Sizce en iyi windows işletim sistemi hangisi?

Sizce en iyi windows işletim sistemi hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    364
tüm sistemler için xp derim 128 mb ram olan her pc'ye gider.
sadece 1 hafta vista deneyimim oldu. görsellik anlamında iyi ama her işlemi bana danışması nedeniyle de çok kötü. driver bulma bilgisayarı kasma yönünden de çok sakat bir işletim sistemi

katılıyorum

vista nın gorunumu cok hos ama xp kadar kullanıslı olmadıgını soyleyebılırım.
ben vista yukledım bisuru sorun yasadım tekrar xp ye dondum.

bende 1GB vardı. 2GB yaptım ama yine de bazen kasıyor. maksimum bu kadarmış daha yükseltebilsem 4GB yapardım. 2Gb yetmiyor. ekran kartı çok ram tüketiyor.

vista yükledim sorun yasadim diolar bazi arkadaslarimiz.. Ben neden yasamiyorum peki, benm neden bir sikayetim yok ? en az 3 sene onceki donanima ait bilgisayara kurarsaniz sorun yasarsiniz tabikide ! Boyle sivri dilli konusup, Vista kurmayi düsünen arkadaslarimizada engel olmayalim lütfen...

Vista Rulaz!

vista yükledim sorun yasadim diolar bazi arkadaslarimiz.. Ben neden yasamiyorum peki, benm neden bir sikayetim yok ? en az 3 sene onceki donanima ait bilgisayara kurarsaniz sorun yasarsiniz tabikide ! Boyle sivri dilli konusup, Vista kurmayi düsünen arkadaslarimizada engel olmayalim lütfen...

Vista Rulaz!

iyide güzel kardeşim sen bence adamların aklını bulandırma niye dersen 512 rami olan adam vista kurup işkence çekerken mutlu olacaksan sana diyecek lafım yok!!!!

yok yaa en iyi xp çünkü kim ramla falan uğraşacak buna 1 gb ram al bilgisyar zıplar değilimi arkdaşlar:D:D:D

Vista Rulaz!
+11111111111

Vista elbette , :clap:goz: , sistemi iyi olmayanlar kurmasın/kötülemesin. durum böyle
6 aydır kullanıyoruz memnunuz,
Sistemimiz;
Core 2 Duo E6750@4Ghz (o/c)
2GB DDR2-800 Mhz Ram
750GB HDD SATA2
512MB ATI Radeon HD 3870 vs.. vs..

Bir gün herkes Vista kullanacak. Olgunlaşması zaman alacak ama XP de öyleydi adamlar SP3 çıkarıyor... Bu arada oyuncu arkadaşlarımız ne zamana kadar directX 9 la zaman geçirecekler.....

Bir gün herkes Vista kullanacak. Olgunlaşması zaman alacak ama XP de öyleydi adamlar SP3 çıkarıyor... Bu arada oyuncu arkadaşlarımız ne zamana kadar directX 9 la zaman geçirecekler.....

o zmn baba sen xp kullanlara yeni ram ve ekran kartı al bizde vistaya gecelim!

o zmn baba sen xp kullanlara yeni ram ve ekran kartı al bizde vistaya gecelim!

elimde 1 gb ram var 9600 XT ekran kartı 3 GHz HT cpu xp yi paşa paşa kaldırıyo. 1 yıl içinde değiştirecem. bu sistemle artık oyunlarında zevki çıkmıyor. sen xp ye devam et. bu şeye benziyor adamlar çakmak icat etmiş sen git odunları birbirine sür.

Unutmayın ki vista yı kötüleyenler teknolojiden anlamayan insanlardır...

donanımlarda ucuzladı...

Vista ultimate kurdum (By Chamur) güzel ama herkesin dediği gibi erken. xp pro

Geri