w133
тσ яєαℓιz&#
pohahahah cevaba bayıldım 
bendee cevapp çooookkkw133' Alıntı:pohahahah cevaba bayıldım![]()
korkmaa biseycikk olmazzzzw133' Alıntı:belli belli kimin kardeşi falan diyomuşum ortalık karışıyomuş ehueuhe![]()
şimdi böle diyince biraz daha korkdum^^_Sinless_Devil_^^' Alıntı:korkmaa biseycikk olmazzzz
^^_Sinless_Devil_^^' Alıntı:bana bu kadar deger verdiğini bilmiyordum ama benim için ölmenii istememmm ama çok istiyorsann kansızz olsunnn ortalık fln kirlernirr hiççç hoşlanmamm
ben ne yaptımm şimdii yaaaMaYdOnOz' Alıntı:kısımm ortalıgı 2 dk dağıtmıssınnn alalhımm yaaa hiç ablana cekmemissinn yaaaa bunee böleeee ayıp ayıppp çıkkçıkkkçıkkkkk
ben kiiiimmmm mod olmak kim ablam gibi internet kusu deiilimmm bunaa oturup zaman ayırayımm ben arada bir geyik yapar çıkarımmaybe_' Alıntı:Hoşgeldin...
sende yakındamod olunca başlarsın maydonoz gibi "ben bıktım siz bıkmadınız off .." demeye![]()
sen aglamaa canımm benimm senn istee işimi gücümüü bırakıp burayaa gelirimmm senin basının etinii yer yer dururumm hehehee ama biliyorumkiii bunu hiç istemezsinn oyüzdenn benimlee ii geçinn ablamaa söylerimm heeeeeeeee ii davran banaSevencloves' Alıntı:allaha şükür arada bir giriyorsun ya tüm zamanını versenağlayacam ben ama
![]()
bilmemm sanaa sormalıı demekkkiiii bir günahınn varmıss allahta belasınıı bu cadıdan bulsunn demişşş ben emir kuluyumm görevimii yerine getiriyorumSevencloves' Alıntı:Aman allahım ben ne günah işledim![]()
elalemin derdii senii niee geriyorkiii buu onlarınn sorunuu senn kendi sorununlaa uğrasss ama benimlee deill sen benimle uğrasmayaa devam edersenn cevaplarımm daimaa hazırr olcakk haberinn olsunn ablamaa söylemeklee kalmamm septagh abimedee söylerimmmm senii heeeeeeeeeeeeeeeSevencloves' Alıntı:Ben ve çok konuşmakMaalesef o iki kelimeyi aynı cümlede kulanamazsınız
Ama gel görki siz bu yeni üyenin ne cadı olduğunu bilmiyorsunuzzamanla anladığınızda bana hak vereceksiniz ama o zaman iş işten geçmiş olacak :d