Sol mol yok, hadi işinize...

Emeğe saygı duymasını öğrenmeniz için yapacam bunu. Gerçi biraz zor gözüküyor ama...

Hackhell GünceL ve Siyaset BöLümLerinde AçıLan KonuLarın Hepsi GünLük Gazete ve DergiLerin veya İnternet HaberciLiği Yapan SiteLerden Alınan KonuLarLa AçıLmaktadır.
Maksadın Dikkat Çekmekse, Bunun İçin Daha EtkiLi ve İnsanları GüLdürmeyecek YöntemLer BuLmaLısın.=)

Hackhell GünceL ve Siyaset BöLümLerinde AçıLan KonuLarın Hepsi GünLük Gazete ve DergiLerin veya İnternet HaberciLiği Yapan SiteLerden Alınan KonuLarLa AçıLmaktadır.
Maksadın Dikkat Çekmekse, Bunun İçin Daha EtkiLi ve İnsanları GüLdürmeyecek YöntemLer BuLmaLısın.=)

Senin maksadın loupused' in avukatlığını yapmaksa git başka yerde yap. Yazar linkte alenen benim emeğimi çalmayın diyor. Okuman yazman yok mu senin?

Senin maksadın loupused' in avukatlığını yapmaksa git başka yerde yap. Yazar linkte alenen benim emeğimi çalmayın diyor. Okuman yazman yok mu senin?

Dostum senin işinde sabahın aukatlığını yapmak olmasın...Eninde sonunda farkındalık yaratmış ve emeğin sermaye olmasınada engel olmuşur alıntı yapan arkadaş..

Bir Fikrin Ya Da Görüşü Varsa Burası Senin İçin Uygun Platformdur.Ama SaçmaLamaktan Vazgeç, Tüm Haber KaynakLarında İzinsiz KuLLanıLamayacağı İbaresi Vardır.Tamam Seni Meşhur Yapmayacağım Daha FazLa.SaçmaLamaya devam Et

Dostum senin işinde sabahın aukatlığını yapmak olmasın...Eninde sonunda farkındalık yaratmış ve emeğin sermaye olmasınada engel olmuşur alıntı yapan arkadaş..

Sabah' ın avukatlığını yapmıyorum, emeğin avukatlığını yapıyorum. Engin Ardıç' ın düşüncelerine zerre kadar değer vermem, ama en az kendi düşüncelerim kadar saygı duyarım. Ve bu yazar düşüncelerini yani düşünce emeğini satarak hayatını ikame ettiriyorsa, bu forumda bazı yobazların, hiçbir yasağı tanımamaksızın bu emeği, hak hukuk aramadan payalaşıma sunmasına sonuna kadar karşı dururum. Burada savunulan nokta başka.

Bir Fikrin Ya Da Görüşü Varsa Burası Senin İçin Uygun Platformdur.Ama SaçmaLamaktan Vazgeç, Tüm Haber KaynakLarında İzinsiz KuLLanıLamayacağı İbaresi Vardır.Tamam Seni Meşhur Yapmayacağım Daha FazLa.SaçmaLamaya devam Et

Önce git kaynak linkte yazılanları oku, kaynak link belirtilse bile alıntı yapılamaz diyor. Hukuk nedir bilir misiniz?

Senin amacın emeği korumak değil de konuyu saptırmak gibi geldi bana :eek:

~SiLenT ScЯeaM~;4254092' Alıntı:
Senin amacın emeği korumak değil de konuyu saptırmak gibi geldi bana :eek:

Benim attığım ilk mesajdan sonra olaya dahil olan kişilerin atmış olduğu mesajları takip ederseniz, konuyu kimin saptırdığını görürsünüz.

Madem ki, bu ülkenin vatandaşları olarak belli kurallar silsilesi içerisinde yaşamak zorundayız o zaman herkesin hukuka saygılı olması gerekir. Bunu söylediğim için sabah' ın avaukatı yapılacaksam, varsın yapsınlar.

Benim attığım ilk mesajdan sonra olaya dahil olan kişilerin atmış olduğu mesajları takip ederseniz, konuyu kimin saptırdığını görürsünüz.

Madem ki, bu ülkenin vatandaşları olarak belli kurallar silsilesi içerisinde yaşamak zorundayız o zaman herkesin hukuka saygılı olması gerekir. Bunu söylediğim için sabah' ın avaukatı yapılacaksam, varsın yapsınlar.

Şikayetin Moderatör Tarafından DeğerLnedirLir GerekLi AçıkLamaLar YapıLır.Konuya Dair Fikrin Varsa ALaLım.Yoksa Konu Dışı Mesajlar Yazıp Konuyu Amacından Dışarı Çıkarma.

Şikayetin Moderatör Tarafından DeğerLnedirLir GerekLi AçıkLamaLar YapıLır.Konuya Dair Fikrin Varsa ALaLım.Yoksa Konu Dışı Mesajlar Yazıp Konuyu Amacından Dışarı Çıkarma.

Moderatöre de bildirdim merak etme. Ayrıca modluk da taslama. Hadi naş.

Loupused' in avukatı, asıl klon sensin.

Hiç Uğraşma, AmaçLadığın Şeye ULaşmana İzin Vermek Gibi Bir Niyetim Yok.
Kayıkçı Kavgası Yapıpta, Ucuzca Seviyene İnip, Ceza ALmak Niyetinde DeğiLim.
LOOPUSED'in AvukatLığı Yakıştırmasındanda Hiç RahatsızLık Duymam.Bu AnLamda SözLerinin İçindeki EN MantıkLı Taraf Budur.

Hiç Uğraşma, AmaçLadığın Şeye ULaşmana İzin Vermek Gibi Bir Niyetim Yok.
Kayıkçı Kavgası Yapıpta, Ucuzca Seviyene İnip, Ceza ALmak Niyetinde DeğiLim.
LOOPUSED'in AvukatLığı Yakıştırmasındanda Hiç RahatsızLık Duymam.Bu AnLamda SözLerinin İçindeki EN MantıkLı Taraf Budur.

Seviyen var mı ki başkasının seviyesine inecen??!

Heavy_Rock:::

konunun sahibi benim ,bu kadar tartışmaya girmeyede gerek yok, bak kardeşim senin ilk mesajında; yasaktı ,şuydu buydu dan sonra ne demişim,, haberin kaynak linki eklenmeden yayınlanamaz deniyor orda.. bende o linki vermişim.. kaldıki beni değil sabah gazetesine , aynı mesajda git savcıya şikayet et demişim.. buyur hadi.. ona buna naş diyeceğine savcıya koş...konuma varsa yorumun yaz ,absürtlük için emek harcama,biz burda akıllı yorumlara yorum yazıyoruz,sataşmalara saptırmalara yazacak tek kelimeye acırız.. bak işine...

devam etmek seninde hakkın:goz:

yine kelime oyunu,sözünün arkasında iki saat bile duramadı degilmi. adamın anasına sövecen sonrada ben sana degil anan sövdüm diyecen.senin ben solcuya degil sola dinsiz dedim demen işte böyle bişey.solcu dedigin o insanlar o sol ideolojinin içinden gelirler. en azından sözünün arkasında iki gün durabilseydin digerleri gibi.

Geri