladığımda hiç bir şey çıkmıyor sorun nerdedir?
İlk defa bir 64 bit vista pc kullanıyorum kesin ben bir hata yapıyorum.
Kurulumu anlattığınız resimlerden ilk sıradaki olay olmuyor :( lütfen yardımcı olur musunuz?
Peki bu soruna cevap verecek yok mu acaba?

Zahmet edip %1 i oluşturan karakter sorunlu insanlara cevaplar yazmışsın, hiç gerek yokmuş. Deliler kendilerine göre normaldirler, ama topluma göre %1 azınlık olduklarından deli denir, ve davranışları dikkate alınmaz.

Solid Works desteğin için canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Geri