CounTRy
Gülen Manyak
- Reaction score
- 0
len koycam o resmi ama hala ablamdan almadım 

alayım koycam.. hh 5 in kralı ben olcamm 

fare_07' Alıntı:bazı büyüklerin içkiyle poz verip küçüklere kötü örnek olmasının hiçmi payı yok sence reac..:saskin
hatta övünerek yandaki bira benim tarzı konusan arkadasımıza açık söliim yakıstıramadım...bizde içtik içki ama bu kadar reklam yapmadık
Gєηco' Alıntı:faRe usLubuna dikkat et...
seN kendi kendine baK, ne ben ne bi başkası seni ilgilendirmez
sende beni ilgilendirmezsin ki ilgilendirmiyosun..
birayLada poz veririm, rusLada poz veririm herşeyide yaparım buna karşı çıkmaK yada beni eleştirmek sana düşmez..
fare_07' Alıntı:bazı büyüklerin içkiyle poz verip küçüklere kötü örnek olmasının hiçmi payı yok sence reac..:saskin
hatta övünerek yandaki bira benim tarzı konusan arkadasımıza açık söliim yakıstıramadım...bizde içtik içki ama bu kadar reklam yapmadık
fare_07' Alıntı:uslubumda yanlış oldugunu düşünmüyorum...sitedeki rütben açıkcası çok falza ilgilendirmiyo beni...neticede herkes insan s.modların doga üstü güçleri oldugunu düşünen üyelerden degilim...seni eleştirmek bana pekala başka bi insan evladınada düşer...yıldızlarının fazlalıgı seni üstün kılmaz....
konuya gelince konuya sadece benim mesajımdan deil genel bakmanı tavsiye ederim...ama bi konuda haklısın istedigin şeyle poz veririsin,ama konu direkt sen yada bir başkası deil...12 yaşında bi çocugun büyüklerini örnek alması,ii yada kötü.....
SickDreTh' Alıntı:elındekı sıgarayı at ole resım ver terbıyesız![]()
react0r' Alıntı:beklediğin an o yaşta önünde tekila ağzında pipoyla poz vermekmiydi ?
Yazık.
fare_07' Alıntı:tek robin hood ben dilim ha =)....neden işine gelen kişileri eleştiriyosun...evet toplumun sorunları beni ilgilendiriyo egerki ben onun bi parçasıysam ilgilendiriyo....ezik lafına gelince bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dienlere ezik diyorus bis :goz: ....
sky senin mesajına gelince asıl aciz insanlar haksızlıklar karşısında susar...... millet orasını burasını açıyo nede olsa zıvanası çıkmış bu dünyanın die bizimde kötü örnek olmamıs bana saçma gelio ;=)
fare_07' Alıntı:valla namaz kılmıyorum kılana saygım var eywallah :goz:.....ezik lafına gelince gerçek hayatta biyerlere gelmiip burda ahkam kesenlere daha çok uyuşuyo o laf...kimin ne oldugunu biliyoruz yorma kafanı....dediim gibi o yıldızlar sadece burda üstün kılar seni sadece burda....
shaheen' Alıntı:foto sınırlaması warmı...yani album doldumu???