Sol mol yok, hadi işinize...

kredi kartı bende kullanıyorum ,cebimize devlet yada tayyip koymuyor bu kartları sanırım. sana 3-4 kart veren hükümetmi? bende kıt kannat geçiniyorum ama akıllı kullan sorun olmasın.. ayrıca konumuz kartlar değil-3-4 mesaj anladım milletin derdi var bu konuda ama,solun derdine çare olalım diye bak bu konuyu açtık,, ne diyor engin ardıç abimiz ona bakalım...dimi ama?

solun derdine çare aramayın siz.

solun bir sorunu varsa biz çözeriz onu.

siz kendi sorunlarınızla ilgilenin

mesela gidin ermenistan sınır kapısnı açın

ya da uçak alın ya da ne bileyim. devletin hazinesini har vurun harman savurun işte.
kolunuzdan tutan mı var?

biz başımızn çaresine bakarız

siz birde bizi düşünmeyin

solun derdine çare aramayın siz.

solun bir sorunu varsa biz çözeriz onu.

siz kendi sorunlarınızla ilgilenin

mesela gidin ermenistan sınır kapısnı açın

ya da uçak alın ya da ne bileyim. devletin hazinesini har vurun harman savurun işte.
kolunuzdan tutan mı var?

biz başımızn çaresine bakarız

siz birde bizi düşünmeyin

O Zaman Kaarışma AdamLarın İşine Git SoLu ToprLa ToparLa Bende Saana Teşekkür Edeyim.Madem Bizim SoLa Karışmamızdan Rahatsızsın Sende Bize KArışma

O Zaman Kaarışma AdamLarın İşine Git SoLu ToprLa ToparLa Bende Saana Teşekkür Edeyim.Madem Bizim SoLa Karışmamızdan Rahatsızsın Sende Bize KArışma

aman haşaaaa
size karışılırmı?

adamın biri anam ağladı dedi

ananaıda al git dediniz

biri derdini analtmaya kalktı artistllik yapma dediniz

size karışılırmı?

haşaaaaa

son padişah son halife birinci recep tayyip erdoğan ve yandaşlarına karışmak ne haddimize

aman haşaaaa
size karışılırmı?

adamın biri anam ağladı dedi

ananaıda al git dediniz

biri derdini analtmaya kalktı artistllik yapma dediniz

size karışılırmı?

haşaaaaa

son padişah son halife birinci recep tayyip erdoğan ve yandaşlarına karışmak ne haddimize

Çok GüzeL.Haddini Geçte Olsa BiLdin

kredi kartı bende kullanıyorum ,cebimize devlet yada tayyip koymuyor bu kartları sanırım. sana 3-4 kart veren hükümetmi? bende kıt kannat geçiniyorum ama akıllı kullan sorun olmasın.. ayrıca konumuz kartlar değil-3-4 mesaj anladım milletin derdi var bu konuda ama,solun derdine çare olalım diye bak bu konuyu açtık,, ne diyor engin ardıç abimiz ona bakalım...dimi ama?

bu ülkede kimsenin derdi sag sol degil senin gibi canı sıkılanlar gündemi oyalamak isteyenler çıkarıyor bunları yetmedimi her akşam 40 dakika ergenekon haberi, onlarda mı kesmiyor artık sizi. ayrıca tokmak kimdeyse onlara davul olanların reklamınıda yapma çok komik oluyor artık. akıllı kullan derken bir yol göstersen iyi olur hazır konu açılmışken.

İzLedim.Evet Çok GüzeL.Kendinden Bişeyler BuLuyosun Demekki Bu Kadar BeLLeğinde Yer Ettiğine Göre

kişisel bir derdin varsa özelden yaz eğer yoksa sadece saldırmak olsun diye yazacaksan yazma bence

düşünce üretemedsiğiniz zamanlar saldırmak gibi bir çabanız var

yazık

kişisel bir derdin varsa özelden yaz eğer yoksa sadece saldırmak olsun diye yazacaksan yazma bence

düşünce üretemedsiğiniz zamanlar saldırmak gibi bir çabanız var

yazık

Bzi Düşünce Üretiriz.DüşünceLerimize ALtyapı Oluşturmak İçin, OLmayan Fikrimizi Aramak İçin MaLum LinkLeri Postuma EkLemeyiz.Kim Fikir ve BiLgi Acziyetine Düşerse Başkasını Dediğine YönLendirir MiLLeti.Kim Acaba mesajLrına Link Ekleyip Duran ve İki KeLimeyi Yardımsız Yan Yana Getiremeyen

Halkın sıkıntılarından dem vurarak siyaset yapanlar bu ülkede hiç bir zaman iktidar olamaz şükürler olsun insanımız biliyor çarenin onlarda olmadığını,kapılmıyorlar boş vaatlere...
Şu Sinema severler bilim-kurgu filmlerini çok kaçırmasın yahu sonra işsizliği yok edecez diye dolaşıyorsunuz ortalarda (sadece laf laf laf ötesi değil.)

Sayın yazarın dediği gibi HADİ İŞİNİZE

benim yazıalrımın yanına link eklemem 2 kelimeyi bir araya getiremeyeşimden ya da kendim laf üretemiyor olamamdan değil.

işkembeden atanlar gibi yapmayıp dediklerimin birer dayanağı olduğunu göstermektir.

yani ne diyorsam doğrudur.

kimseyi başkasının düşüncesine yönlendirdiğim yoktur.

ama bazen senden, bende ve bu dünyadaki bir çok insandan daha büyük laflar etmiş kişilerin sözlerini kullanırım. zaten o insanlar da bu lafları başkaına rehber olsun diye söylemiştir.

mesela " ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır."

senin ve burdaki bir çok senin türevin üyenin benim yazdıklarımdan bişey anlamaması çok normal.

eğer anlağın bu söylediklerimi alacak kadar ve ya daha büyükse artık buraya yazmaktan vazgeçersin diye düşünüyorum.

verdiğim rahatsızlıktan ötürü herkesten özür dilerim

BiriLerine Cevap Vermek İçin Büyük DüşünürLerin SözLerinden ALıntıLar Yapmayı Gerek Görmem.Çünkü O ALıntı Yaptığım İnsana Hakaret OLur.Benim Haber KaynakLarımı TarafLı BuLan Birinin Verdiği LinkLerede İtibar Etmem Çünkü KüLLiyen YaLandırr.Çoğu Zaman TıkLamam BiLe.

BiriLerine Cevap Vermek İçin Büyük DüşünürLerin SözLerinden ALıntıLar Yapmayı Gerek Görmem.Çünkü O ALıntı Yaptığım İnsana Hakaret OLur.Benim Haber KaynakLarımı TarafLı BuLan Birinin Verdiği LinkLerede İtibar Etmem Çünkü KüLLiyen YaLandırr.Çoğu Zaman TıkLamam BiLe.

Yapılsa bile istemediğin şeyi başkasına yapma demek oluyor bu.Erdoğan için ne kadar iyi diyen varsa tarafsız,kötü diyen varsa yandaş medya oluyor zaten.

Yapılsa bile istemediğin şeyi başkasına yapma demek oluyor bu.Erdoğan için ne kadar iyi diyen varsa tarafsız,kötü diyen varsa yandaş medya oluyor zaten.

SırayLa GeLiyosunuz.KopyaLnmış DoLLy Gibi.Önce Tahrik Ediyosunuz, Sonra Hakaret. Biz KarşıLık Verince Doğru Bu Üye Bana Hakaret Etti Diyerek Şikayet Ediyosunuz.AsLında Sizin SözLerinizi Size Söylüyorum.İşin Garip Tarafı Biriniz OnLineken Diğeriniz OLmuyo.

SözLerinden Bişey AnLamadım.Açık Konuş Sanada Cevap Yazarım.Nasılsa Aynısınız.

SırayLa GeLiyosunuz.KopyaLnmış DoLLy Gibi.Önce Tahrik Ediyosunuz, Sonra Hakaret. Biz KarşıLık Verince Doğru Bu Üye Bana Hakaret Etti Diyerek Şikayet Ediyosunuz.AsLında Sizin SözLerinizi Size Söylüyorum.İşin Garip Tarafı Biriniz OnLineken Diğeriniz OLmuyo.

SözLerinden Bişey AnLamadım.Açık Konuş Sanada Cevap Yazarım.Nasılsa Aynısınız.

Dinime küfreden Müslüman olsa derler ya o hesap.Asıl siz klonsunuz hiçbirinize laf yetişmiyor.Ayrı ayrı söylücez herşeyi.Hakaret sizin temelinizde var.Hakaret eden halktan oluyor işte.Sizde halktansınız yani.Açık açık söylüyorum.AKP'yi eleştiren medya yandaş medya,AKP'yi tutan medya bağımsız medya oluyor nedense.

Her girdiği konuda yandaş v.b gibi hakaretler söyleyerek kaynaklarla kafayı bozanlar kimler acaba? :saskin

~SiLenT ScЯeaM~;4248367' Alıntı:
Her girdiği konuda yandaş v.b gibi hakaretler söyleyerek kaynaklarla kafayı bozanlar kimler acaba? :saskin

Yandaş diyerek sana mı hakaret ediyorum?AKP'yi eleştiren medyaya yandaş demeyin diyorum.Nerelere çekiyorsunuz,nasıl çekiyorsunuz bilmiyorum.Hiçbir üyeye hakaret etmedim şu anda.Ana bacı sövüp,iki gün ban yiyen kişi mi söylüyor bunları bana?

Yandaş diyerek sana mı hakaret ediyorum?AKP'yi eleştiren medyaya yandaş demeyin diyorum.Nerelere çekiyorsunuz,nasıl çekiyorsunuz bilmiyorum.Hiçbir üyeye hakaret etmedim şu anda.Ana bacı sövüp,iki gün ban yiyen kişi mi söylüyor bunları bana?

Bu durumu bütün üye arkadaşlar bilir.

Daha yeni üyesin biraz bak bakalım kimler kaynakları yargılıyormuş?

Kafadan sana 10 tane örnek verebilirim taraflı / tarafsız diye kaynakları yargılayan insanların attığı postları (nedense bunların %99.9'u Ak parti karşıtı)

Tüm bunlara rağmen Ak partiyi öveni bağımsız övmeyeni yandaş olarak nitelendiriyorsun diyemezsin kaynakları yargılamak sizin tekniğiniz :goz:

Ban konusu girdiğim ikili bir tartışma sonucu olmuştur.Siyasetle alakası yoktur.

~SiLenT ScЯeaM~;4248421' Alıntı:
Bu durumu bütün üye arkadaşlar bilir.

Daha yeni üyesin biraz bak bakalım kimler kaynakları yargılıyormuş?

Kafadan sana 10 tane örnek verebilirim taraflı / tarafsız diye kaynakları yargılayan insanların attığı postları (nedense bunların %99.9'u Ak parti karşıtı)

Tüm bunlara rağmen Ak partiyi öveni bağımsız övmeyeni yandaş olarak nitelendiriyorsun diyemezsin kaynakları yargılamak sizin tekniğiniz :goz:

Ban konusu girdiğim ikili bir tartışma sonucu olmuştur.Siyasetle alakası yoktur.

Ben artık sizin dediklerinizi anlamıyorum ki.Herşeyden hakaret çıkarıyorsunuz.Padişah 1. Erdoğan'a benzemem ben.Hakaret etmem herkese.Sizin tek dediğiniz Deniz Baykal kadını itti.Adam içtenlikle "anamız ağlıyor" diyor.Başbakanımız "ananı alda git lan" diyor.Hem biri sizin dediğiniz gibi koskoca TC Başbakanı,diğeri ise bir partinin genel başkanı.Ben sana 100 tane örnek veririm taraflı yorum nasıl oluyormuş o zaman görürsün.

Sen AKP Taraftarı Olduğunu Düşündüğün Medyaya Yandaş Diyosun.Bende MuhaLefet OLsun Diye Haber Yapan Medyaya Yandaş Diyorum.Senin HaLa KLon Olduğunu Düşünüyorum.Niyetin Tahrik Etmek ve Şikayet Etmek.Fikri Bir Tartışma Niyetinde DeğiLsiniz.O Yüzden Daha FazLa TahammüL Edemem.

Geri