==sol parti safsatası==:)

kurulmamı partiye bile bok atıonuz be :D

forumdan biri kuyuya taş atmış geri kalan çıkarmaya çalışıyor sonra forumun 5 atlısı gelmiş çıkarmaya çalışanları kuyuya atmaya çalışıyor... Ooof of uykum geldi gidip yatayım.

senin bütün yorumların bu ölçüde işte.. bird ebana diyosunkii ben senin bütün msjlarını çürüttüm.. öylemi..yolladığın bütün msjlar böyle sataşma içerikli tahrik yazıları.. uykun gelmiş evet git yat istersen .senle sataşmam için bu kadar emek vereceğine 3-5 alıntı çalıntı yazı bulsaydın bi yerlerden.. ii gecvelr kardeşimm...

€rd@ls10;3329801' Alıntı:
BU CHP yi kimse kurtaramıyo..kurtaramaz da .iktidar yüzü de göremezler %20 lerde ip atlarlar ..halkın değerleriyle uğraşan halkına sırtını dönmüş bi parti nasıl iflah olsun ki

peki hangi parti cok düzgün akp mii

**Bazı aydınlar ne yazık ki gene "mastürbasyon" yapıyorlar.**

lafa bak böylesine alçakca bir yazı .

Peygamberimizin eşlerini hatta cinsel hayatını eleştirren, müslümanlığın en temel vazifleriyle dalga geçen, AKP ye oy verenleri aşşalıyan "gerizekalı, menfaatçi, beleşçi, cahil, geri kafalı, korkak" diyen bi sürü başlık ve reply geçti bu forumdan... Birazda bunu dien zihniyete eleştiri açılsın ne olucak nedir zorunuza giden..?? Eleştiriyi kaldırmak hatta ona mantıklı saldırmadan cevap yazmak aydın, olgun insanların işi ama maşşallah lafta kültür, aydınlık, entellikte kimseye söz tanımayan kesim 1 kelime bile hazmedemiyor..

Peygamberimizin eşlerini hatta cinsel hayatını eleştirren, müslümanlığın en temel vazifleriyle dalga geçen, AKP ye oy verenleri aşşalıyan "gerizekalı, menfaatçi, beleşçi, cahil, geri kafalı, korkak" diyen bi sürü başlık ve reply geçti bu forumdan... Birazda bunu dien zihniyete eleştiri açılsın ne olucak nedir zorunuza giden..?? Eleştiriyi kaldırmak hatta ona mantıklı saldırmadan cevap yazmak aydın, olgun insanların işi ama maşşallah lafta kültür, aydınlık, entellikte kimseye söz tanımayan kesim 1 kelime bile hazmedemiyor..

haklsıın sayfalar dolusu alıntıyı burda foruma açan zihniyet bizim açtığımız her konuya çamur la sloganla yüklenmeyi marifet sanmakta,,oysa bahsettikleri demokrasi hoşgörü erdemi bunlarda olsa 2 satırlık yorumda küfür etmezlerdi..

noldu şikayetinmi var!! ihbar hattı çalışıyor..oraya başvur..konumu açtım işine yaramıyorsa okuyup yazmassın.bu kadar basit...hatta cumhuriyet savcısınada bildirebilirsin.biz soldan olup savcı vuran sahte sinema yıldızı değiliz..cezamızı çekeriz.korkma..

Sürekli boş konular açıyorsun.Açtığın konular incir çekirdeğini doldurmayacak nitelikte.
Kaynak olarak koydugun yazar ve gazetelerin ise hepsini toplasan bir tane gerçek gazete etmez.
Zaten iktidardasın.cumhurbasbakanı,başbakan,genelkurmay baskanı,anayasa mahkemesi baskanlıgı,bakanlıklar gazeteler,televizyonlar dergiler,abd,ab herkes seni destekliyor daha ne istiyorsun ?

Böyle boş şeylerle forumu provoke edeceğine ekonomideki geri gidişin nedeni nedir onu yaz buraya ?
Bak elektirge,dogal gaza,% 30 zam geldi.30 milyon kişi açlık sınırının altında yaşıyor.10 milyon kişi 1 paket makarnaya oyveriyor

Sen hala gelmişsin burada trilyonluk serveti ve siyasi gücü olan tayyibi gülü savunma adına milleti provoke ediyorsun.
Allah akıl fikir versin...

Sürekli boş konular açıyorsun.Açtığın konular incir çekirdeğini doldurmayacak nitelikte.
Kaynak olarak koydugun yazar ve gazetelerin ise hepsini toplasan bir tane gerçek gazete etmez.
Zaten iktidardasın.cumhurbasbakanı,başbakan,genelkurmay baskanı,anayasa mahkemesi baskanlıgı,bakanlıklar gazeteler,televizyonlar dergiler,abd,ab herkes seni destekliyor daha ne istiyorsun ?

KAYNAK Cumhuriyet gazetesi mi olmalıydı yoksa Aydınlık mı!!!

ülkeyi amerikaya bagımlı hale getiren sag partilerdir(adnan menderes basta)

zaten sol iktidara Atatürk öldükten sonra sadece bir kere gelebildi onun dısında en fazla koalisyonun kucuk bolumunu olusturabildi.

siyasi tarihinize bakın, sag partiler mi ülkeyi kaosa borca bataga suruklemis yoksa sol partiler mi =)

bir de sag partiye oy verip sol siyaset isteyen bir kesim var ki onları da anlama mumkun degil.

egitim saglık parasız olsun herkes esit, işçiler ezilmesin diyorlar sag partiye oy atıyorlar, ilginc dogrusu.

ancak işin de gercek ve acı yanına bakmak lazım ki, ülkeyi o kadar amerika bagımlısı hale getirmişler ki en uc sol parti gelse bile yine amerikanın dedigini yapmak zorunda.

KAYNAK Cumhuriyet gazetesi mi olmalıydı yoksa Aydınlık mı!!!

vakit, zaman da ki yazarları ust uste koysan Cumhuriyet'in bir yazarının bilgisine ulasamazlar

ülkeyi amerikaya bagımlı hale getiren sag partilerdir(adnan menderes basta)

zaten sol iktidara Atatürk öldükten sonra sadece bir kere gelebildi onun dısında en fazla koalisyonun kucuk bolumunu olusturabildi.

siyasi tarihinize bakın, sag partiler mi ülkeyi kaosa borca bataga suruklemis yoksa sol partiler mi =)

bir de sag partiye oy verip sol siyaset isteyen bir kesim var ki onları da anlama mumkun degil.

egitim saglık parasız olsun herkes esit, işçiler ezilmesin diyorlar sag partiye oy atıyorlar, ilginc dogrusu.

ancak işin de gercek ve acı yanına bakmak lazım ki, ülkeyi o kadar amerika bagımlısı hale getirmişler ki en uc sol parti gelse bile yine amerikanın dedigini yapmak zorunda.

vakit, zaman da ki yazarları ust uste koysan Cumhuriyet'in bir yazarının bilgisine ulasamazlar

evet cumhuriyet yazarları çok şey biliyor bu kesin...şüphemiz yok,,hatta o kadar biliyorlarkii,sorgulandıkça çıkıyor yaptıkları ettikleri kendi adamlarını evlatlarınızı bile yemekten korkmmamışlar...uğurlar olaa...şarkısı geldi aklıma nedense...kenilerini bombalatacak kadar ihtiras sahibi olmuşlar ama nedense kendilerine bişey olmuyor..

Bu saçma konuyu yorumlamak istemezdim aslında.

Lakin konuda ağızdan kaçırılmış bir şey var. "Solun sırası değildir" yani! Henüz gelmemiştir.

Ben burdan şunu anlarım. Birileri ülkeyi mahvediyor. Sırası geldiğinde sol kurtarıyor. Henüz gelmedi sömürülme süreci devam ediyor. Bir şeyi de solsuz yapın be kardeşim. Bir elin sesi yalan.

evet cumhuriyet yazarları çok şey biliyor bu kesin...şüphemiz yok,,hatta o kadar biliyorlarkii,sorgulandıkça çıkıyor yaptıkları ettikleri kendi adamlarını evlatlarınızı bile yemekten korkmmamışlar...uğurlar olaa...şarkısı geldi aklıma nedense...kenilerini bombalatacak kadar ihtiras sahibi olmuşlar ama nedense kendilerine bişey olmuyor..
:clap:clap:clap

eline sağlık kardeşim eyvallah.bizlerin amacı hiç bir zaman demogoji yapmak değil bunu herkes bilsin.:cla

akp ile peygamberi aynı safta göstermişsin ya sana söyleyecek bir şey bulamıyorum .
peygamberin partisi akp :Dpeygamber sağcıydı peygamberin eşleride sağcıydı allahda sağcı sana katılıyorum.
AKP dışındaki bütün partiler ehli sünnet vel cemaat dışıdır::clap:clap:clap

Böyle boş şeylerle forumu provoke edeceğine ekonomideki geri gidişin nedeni nedir onu yaz buraya ?
Bak elektirge,dogal gaza,% 30 zam geldi.30 milyon kişi açlık sınırının altında yaşıyor.10 milyon kişi 1 paket makarnaya oyveriyor

Sen hala gelmişsin burada trilyonluk serveti ve siyasi gücü olan tayyibi gülü savunma adına milleti provoke ediyorsun.

loopused arkadasın yazdığı şeylerin yarısına cevap vermişsin . alıntında yer vermediğim konular hakkında da cevap yazarsan yada açılmış ekonomi içerikli akp nin ne olduğunu ortaya koyan konulara da cevap yazabilirsen iyi olur

senin ve senin tayfan .yani alıntı yaptığın (bu konuyu kastetmiyorum genel konuların ) zaman ,vakit ve akp yanlısı , yobaz , abd uşağı ve bu ülkede ki ekonomik faciayı yazması gereken ama onları değilde böyle siyasi bölünmelere yol açacak yazılar yazan provokatif yazarların yazıları ile burada kendini teselli ediyorsun .senin haline üzülüyorum .

sonra birden mhp ile ilgili açtığım konulara gelip orada ortalığı karıstırmaya çalışıyorsun .emin ol bu çabaların bosuna .senin bu alıntığı yaptığın yazarlarda sende bu ülkede oynanan oyunları görmek istemiyorsunuz .bu ülkede milyonlarca insanın 6 yıldır tek parti olmasına rağmen ekonomik sıkıntı içinde olduğunu yazamıyorsunuz .işinize gelmediği için olsa gerek .sen burda akp mücahidliği yaparken akp liderleri köşeyi dönüyorlar .ilerde sende çok söveceksin bu yaptıklarından da pişman olacaksın ama iş işten geçicek .senden daha çok halkı ilgilendiren ve toplumu germeye yönelik olmayan haberler açmanı istiyorum .beni kırmazsan sevinirim

akp ile peygamberi aynı safta göstermişsin ya sana söyleyecek bir şey bulamıyorum .
peygamberin partisi akp :Dpeygamber sağcıydı peygamberin eşleride sağcıydı allahda sağcı sana katılıyorum.

erbakan da bize oy vermeyen patates dinindendir diodu, bunların huyu bu abisi :saskin

serbest kürsüye takılmıorm, burası bna zararlı banlanıp banlanıp duruorm :melek

benim 8 tane canım gitti Erzincanda sizde sağ sol diye birbirinizi yiyin anasını satayım:mad:

buna çare bulan adam akıllı kimseler yok başımızda birbirlerini yemekten başka b.k bilmezler :mad:

Verirler yarın bir taziye ertesi gün yine aynı devam :mad:

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın :mad:

Peygamberimizin eşlerini hatta cinsel hayatını eleştirren, müslümanlığın en temel vazifleriyle dalga geçen, AKP ye oy verenleri aşşalıyan

"gerizekalı, menfaatçi, beleşçi, cahil, geri kafalı, korkak" diyen bi sürü başlık ve reply geçti bu forumdan... Birazda bunu dien zihniyete eleştiri açılsın ne olucak nedir zorunuza giden..?? Eleştiriyi kaldırmak hatta ona mantıklı saldırmadan cevap yazmak aydın, olgun insanların işi ama maşşallah lafta kültür, aydınlık, entellikte kimseye söz tanımayan kesim 1 kelime bile hazmedemiyor..

nasıl olduda ben farkedememim peygamberin akp li olduğunu yazık bana yaf ne kadar da cahilmişim kendimden utandım sağol bana doğru yolu gösterdin .

peygamberin ve akp nin aynı mevzide olduğunu bilmiyordum öğrendim çok sağol

beyler dılınıze mukayet olun lutfen.
konuya bakıyorum bıde tartıstıgınız konuya bakıyorum acaba benım gozlerım mı gormuyor dıyorum?
gereksız mesajlar ve uygunsuz uslup kullanan arkadasların mesajları sılındı.
sevıyesını bozan arkadaslar kendılerını bılıyorlar.tekrarı halınde ceza alacaksınız.

beylerr,,konu başlığı ile içeriği ile başlı başına bir siyasi görüş belirtiyor,eleştirel yaklaşabilirsiniz ama isimlerini gayet iyi bildiğim 3-5 kişi sabote amacıyla konuyu yatağından başka yere sürükleme gayretinde..siyasi her konuyu laiklikle kemalizmle din olgusuyla vuruşturmak mümkün görülse bile,,2 kavram asla bir arada toplanıp çarpılmaz. her konuda ve mesajımda belirttiğim gibi, biri yüce ALLAHIN dini,diğeri beşeri bir ideoloji olan laisizm ve kemalizm..bunları çarpıştırmaktan kaçının,beşeri sistemler değişebilir eleştirilebilir ama dini eleştiri yapacaksanız dinsiz olduğunuzu belirtin ki size din sahibi gibi çatmaktan vazgeçelim..yani ateist olanlara sözüm yok..küfürde etseler bu dinin sahibi ben değilim onu koruyan Allah tır. ama ben eleştireceğim sistemden asla vazgeçmem,yanlışa yanlış demekten kimse alıkoyamaz..konuyla alakalı yöne dönersek ,sabote edenleri kınıyorum ..

arada virgül var diorum tarafsız (!) moderatörümüz 3 taraftan saldırıldığı halde bana benim yazımı siliyo :durdurun:durdurun

şırf benle uğraşan moderatörümüz bunuda silmeden anlayın ben öle bişi demedim çıkardığınız anlama bak... Hala Peygamberimizi siyasete alet ediyosunuz, Tamam anlaşalım senin dediğin olsun sağcı değildi solcuydu o zaman tamam tamam... (arkadaşın matığına göre)

Geri