Sizin Hiç Babanız Öldü mü?

babamı kaybedeli 2 yıl ve ablamı kaybedeli 5 yıl oldu arkadaşlar. çoğu zaman türk filmlerinde karşılaşacağımı düşündüğüm herşeyi 2000 yılından sonra kendi hayatımda gördüm. inanın o kadar zor ki. sadece sizinle paylaşmak istedim. su an bile bunları yazmak bile zor geliyor bana. konunun telafuzu bile dengemi sarsmaya yetiyor. sevdiklerinizi kaybetmek çok zor arkadaşlar. umarım kimsenin başına gelmez. ve ne olursa olsun hayata sevdiklerinizle birlikte sarılın. ve zamanı geldiğinde keşke diye başlayan cümleler kuracağınıza şuan yakınınızdakilerin kıymetini bilin. yakınını kaybeden arkadaşlar için hepinizin başı sağolsun arkadaşlar. cennet mekanları olsun hepsinin. hayat devam ediyor işte....

Allahıma şükürler olsun şu ana kadar çok sevdiğim birisini kaybetmedim! Allah herkese uzun ömür versinde önce ben öliyim diom bazen kendi kendime! hadi herkese ii geceler! :(

canım dostum mekanı cennet olsun yanlız unutma BU ALLAHIN takdiridir RAb ihmal etmez imtihan eder belli ki büyük bi imtihandasın ve mükafatıda o derece büyük olur inşllah ... sabırr ve biraz daha sabır kardeşim ...

Öncelikle başın sağolsun kardeşim..!
Allah rahmet eylesin..!
Bende annemi kaybettim 11 sene önce..!
En deli çağlarımda..!
Ben isyanda ettim Allah'a..! Tövbe de ettim..! Tövbemi bozdum yine tövbe ettim..!
Allah ailemden bin kere razı olsun ki beni manevi olarak çok güzel yetiştirdiler..!

Bakara Süresi 255. ayet..!

Euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum* la te'huzühu sinetüv vela nevm* lehu ma fis semavati ve ma fil ard* men zellezı yeşfeu ındehu illa bi iznih* ya'lemü ma beyne eydıhim ve ma halfehüm* ve la yühıytune bi şey'im min ılmihı illa bi ma şa'* vesia kürsiyyühüs semavati vel ard* ve la yeudühu hıfzuhüma* ve hüvel alıyyül azıym..!

Sadakallahül azim..!

Ya rabbi okumuş olduğum Ayet el-Kürsi'yi başta annemin ve tüm hackhell üyelerinin müslüman ölümüşlerinin ruhuna hediye eyledim sen kabul eyle ya rabbi..!

El FATİHA..!

1. Bismillahirrahmanirrahim

2. El hamdü lillahi rabbil alemin

3. Er rahmanir rahıym

4. Maliki yevmid din

5. İyyake na'büdü ve iyyake nesteıyn

6. İhdinas sıratal müstekıym

7. Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin

Amin..!

Allah bu konuyu açandan, enson mesaj yazıpta konunun yukarı çıkmasını ve benim görmemi sağlayandan ve konuda yazısı geçen herkesten razı olsun ki; benim gidip abdest alıp Ayet el-Kürsi'yi bulmak için tüm bakara süresini okuyup anneme bağışlamama vesile oldu, oldunuz..!

Başınız sagolsun hepinizin, bende babamı 9 yıl önce kaybettim ne yalan söyleyeyim babamla hiç anlaşamazdık ama ölüm çok başka bişey gerçektende..
babamda hiç sigara ve alkol kullanmadı ama onada kanser teşhisi koydular...
FATU ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN

başın sağolsun kardeş ölenle ölünmez unutma hepimizin gideceği yer ayrı mekanı cennet olsun babanın

Fatu kardeş ALLAH senden de razı olsun. Kendime geldim sayende.Moralimizi düzelttin eywallah dostum eksik olma.
Ölmüşlerimize rahmet
Geride kalanlara sabır
Hastalara acil şifalar ve YA RABBİ
:(

başınız saolsun.acınızı bilirim desem yalan olur...çünkü hiç sewdiimi kaybetmedim..dedem bn 2 yaşındayken öldü,bn hatırlamıorm..
ama yerinizde olmak istemem..tüm yakınlarımı artık daha çok seweceğim!!!

dHipfR££z£' Alıntı:
başınız saolsun.acınızı bilirim desem yalan olur...çünkü hiç sewdiimi kaybetmedim..dedem bn 2 yaşındayken öldü,bn hatırlamıorm..
ama yerinizde olmak istemem..tüm yakınlarımı artık daha çok seweceğim!!!

Bence de tüm yakınlarını daha çok sevsen iyi olur arkadaşım. kimin ne zaman öleceği belli değil. ben babamın vefatından sonra insanlara karşı daha az kırıcı olmaya başladım. bir gece yatarsın sabah kalktığında annen baban kardeşin vefat etmiş olabilir ki bunu yaşayanlar muhakkak ki aramıda vardır. kalp kırmamaya özen gösterin derim. iyi forumlar.

ECEL İNSANA ŞAH DAMARINDAN DAHA YAKINDIR.

Geri