Sizin Hiç Babanız Öldü mü?

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
İyi akşamlar dostlar. ben babamı kanser denen illete kurban verdim. hayatın boyunca ağzına ne sigara ne de içki sürmemiş babamı kanserden kaybettim. 1 yıl oldu ama hala onun boşluğunu dolduramadım. eve gidesim gelmiyor şu an işyerimden yazıyorum size. evde beni bekleyen bir anam var ama eve gidesim gelmiyor. ev boş ev bomboş. heryerde babamın hatırası var çok özlüyorum onu ama ALLAH'IN takdiri. Enson ne zaman bir yakınınızı kaybettiniz? Onlar için en son ne zaman dua ettiniz. ölümlü dünya hepimizin gideceği yer kara toprak.Selametle kalın
:(

Başın sağolsun kardeşim, ben de Annemi kaybettim ismi batası illet hastalık yüzünden 2005 haziran'da... Evde Annen bekliyorsa git eve kardeşim... sarıl ve öp onu. benim için de... Yaşımız ilerledikçe sevdiklerimiz birer yıldız gibi kayacaklar hayatımızdan. Her ölüm erken gelir bize. Ama İnsanoğlu fani işte. Allah Rahmet eylesin...

yarın ameliyat olacak beyinden 9 damar sinir ve stresden çatlamış

duygularını paylaşmak istemem senin adına gerçekden üzüldüm

ALLAH kimsenin başına vermesin

başın sağolsun

Basınız sagolsn arkadaslar...Mekanları cennet olsun

aLLah caresız hastalıq vermesın

başınız sagolsun dostum...

bence annenin yanında ol sen dewamlı... oluyosundur kesinlikle ama o eve git annen icin git..

herksin bi derdi var durur içerisinde...allah hastalarımıza şifa ...vefat edenlere rahmet eylesin....

kardeşim allah rahmet eylesin çok üzüldüm

6 eylül 2002 dedem vefat etti o gün dünyam yıkılmış gibi oldm hala aklıma geldikçe gözlerim dolar en son o zaman ağladım çok istiorum rüyama girsin bi sn dahi olsa göreyim ama o benim üzüleceğimi bildii için girmio gibi me gelio :(

o günden beri okula giderkenn şimdi işe giderken yolum mezarlıın yanından geçio hergün geçerken günde 2 kere duamı ederim ..!

allah kimsenin başına vermesin kardeşlerim benim başıma gelenlerden sonra allahtan istediğim tek şey sağlık herşeyden önce sağlık bu arada arkadaşlar başınız sağolsun çok üzüldüm ya duygularınızı anlayabiliyorum

Allah'a asla isyan etmedim. ama babam ne bileyim acılar çekerek öldü. derlerki acılar günha kefarettir. Öyledir İnşallah. çok kötü hissediyorum kendimi bir türlü yemedim beynimi. inançlı insandı namazında niyazında adamdı, emekli oldu camiden eve evden camiye yani. Ama adama koyuyor be abi gözümün önünde vefat etti. ağlıyorum kusuruma bakmayın. ölüm kaçınılmaz Her Nefs Tadacak Demiş Rabbim. Ben Allah'ıma şükürler olsun inançlı biriyim.ailem öyle yetiştirdi Kur-an
kurslarında kaldım. Bir kardeşim va rsürekli şöyle teselli eder beni:
ALLAH VERDİ ALLAH ALDI. size acizane şunu söyleyebilirim : Şu fani dünyada kalp kırmayın.Eğer ki kırdıysanız onu geri kazanın.Yarın için ( Haşa ) Allah'la anlaşmanız mı varki yaşayacağınızı biliyorsunuz. Her saniye dünyada binlerce insan ölüyor. Bunlardan biri de biz olabiliriz dostlar. Hayırlı Akşamlar, İyi Forumlar...:(

ölüm de yaşam kadar doğal. gidenin ardından üzülmemek elde değil ama onu orda rahat ettirmek kısmen elimizde. bunun nasıl olacağı da malum. annenin yanında ol derim. zaman gecince kıymeti anlaşılır gecmişin.
Allah ölenlere rahmet etsin kalanlara iyilik versin.
insanın dayanamayacağı acı yoktur Allah kadırabileceğimizi yüklemesin

Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermez. Rabbim hastalığı olanlara acil şifalar versin.. iyi forumlar

hepinizin başı sağolsun.Ölmüşlerimiz için Allah tan rahmet dileyelim :(

geçen haftadada bi akrabımızın yeni doğmuş bebeği tedavi için Ankaraya geldi durumu ağır hala :(

hastalara acil şifalar, ölenlere başsağlığı dilemekten başka yapabileceğimiz fazla bir şey yok :(

Arkadaşım başın sağolsun çok üzüldüm ama alılşmalısın bende 6 aylıkken kaybettim. Babasız büyüm ama şimdi hayyata dimdik duruyorum sende dik durmaya çalış.

allah sizlere sabır vesin kardeslerim basınız sagolsun

başınız sagolsun arkadaşlar bende çok ıyı anlıyorum bu acıları bende çok yakın zamanda kaybettım babamı bılırım onun boşlugunu kımse dolduramaz onlar gelemeyecek ama bız bırgun gıdecegız allah herkese sabır versın ben babamı kaybettgım zaman dıunya başıma ters donmuştu şuan bıle bu yazıyı yazarken gozlerımden yaşlar suzuluyor;( ama elımızden hıçbişi gelmıyor onu çok özledımmm ve asla onun yerını kımse dolduramaz gerçek sevgı anne baba sevgısıymış bunu çok ıyı anladım ben . babacım yerınde rahat uyu . ALLAH HERKESE SABIR VERSIN.:(

Baban için allah rahmet eylesin sanada sabır verisin.Ben her gece allahıma dua ederim onları bana ana baba diye verdiği için.Bu güne kadar ellerinden geldiği kadar bana destek oldular ama ben belkide onların istediği evlat olamadım.Bir yakınını kaybetmek nedir bilirim 2000 yılın da bende annem kadar sevdiğim aneannemi kaybettim ve çok acı geldi anne baba kaybetmek daha acıdır eminim.Ömrümün son anına kadar onlar için dua edecegim.

Başınn Sağolsun Arkadasım..

başın sağolsun arkadaşım benim babamda 7 yıl evvel kansere yakalandı şans eseri kurtuldu çok kötü bir durum umarım atlatırsın :(

üzüLdüm kardeş,başın saoLsun.. kaybettikLerimizi unutmamaLıyız fakat kaybettikLerimizLe yaşamamaLıyızda.. eLimizde oLanLara sağ oLanLara sımsıkı sarıLmamız gerekir.. :(

Geri