Son Zamanlarda Konu İle Alakasız Yorum Yapmak Moda Oldu,
Arkadaşın Zeka Seviyesi Konu İle Alakalı Yorum Yapacak Kadar Gelişmemiş.
yok mesaj konuyla ilişkilide senin utah menşee li beyninin bunu anlaması zor tabi fetonun çocuğu
Son Zamanlarda Konu İle Alakasız Yorum Yapmak Moda Oldu,
Arkadaşın Zeka Seviyesi Konu İle Alakalı Yorum Yapacak Kadar Gelişmemiş.
Arkadaşım Ben Bunları Müslümanlar İçin Söyledim Sen Neden Üzerine Alınıyorsun ?
tekelciler müslüman değilmi biz hristiyandan deil müslümandan ve türkiyeden bahsediyourz
yok mesaj konuyla ilişkilide senin utah menşee li beyninin bunu anlaması zor tabi fetonun çocuğu
2.5 milyar para alan tekel işçileri.Neden eylem yapsın.Orada eylem yapan chp mhp ve ak parti karşıtlarıdır.Ölmelerini istemem ama bu ülknin gelişimini sırf ak partifden olmasın diye yapıyorlarsa canları cehenneme...
ben devlet memuruyum.4 yıllık fakültemezunuyum. ben 850 milyon maaş alırken bunlar 2,5 milyar maaş alıyolar. devleti sömütüyolardı şimdi de haklarını istiyolar mış. ne hakkı zamanında fazlasıyla aldılar. devleti sömürdükleri yeter. (bu arada AKP yandaşı değilim vede sevmem)
Peygamber efendimiz içki ile ilgili olarak 10 kişiye lanet olduğunu söylüyor , üzümünü yetiştiren toplayan taşıyan , getiren götüren fabrikada işleyen , üreten tüketen alan satan vs toplam 10 kişi...
Aynı şeyin sigara için de geçerli olduğunu düşünüyorum şahsen , çünkü içki gibi uyuşturucu özelliğe sahip öyleki kimisi oruç tutmuyor bu sebeple , ülke ekonomisine zarar , işlenilen tütün ne oluyor acaba ?
kısacası aldıkları para sakıncalı....
Peygamber efendimiz sakıncalı işlerden uzak durun diyor ...
Peki arkadaşım 850 tl maaş alıyorsun bu aldığın maaş sana yetiyormu?
Onlar fazla maaş olıyor diye onlarıda kendimize benzetmeye hakkımız varmı?
Bende 800 tl maaş alıyorum bende onlar kadar kazanmak isterim.
İşçi kazanmazsa ,Üretici kazanmazsa ,çiftçi kazanmazsa bizde kazanamayız
devletimizde kazanamaz...
ben tütün üretimi yapan bir ailenin çocuğuyum. bunların nasıl çalıştığınıda senden iyi bilirim. çoğu yatarak beleş para alıyor hak etse helal olsun çoğu hak etmiyor. şimdi görev yaptığım yerde tekelde ayrılma bir eleman var kendiside itiraf ediyor deli para alırdık diyor. sense oturduğun yerden sallıyorsun yok kendini ona abenzetm benzetme değil ben 4 yıllık fakülte bitirdiysem bunlardan fazla maaş alma hakkım var. daha düne kadar genel müdürün şoförü genel müdürden fazla maaş alıyordu bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Sorun Yattığı yerden para kazanan torpilli işçillerse haklısın.
Yok emekçi alın teri akıtan iççilerse biraz düşün.
Tütün üreticisi bir aileden geliyormuşsun, sizin durumunuz nasıl,
merak ettiğim için soruyorum.
Ayrıca işçi genel müdüründen fazla maaş alıyorsa o da devletin ayıbı olmalı
ne söylediğinin farkındamısın?
ve "canları cehenneme" derken allahın işine karıştığının farkındasındır umarım.
Arkadaşım Ben Bunları Müslümanlar İçin Söyledim Sen Neden Üzerine Alınıyorsun ?