cliper1907
forum elektro gitaristi
benimde babam öldü tam 12 yıl önce ve benimbabamla ilgili hatırladğım bi anım bile yok
kardeşim başın sağolsun,fofer' Alıntı:İyi akşamlar dostlar. ben babamı kanser denen illete kurban verdim. hayatın boyunca ağzına ne sigara ne de içki sürmemiş babamı kanserden kaybettim. 1 yıl oldu ama hala onun boşluğunu dolduramadım. eve gidesim gelmiyor şu an işyerimden yazıyorum size. evde beni bekleyen bir anam var ama eve gidesim gelmiyor. ev boş ev bomboş. heryerde babamın hatırası var çok özlüyorum onu ama ALLAH'IN takdiri. Enson ne zaman bir yakınınızı kaybettiniz? Onlar için en son ne zaman dua ettiniz. ölümlü dünya hepimizin gideceği yer kara toprak.Selametle kalın
cliper1907' Alıntı:benim babamda işte biraz önce sölediğim gibi 12 yıl önce öldü 02 02 1994 babam hiçbişeyi yokken besin zehirlenmesinden öldü ve gerçekten en ufak bi rahatsızlığı bile yoktu yokmuş daha doğrusu çünkü ben babam öldüğünde 3,5 yaşındaydım ve şimdi yalnızım gerçi benim abim var o bana arka oluyor ama yinede tam 12 yıl sen bana göre hem şanslı hem şansızsın kardeşim şansızsın babanla ilgili hatırlayacak çok anın var ama şanslısın en azından anın var ben babamı hiç hatırlamıom çünkü 3,5 yaşındaydım babalarımıza allah rahmet eylesin...
kardeşim haklısın onlardan allah razı olsun kabirleri nur mekanları cennet olsun... inşallahh bizde onları layık birer evlat olabiliyoruzdurfofer' Alıntı:clipper kardeş imanlı insanlardı bence. benim babam 5 vakit namzındaydı, bu da o kadar önemli değil Müslümansa eğer gideceği yer belli. Allah onlardan razı olsun ki bizlere adam gibi dini öğrettiler. hiç düşündünüz mü ya hristiyan yada musevi atesit bir aileden geliyor olsaydık. Allah ATALARIMIZDAN RAZI OLSUN
amin kardeşim,fofer' Alıntı:aslında haklısın, evde yalnız başına beni bekleyen ben eve girmeden uyuyamayan herksesin anasının evladını çok sevdiği kadar seven bir anam var.ama abi ne bileyim ev boş geliyor, duvarlar üzerime yıkılacakmış gibi oluyorum. babamın vefat ettiği yatakta yatıyorum onun pijamalarını giyiyorum. yani kısacası aklımdan hem onu hem de ölümü çıkartmamaya çalışyorum. İnşallah yerinde rahattır. Allah Hepimizin Ölmüşlerine Rahmet Eylesin.
Amin