Sizde Resim Albumumuzde Bulunmak İstermiydiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
len koycam o resmi ama hala ablamdan almadım :D:D:D:D alayım koycam.. hh 5 in kralı ben olcamm :D:D:D:D

fare_07' Alıntı:
bazı büyüklerin içkiyle poz verip küçüklere kötü örnek olmasının hiçmi payı yok sence reac..:saskin

hatta övünerek yandaki bira benim tarzı konusan arkadasımıza açık söliim yakıstıramadım...bizde içtik içki ama bu kadar reklam yapmadık

faRe usLubuna dikkat et...
seN kendi kendine baK, ne ben ne bi başkası seni ilgilendirmez
sende beni ilgilendirmezsin ki ilgilendirmiyosun..

birayLada poz veririm, rusLada poz veririm herşeyide yaparım buna karşı çıkmaK yada beni eleştirmek sana düşmez..

albüm çıksada görsek merak ettim iicee...

6bwsruw.gif

album kapağı olmaya adayım hellboya duyurulur :D:D:D:D

Gєηco' Alıntı:
faRe usLubuna dikkat et...
seN kendi kendine baK, ne ben ne bi başkası seni ilgilendirmez
sende beni ilgilendirmezsin ki ilgilendirmiyosun..

birayLada poz veririm, rusLada poz veririm herşeyide yaparım buna karşı çıkmaK yada beni eleştirmek sana düşmez..

uslubumda yanlış oldugunu düşünmüyorum...sitedeki rütben açıkcası çok falza ilgilendirmiyo beni...neticede herkes insan s.modların doga üstü güçleri oldugunu düşünen üyelerden degilim...seni eleştirmek bana pekala başka bi insan evladınada düşer...yıldızlarının fazlalıgı seni üstün kılmaz....

konuya gelince konuya sadece benim mesajımdan deil genel bakmanı tavsiye ederim...ama bi konuda haklısın istedigin şeyle poz veririsin,ama konu direkt sen yada bir başkası deil...12 yaşında bi çocugun büyüklerini örnek alması,ii yada kötü.....

fare_07' Alıntı:
bazı büyüklerin içkiyle poz verip küçüklere kötü örnek olmasının hiçmi payı yok sence reac..:saskin

hatta övünerek yandaki bira benim tarzı konusan arkadasımıza açık söliim yakıstıramadım...bizde içtik içki ama bu kadar reklam yapmadık

Konuyu Nerelerden Kişisel sebeplere cekenede ben yakıştıramadım
Ancak acız ınsanLaR Insanın yuzune SöyLeyemez ve Aklınca Kendine pay çıkartır ve Laf sokmaya çalışır.
Gunumuze bakarsak Mıllet orasını burasını açmış gezıyo ınsanlara kötü örnek olarak kabul edilmiyorda ıkı bıra bardagı mı kötü yola saptırıyor. !!!

Konu Başka Yönlere Çekilmesin =)

fare_07' Alıntı:
uslubumda yanlış oldugunu düşünmüyorum...sitedeki rütben açıkcası çok falza ilgilendirmiyo beni...neticede herkes insan s.modların doga üstü güçleri oldugunu düşünen üyelerden degilim...seni eleştirmek bana pekala başka bi insan evladınada düşer...yıldızlarının fazlalıgı seni üstün kılmaz....

konuya gelince konuya sadece benim mesajımdan deil genel bakmanı tavsiye ederim...ama bi konuda haklısın istedigin şeyle poz veririsin,ama konu direkt sen yada bir başkası deil...12 yaşında bi çocugun büyüklerini örnek alması,ii yada kötü.....

kendi ezikliğini beLLi etmişsin.. benim yıLdızLarım beni hiç bir zaman üstün güçlü yapmadı
burda useR kende aynı kişiliğe sahiptim. şimdide aynı kişiliğe sanaL aLemde beni pek ilgilendirmiyor çoKta tamımıyorum açıkçası şimdi şurDa sana mesaj yazıyorum hani tartışıoz gibi duruyoz ya ona bile gülüyorum kendi kendime.. =)
ben bana karşı demedim sadece yorumumu dikkatLi okuyacak oLursan..
herKese karŞı.. ya sanane 12 yaşındaKi çocuktan sanane benden Allahım her zaman
bir tane Robin Hood çıKmak zoRundamı
göRende seni kendini topLuma adamış şeyh torunu zanneder..

neyse senin şimdi işin vaRdır benLe tartışmaya girme hani kendini topLuma adamış bir insansın ya.. çık haLkLa gez örfüne adetine sahip çıK.. toRun.

foto sınırlaması warmı...yani album doldumu :) ???

SickDreTh' Alıntı:
elındekı sıgarayı at ole resım ver terbıyesız:D:D

lem maynaq ben orada keyif kahvem ve sigaramı içiyorum :biggrin neden atacam o sigarada kaç yetimin hakkı var biliyonmu sen (=

react0r' Alıntı:
beklediğin an o yaşta önünde tekila ağzında pipoyla poz vermekmiydi ?
Yazık.

tek robin hood ben dilim ha =)....neden işine gelen kişileri eleştiriyosun...evet toplumun sorunları beni ilgilendiriyo egerki ben onun bi parçasıysam ilgilendiriyo....ezik lafına gelince bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dienlere ezik diyorus bis :goz: ....

sky senin mesajına gelince asıl aciz insanlar haksızlıklar karşısında susar...... millet orasını burasını açıyo nede olsa zıvanası çıkmış bu dünyanın die bizimde kötü örnek olmamıs bana saçma gelio ;=)

yaw mert hajı.. burda olmassa sokakta aynı örnekler var.. kasmayın kendiniziçne kavga ediyonuz.. her koyun kendi bacağından.. bırak içsin veled.. ben görürüm onu ileriki yaşlarında...

siz ne birbirnizle tartışıyonuz abi.. sallayın yaw..

fare_07' Alıntı:
tek robin hood ben dilim ha =)....neden işine gelen kişileri eleştiriyosun...evet toplumun sorunları beni ilgilendiriyo egerki ben onun bi parçasıysam ilgilendiriyo....ezik lafına gelince bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dienlere ezik diyorus bis :goz: ....

sky senin mesajına gelince asıl aciz insanlar haksızlıklar karşısında susar...... millet orasını burasını açıyo nede olsa zıvanası çıkmış bu dünyanın die bizimde kötü örnek olmamıs bana saçma gelio ;=)

reac benim fotoma bişy demiş oLsaydı.. onada aynı tepkiyi verirdim.. merak etme.
admini,smodu,modu, a.modu user oLması o kişinin bana laf söyLeceği benimde onu hazmedeceğim anLamına geLmiyor.. neyse fare..hadi yoLuna Allah seni sevgiLi kuLLarından eyLesin.. Hidayete eRerSin inşaLLah öğLe namazıda geLdi..seni tutmayım ben

ha birde eziklik kötü bişy...

valla namaz kılmıyorum kılana saygım var eywallah :goz:.....ezik lafına gelince gerçek hayatta biyerlere gelmiip burda ahkam kesenlere daha çok uyuşuyo o laf...kimin ne oldugunu biliyoruz yorma kafanı....dediim gibi o yıldızlar sadece burda üstün kılar seni sadece burda....

bak şimdi namazla dalga geçmeyin ok.bir kılan olarak ayıplarım valla.hadin artık uzatmayın.

fare_07' Alıntı:
valla namaz kılmıyorum kılana saygım var eywallah :goz:.....ezik lafına gelince gerçek hayatta biyerlere gelmiip burda ahkam kesenlere daha çok uyuşuyo o laf...kimin ne oldugunu biliyoruz yorma kafanı....dediim gibi o yıldızlar sadece burda üstün kılar seni sadece burda....

gerÇek hayatta Beni tanıyan aRkadaşLar vaR siteDe git soR bakaLım. neymişim de değilmişim.
itibaR sahibiyim fLN demiyCem.. kendimi övmeyi sevmem ama emin oL senden daha fazLadır itibarım..
neyse uzatmıycam seni kaaale bile aLmıyorum
ilk baştada söyLedim haddini biL.. seni ilgilendirmeyen konulara baLıkLama daLma..
sen beni ilgilendirmiyorsun bende seni ilgilendirmiyorum bu kadar basit..

[http://www.imageturk.com/img/273a55a1f9f7cc43ffe3).JPG

buda bizim resmimiz ama değişik bişi koyıyım dedim baskada bulamadım ; ))

buarada kimse benden örnek filan almasın nede olsa yasal yaşı gectigimize göre takılabiliriz istedigimiz gibi ama 12 yaŞında bi cocugun bu hareketlerı yapmasıyla bızım yapmamız arasında fark olmalı gibi geliyo bana...

Not : tanıyanlara degisik gelebilir gömlek sakal fılan 1 günLük bi olaydı ; )

Kimin neresini açtığı burda kimseyi ilgilendirmez. Kişiler fotosunu önerir bende bunu albume dahil ederim. Başlığın amacını saptırmanıza gerek yok. Bunu kimsenin eleştirmesine luzum yok.

Evet bira yada pipo ile kişiler poz verebilir ve bu tarz bir resmi albume dahil etmek benim insiyatifimde ve sorgulanmasına luzum yok. İsteyenlere söyliyeyim Genco ve spyceza nın fotorafları albume eklenecektir ve kapak resmi react0r dan sonra belkide ilk sıraları paylaşıcaklardan birisi genco.

12 yaşında birisi kimi örnek alabileceğine ailesinin yardımı ile yetiştiği ortamda karar verebilir ve sizde önerilerinizi kendisine ileterek tabiki gerçekleştirebilirsiniz , ancak yeri burası değil
Kımse hackhell de rutbe mevzusu gerçekleştirmiyor ve bununda olmasını istemiyorum.

shaheen' Alıntı:
foto sınırlaması warmı...yani album doldumu :) ???

Hayır , herangi bir sınırlama yok ve başlık kapanana kadar fotorafınızı yayınlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri