cannot create video-decoder filter.suggestion:change video codek.ya biri bana yardım etsin yazısı çıkıyo sinyal var herşey normal ama bu yazı çıkıyo tv yi izleyemiyorum bi format attırdım ondan sonra oldu ne olduysa.skystar2 tv kartım.
smatık kardeş mesajımı aldıysan lütfen yardım et
kodek nedir dün söylediniz programı denedim fakat sadece internet tv gösteriyor bu gün takrar orjinaloynatıcıyı kurdum hotbrt kanalları tarattım hepsini buldu fakat tv kanallarıda audyo radyo gibi görüyo ses var görüntü alamıyorum yardımcı olurmusunuz. iyi akşamlar
Dostum prog dvb gıcıklık yapmış şimdi şöyle yap progdvb yi tekrar sil ve c deki tüm dosyalarını ortadan kaldır bu verdiğimi kur otomatik kuracak bu sürümü codecleri felen otomatik hepsini kurucak iyi forumlar buyur son sürümü
http://rapidshare.com/files/7688036/ProgDVBPowerInstall7.6.EXE.htmlsenova.pow.ins..7.6
SİMATİC PROGDVB için güncel kanal listesi var mı elinde hazır yükleyebileceğimiz şekilde..
teşekkürler
http://www.hackhell.com/dvb-s-programlar/546410-tum-programlar-guncel-kanal-listesi-02112008-a.html
Bölümü gezerseniz herşey mevcut
indirdik ama içi boş bunun simatic bi kaç kez indirdim...upload senin ise bir ilgilenirsen seviniriz
teşekkür ederim smatık dostum frekansları otomatık güncelliyorda önce hotbrti ayarladım sonra türksatı fakat bi uydudan sinyal gelirker ötekinden gelmiyo sanırım lnb ayarlarından olucak benim lnb dandik heralde olmassa deyiştircem bide öyle denerim şu an türksatı izliyorum oda yeter Allah ne muradın varsa versin hoşçakal.
Skaystar Tv kartı ve diğer Tv kartLarı için SorunLarınızın Çözümleri için Burayı KuLLanaLım Görüntü Kirliliği oLmasın iyi forumlar herkeze
Sn:SimatiC bende burada vermiş olduğunuz progdvb'nin otomatik kurulumunu indirip kurdum ama aygıt başlatılamadı uyarısı çıkıyor. bu sorunu bi türlü çözemedim bu sorun daha öncede vardı birde senin vermiş olduğun linkten deneyeyim dedim. ama yine aygıt başlatılamadı uyarısı çıkıyor bu sorunu çözmek için yardıma ihtiyacım var. yardım edersen çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim. paylaşımlarının devamını dilerim.
Eğer driveri düzgün kurduysan yada kurulu olduğundan eminsen bunu yap düzelir düzelmez ise tv kartını tekrar sil yükle driver cd sinden
ProgDVB için Ayarlar Aygıt listesi ve hangi kartı kullanıyorsan Başlat demen yeterli
![]()
sevgili SimatiC söylediğin gibi skystar driverini sildim bilgisayardaki dosyalarınıda sildim bilgisayarı yeniden başlattım ve yeni donanım bulundu sihirbazından cd yi takarak kurulumu tamamladım sonra senin verdiğin prgdvb programını kurdum sonuç aygıt başlatılamadı ? yardım...