Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) bunu indirdim aşağıdaki sorunlarla karşılaştım. yardımcı olabilecek olan var mı?

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part25.rar: Packed data CRC failed in SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part25.rar. The volume is corrupt

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part26.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part25.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part26.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part26.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part27.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part27.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part45.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar: CRC failed in the encrypted file E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar (wrong password ?)

bu partları 2 kez tekrar indirdim yine aynı sorunla karşı karşıyayım

Solidworks 2009 x86 SP0.0 (32 Bit) bunu indirdim aşağıdaki sorunlarla karşılaştım. yardımcı olabilecek olan var mı?

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part25.rar: Packed data CRC failed in SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part25.rar. The volume is corrupt

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part26.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part25.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part26.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part26.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part27.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part27.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar: CRC failed in the encrypted file SolidWorks2009-SP0.0-Win32-By[azrailalialaydi].part45.rar (wrong password ?)

! E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar: CRC failed in the encrypted file E:\Downloads\By-azrailalialaydi.part45.rar (wrong password ?)

Arkadaşım, arşiv şifresini yanlış girmişsin. 25. partın hatası CRC hatası. O partı tekrar indirmen gerekiyor. Ama diğer partların hatası, yanlış şifre hatası.
Kısacası;
* 25. partı tekrar indir, (eğer download manager kullanıyorsan, Flashget vs. mümkünse bu seferlik kullanma)
* Ardından şifreyi doğru bi şekilde gir.

İyi forumlar...

selamlar arkadaşlar bilen varsa duyan varsa yardımlarını bekliyorum...

xp sp3 e solid2009 u kuruyorum ve herşey bittikten sonra programı açmaya çalıştığım zaman

solidworks bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekio diye bi hata veriyo..

bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim..ii günler..

ACİL..

bu kadar büyük emeğe büyük teşekkürler ellerin dert gösmesin

dip not: bide torrent verebilseydin cokda güzel olurdu ama bu bile fazlasıyla yeterli

xp sp3 e solid2009 u kuruyorum ve herşey bittikten sonra programı açmaya çalıştığım zaman

ACİL..

Arkadaşım, SP3'te denemedim. Beklenen, problem olmamasıdır. Ama tavsiyem SP3 kullanmaman. Türlü hatalarla karşılaşanlarla karşılaştım. Hatta bu yüzdendir ki, SP2'ye geçiş, SP3'e geçişten daha verimlidir. SP3, SP2 kadar tutulmadı açıkçası. Kısacası, SP2 kullanarak format atarsan, sorun yaşamayacağından emin olabilirsin. İyi forumlar...

Kardes Şimdi Bende Solidworks 2009 x64 SP0 var ben burdan sadece SP2 olan surumu indirip kurabilirmiyim?

azrailali
önce teşekkür ettim soldwoks2009 için,
ancak crack dosyasını dediğin gibi kopyalayıp , solidworks dizinine yapıştırıp çalıştırdığımda

"sldappu.dll-File not found, or File access error " yazısı çıkıyor, ne yapmalıyım

azrailali
önce teşekkür ettim soldwoks2009 için,
ancak crack dosyasını dediğin gibi kopyalayıp , solidworks dizinine yapıştırıp çalıştırdığımda

"sldappu.dll-File not found, or File access error " yazısı çıkıyor, ne yapmalıyım

Anlamı şu:

"sldappu.dll-Dosyası bulunamadı, ya da Dosya erişiminde hata "

Benim sunduğum SW2009'u mu kullandınız bilmiyorum ama kesin çözüm, formattır. Eğer format sizin için zor bir durumsa, SW2009'u kaldırıp, tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Bunun dışında, bu açıklamayla, uzaktan pek de bişey düşünülemiyor. İyi forumlar...

Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık, programı kurdum çalışıyor(32bit).Bu programın sp2 sini nasıl kuracağım hakkındada yardımcı olabilirmisin.

Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık, programı kurdum çalışıyor(32bit).Bu programın sp2 sini nasıl kuracağım hakkındada yardımcı olabilirmisin.

sw2009-0.0-2.0-i klasöründeki swspmanager isimli dosyayı çalıştırarak SP2 kurulumunu yapıyorsun.

dzwg8i.jpg

İyi forumlar...

Kardes bende de Solidworks 2009 x64 SP0.0 var SP2.0 indirdim fakat kurulumu nasıl yapacagım. Yukarda gostermissin eyvallah ama anlamadım ben tam olarak orda MSI dosyası secin diyor hangi MSI dosyasını seccem yoksa hepsini sırayla mı seccem. Eğer sırayla secceksem cok fazla MSI dosyası var hangilerini secicem. Sağolasın şimdiden...

Yardımların için tekrar teşekkür ederim.Resimde işaretli yerden gerekli dosyayı bulamadım.Üstteki seçenekten yaptım, oldu.Sorunsuz çalışıyor.Solidworks ün türkçe kullanma kitabıda var mı?

Ya arkadaslar ben hala yukleyemedim ustteki secenegi secince de yuklemiyor birisi yardımcı olabilir mi acaba?

Hemen yapayım. Üstte de belirttim alttaki secenekten nasıl yukleneceğini soruyorum. Eğer üsttekinden yukleniyorsa gelen uyarı şu Sisteminizde Solidworks 2009 SP0 bulunamadı. Tabi bulunamaz çünkü bende Solidworks 2009 SP0 x64 var yani 64 bit oldugunu gormuyor sistem.

Solidworks 2009 x86 & x64 SP2.0 (32 & 64 Bit) yazmıssın bunu indirdim bende boyle bişey olması mumkun değilki hem 32 hem 64 bit nasıl olur aynı dosya

Eline emeğine sağlık azrailali arkadaşım bu kadar partı download etmek bile bu kadar zahmetliyse uploadı düşünemiyorum :)
Benim şöyle bi sorum olacak cahilliğime ver; Bütün partları indirdim 2 defa rardan çıkardım ve karşıma iso kalıbı çıktı fakat boyut 4.941.644 kb dvd almıyor bunu başka nasıl açabilirim

mount edeceksin. PowerISO UltraISO ya da o tarz bi programla. Sanal DVD sürücüsü oluşturacaksın yani...

Dostum paylaşımın için çok teşekkürler.
Emeğine ve yüreğine sağlık

ACİL..

Arkadaşım, SP3'te denemedim. Beklenen, problem olmamasıdır. Ama tavsiyem SP3 kullanmaman. Türlü hatalarla karşılaşanlarla karşılaştım. Hatta bu yüzdendir ki, SP2'ye geçiş, SP3'e geçişten daha verimlidir. SP3, SP2 kadar tutulmadı açıkçası. Kısacası, SP2 kullanarak format atarsan, sorun yaşamayacağından emin olabilirsin. İyi forumlar...

Kurulumu hatasız tamamladım diye sevinirken bende aynı hatayla karşılaştım programı çalıştırmaya çalışınca
"solidworks bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" hatası veriyor
Lisanslı Vista Home Premium 64 bit kullanıyorum Pc donanımımda fazlasıyla yeterli
Sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çook ama çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Geri