==sol parti safsatası==:)

Satılacak Birşey Kalmadı ...

AKP iktidarı süresinde TÜBİTAK dahil 100 lerce kurum ve kuruluş satıldı.
DEVLET İÇİNDEKİ AKRABA EVLİLİKLERİNDEN DOĞAN SAKAT ÇOCUKLARIN SUÇUNU YİNE SOLA ATIYORSUNUZ
doğru siz gelmeden önce 80 lerden önce herkes dinsizdi sizinle dinine kavuştu Abd deki allahınız türkiyedeki peygamberlerinizle müslümanlık yayıldı ... diyecek birşey bulamadığım için NEYZEN TEVFİKİN ŞİİRİNİ YAZIYORUM SİZE LAİK...

Be Hey Dürzü...

Ne ararsın Allah ile aramda..
Sen kimsinki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda..
Başı açığa niye türban sorarsın?

Rakı şarap içiyorsam sana ne?
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye..
Ben dürüstsem sarhoşkende GEÇERİM..

Esir iken mümkünmüdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden..
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma..
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan gene çıkardın amma..
Baban kimdi bilmezdin şerefsiz.

Üstüne alınan olursa birşey diyemem kendini belli etmiş olur
Bu arada Kula Kulluk eden köpeklere yalakalık yaparak cebinizi doldururken benim gibi solcular gece gündüz çalışıyor
siz amcalarınızla dayılarınızla para kazanırken BİZ ALNIMIZIN TERİYLE KAZANIYORUZ
Bir kulak arkamız kaldı orayada el uzatıyorsunuz sabır taşı çatlıyor dikkat edin parçaları kurşun gibidir adamı DELER GEÇER...

ne devrimi aga sen hala ordamısın yaa..sen o treni kaçırdın yanlış zamanda yaşıyonn

doğru zaman sizin gibi fettullahın din üzerinden siyaset yapanların sanki 80 den önce din yokmuş siz gelmeden önce din yokmuş gibi davranan bilmem nelerin zamanı

Sol Görüşlü Biri Olarak Yazıyorum
Deniz Baykal Türkiyenin Laik Düzenine Hiç Bir Katkıda Bulunmayarak . Siyaset Yapamayarak , Sadece Az Olsun Benim Olsun Diyerek O Koltuğu Bırakmayarak, Delege Satın Alarak , Yeni Fidanların Kafalarını Büyük Bir Maheretle Kopararak V.s. V.s. Sebeplerden Dolayı Zarar Verdiğin Chp Den Ve Chp Li Olmaktan üzülüyorum ...
Kanı 5 Para Etmedik Laik Düzen Karşıtlarının Ağzında Sakız Olmak Bize Yakışmıyor
Deniz Baykal Lütfen Defol Git Varlığın Laikliğe Zarar Veriyor .
Korkuyorumki Deniz Baykal Yüzünden Atatürkün Partisi Geçici Olarak Meclis Dışı Kalacak Ve Ortalık Kanı 5 Para Etmeyen Antilaik Lerin Elinde Kalacak

bırbırınıze laf yetıstırmek yerıne konuya müdahil olun arkadaslar.
gereksız mesajlar sılındı.

doğru zaman sizin gibi fettullahın din üzerinden siyaset yapanların sanki 80 den önce din yokmuş siz gelmeden önce din yokmuş gibi davranan bilmem nelerin zamanı

Hocanın üzerinden siyaset yapmak kimseye düşmez..bilmem nelerin derken konuşmalarına dikkat et insanlara hakaret etmekten başka hiçbirşey yapmazsınız size söylenebilecek tek bir söz dahi zaman kaybıdır..kendi fikirlerini kabul ettiremeğiniz zaman işiniz zorbalıktan öte gitmez...

yine şapka değilde türban diceksin

İkisi aynı şey mi? İkisinden birisi mi tercih edilmek zorunda. Saçmalama istersen.

Konuya gelince. Yaşar Nuri öztürk gibi ağzının payını alır parti. Ne kadar
işe yaramaz bir siyaset yürütürse yürütsün CHP yine oyların çoğunluğu
bölünmeden alıyor. Fakat üzücü olan, yapıcı eleştiriden çok uzak olan
bir muhalefet olmadıkça bu ülkede pek çok şey değişmez. Ama şu var,
Avrupadaki solcular CHPyi dışlarken Dut Festivallerine giden Peygamber
Efendimiz ile dalga geçip TSK ile zıt düşen bir CHPnin Türkiyenin başına
gelme ihtimali nedir? Bence CHP Atatürkün vefatından sonra kapatılmalıydı.
Partinin ismini ne hale getirdiler ve gün geçtikçe de antipati artmaya devam
edecektir. Türkiyedeki solu temsil edebilecek gerçek bir sola ihtiyaç var.
Baykal da gitmediği sürece bu zor gözüküyor. Çünkü seçmen parti
içindeki demokratiksizliğe karşı bir tavır sergilemiyor.

Geri