Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ben ilk once 95 kullnanıyodum sonra 98 cıktı sanki benim icin devrimdi sonra xp cıktı kurdum makineye beyen medim ilk baş sonra arkadaşda gordüm ve incelemeye başladım sonra bi bakmışımki xp manyagı olmuş şum ama şunu soylemeliyim garfik olarak vista güzel gorüne bilir ama daha cok erken bence yani en iyisi xp
tüm sistemler için xp derim 128 mb ram olan her pc'ye gider.
sadece 1 hafta vista deneyimim oldu. görsellik anlamında iyi ama her işlemi bana danışması nedeniyle de çok kötü. driver bulma bilgisayarı kasma yönünden de çok sakat bir işletim sistemi
ben vista kullanıyorum geçerken bayağı düşündüm adama iyi ki geçmişim. xp nin verdiği bir çok hatayı vermiyor ama tabi ki bilgisayarınız güçlü olacak. Elinde normal bir bilgisayar olan birisi içinse sırf vista için bilgisayarını değiştirmesini tavsiye etmem.
walla vista çıkalı bayaa oldu ama xp nin yerini hala alamadı. bunun en büyük nedeni de yüksek sisitem gereksinimleri. heralde bu bi sene filan sürer ama visatada da bazı şeyleri değiştirmeleri gibi. mesela yaptığın herişlemi danışması çok can sıkıcı. görsellik açısından hiç biri eline su dökemez ama.
şu anda en çok kullanılan işletim sistemi xp ama ilerliyen zamanlarda vista nın onu geçeceğine eminim.vista görsellik açısından mükemmel ama güçlü bir sisteminiz olmazsa yavaşlığıyla insana çile çektiriyor