dostum hersey cok iyi linkler salam anlatim iyi ama bide su linkleri metin belgesi halinde upload yapsaydin cok daha iyi olurdu bana gore cunku rs manager kullaniyorum simdi 2 saat linkleri kopyalamaya calisicam ama yinde cok tesekkurler
Emeğin için Teşekkürler.
Solidworks2010 SP0.0 ve Solidworks 2010 SP1.0 yükleyip kurdum. SP1.0 kurulumunu nasıl yapacağız. SP Ortak olanı kurduktan sonra mı yoksa öncemi crack yapcağız.
Sp 1.0 kurulumu nasıl yapılmaktadır rica etsem anlatabilirmisiniz
Emeğin için teşekkür ederim bu arada çok yararlı bir paylaşım...
ellerinize sağlık çok teşekkürler
yalnız bir problem var programı gayet güzel kurdum fakat açılırken hata veriyor....
An error has occourred and solidworks needs to restart
report dediğimde video hatası gibi birşey çıkıyor lütfen yardımmmm
Arkadaşlar lütfen yardım
Ben bu programı başka siteden indirdim(32 bit). Kuruluma başladıktan sonra daha %1 iken Eğer DVDniz varsa disk12i takın diyerek benden "G:\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\CheckForUpdates\sldCheckForUpdates.exe" dosyasının yerini soruyor. Halbuki dosya belirtilen klasörün içerisinde mevcut ama dosya yok diyor. Bu adımı geçemiyorum ve iptal seçeneğini seçmek zorunda kalıyorum. Aynı şekilde bu sefer "G:\SolidWorks 2010 SP0(x86)\PreReqs\VCRedist\vcredist_x86.exe" dosyasını olmasına rağmen bulamıyor. bunuda iptalle geçince kurulum tamamlanmadan sona eriyor.
İndirdiğim programın sizinkinden farklı olduğunu sanmıyorum (crack klasörü hariç 1377 dosya 5.357.777.260 bayt). İşletim sistemim windows 7 kaspersky'den olabilirmi diyerek onu kapatarak deniyorum, kurulumu administratör olarak başlatıyorum velhasıl ne yaptıysam olmadı. Bunun bir çözümü yokmu şimdi 5 GB yenidenmi indireyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
azrailali kardeş öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler, fakat ben aşamadığım bi problemi dile getiricem, ben solidworksde parça üzerinde simulationda analizi denerken, nonlinear analizi yapmaya çalıştığımda mesh atma işlemini tamamlayıp run dediğim zaman bana "security device is not responding please install security device ,Press OK to continue,Press Cancel to quit the program" gibi bir hata mesajı veriyor bu problemi nasıl aşabiliriz?