Sizce en iyi windows işletim sistemi hangisi?

Sizce en iyi windows işletim sistemi hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    364
notebook aldım üstünde vista home premium geldi 2 gb ram harici ekran kartı var ama xp pro sp2 en iyisi. wista her proyu çalıştırmıyor en iyisi xp

ya arkadaşlar ben öğretmenim pek tekno bilgim yok. wista makinasına xp kurunca donanımlarda problem oluyormuş. tanımıyormuş yada hatalı çalışıyormuş ne yapmak lazım? makina orjinalden wista. sadece vista için üretilmiş. cvp yazarsanız sevinirim. tatil zehir oluyor wista yüzünden.

notebook aldım üstünde vista home premium geldi 2 gb ram harici ekran kartı var ama xp pro sp2 en iyisi. wista her proyu çalıştırmıyor en iyisi xp

ya arkadaşlar ben öğretmenim pek tekno bilgim yok. wista makinasına xp kurunca donanımlarda problem oluyormuş. tanımıyormuş yada hatalı çalışıyormuş ne yapmak lazım? makina orjinalden wista. sadece vista için üretilmiş. cvp yazarsanız sevinirim. tatil zehir oluyor wista yüzünden.

acil xpye gec bence!!

98

Bence en iyisi 98 cünkü bu xp geldi geleli peder bilgisayara sifre koyup duruyo ama 98de olsa sifrede koysan iptal'e basip bilgisayara girebiliyon:durdurun
ama tabii ki de xp yi tek gecerim

xp pro gerisini tanımam, vistada herşeyi degiştirmişler ayrıca sıstem agır calısıyor yada dehşet oteki bir makınan olması gerek. tabi menulerın yerını bulmakta ayrıca bır dert

menülere alışılıyor. tıpkı daha evvel 98'in ve XP'nin menülerine alıştığımız gibi. ben yaklaşık 8 aydır vista kullanıyorum. kullanımda hiçbir sıkıntım kalmadı. XP'ye baktığım zaman artık çok basit geliyor görünümler.
Ama dehşet ötesi makinan olması gerektiği konusunda haklısın arkadaşım. gerçekten de şu an piyasada satılan konfigürasyonların yüzde doksanı vista'da çalışmakta sorun yaşar. masaüstü için çok sorun değil. parası olan toplar dehşet ötesi makinasını paşa paşa kullanır vista'yı. ama benim gibi laptop kullanmak zorunda olan kişiler için böyle bir şans yok. laptoplar vistaya hazır değil. 3000 dolar da versen yine zorlanır vistada

vista için erken falan değil artık arkadaşlar. hatta geç bile oldu. sanırım service pack'ler çıkmadan windows yeni bir işletim sistemi piyasaya sürecek gibi görünüyor. 1inci seviye partnerlerine test ettirmeye başlamış bile. Windows 7 (vienna ya da blackcomb). Apple sistemlerine benzer bir sistem. Bildiğiniz gibi, apple işletim sistemleri ve makinalarında pc-windows makinalara kıyasla sorun hemen hemen yok gibi.

gorsel olarak vista diyebilirim ama pc mizi komple düşünürsek xp bence daha iyi

benim için farketmiyor çünkü iki işletim sistemini birden aynı pc de çalıştırıyorum

xp sadece oyunlarda daha performanslı vistaya göre bence. ama vista diğer herşeyde daha güzel. :saskin

xp iyi vista da güzel ama onun üzerinde daha çok görsellikte çalışmışlar yani xp güzel

ya niye herkes vista güçlü bir pc istiyor,vista için pc degiştirmek gerek diyor?? xp yi sevmeniz vistayı kötülemeyi gerektirmezz..1.86ghz tek çekirdekkk celeron işlemcili, 2gb RAm li acer im var ve cayır cayır VİSTA ULTİMATE kullanıyorumm!! ki vista upgrade advisor da ultimate i önerdi benm pc ye..yaptığım tek takviye((bu BÜYÜKK sistem gereksinimleri değil!!!)) 40ytl ye 1gb RAm taktırmaktıı..

bana göre XP bir siyah-beyaz televizyon gibi..vista ise renkli bir televizyon..

cK_

Xp tam bir performans canavarıdır tek geçerim....

ben şuan vista kullanıyorum ama en kısa zaman xpye döndüreceğim...vistanın tasarımı mükemmel ama çok sorun çıkartıyor...bence bir numara xp...

Geri