Siyasi Partiler Şikayet Başlığı

Siyasetle alakası yok demişsiniz Baykal ülkeyi yönetmeye aday bir siyasetçi daha nasıl alakası olsun..Baykal yerine Tayyib olsaydı o haber eminim yerinde kalırdı..sizede iyi formlar..

selin su isimli arkadaşımzı turk milletine hakaret ediyor ve baska bi mesaj da arkadasın birine iyi b.k yemişsin tarzı cevap veriyor oyunuzu hangi partiye verdiniz konusunda tahrik amacı tasıyor sanırım yazdıkları gerci sen uyarmıssın ama rahatsız edici davranışlarını umarım tekrarlamaz tesekkurlr

selinsu isimli arkadaşımzı turk milletine hakaret ediyor ve baska bi mesaj da arkadasın birine iyi b.k yemişsin tarzı cevap veriyor oyunuzu hangi partiye verdiniz konusunda tahrik amacı tasıyor sanırım yazdıkları gerci sen uyarmıssın ama rahatsız edici davranışlarını umarım tekrarlamaz tesekkurlr

Bolumumuzde haber kaynaklarıyla ılgılı bı kural yok fakat asırı derecede ornegın her acılan yenısafak haberıne gırıp sadece haber kaynagıyla alakalı yorumları kısının sıklasırsa ceza alır.

Ayrıca konuyu acan arkadasa ettıgı hakaretler duzeltılmıstır.Aynı tarz tavrında ban cezası alıcaktır - metin belgemdekı listeye ekledım =)

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2179439&postcount=10
Önce vatan isimli üye
Binbir türlü olaya girmiş
Ayrıca bu üyenin ip tespiti yapılmasını nerden talep edebilirim bunu öğrenmek istiyorum

İncibus şikayetini bu bölüme yapmışsın.Gerçi modlar karar verecek şikayetin hakkında ama şikayete konu olan yazımı okudum garip bir durum göremedim.Hayret ettim bu şikayet olayına öyleki senin gibi düşünmüyorum diye şikayet ediliyorum.Binbir konuya giriyormuşum garip böyle bir şikayet olabilir mi ama yapıyorsun.Kardeşim girecegim konuyudamı sana soracagım.Amacın nedir senin gibi düşünmeyenleri baskı altına mı almak?
Hem IP sorgulaması saçmalıgı da ne o öyle?Benim çekincem yok yapılsın ama bu yapılırsa da bende istiyorum genel IP kontrolu o zaman,siyaset bölümüne giren herkesin IP kontrolu yapılsın ve aynı IP den kimler giriyor onu da ben ögrenmek istiyorum.

Hayır clon üyelerin genelde iplerden tespiti yapılır bu konudada userler gözlerine çarpan clonları belirlemeleri için modlara yardımcı olur
Bu konu hakkında herhangibi öğrenmek istediğin başka bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya seni aydınlatmaya gayret ederim
Edit:Ayrıca İncibus değil İncubus
Bu konuda biraz hassasım umarım hassasiyetlerime gereken saygıyı gösterirsin(=

Clon IP ne oluyor bilenler,bilgilendirirse sevinirim.

Clon IP ne oluyor bilenler,bilgilendirirse sevinirim.

klon üyeyi şöyle anlatayım general..
şimdi sen bu nu nickinden başka bir nick daha alırsan o aldığın üyelik ''klon'' üye oluyor..
bir kişinin birden fazla aldığı üyeliklere denir genelde general..

bazı konularda da bilgi,fikir sahibi olun sadece yorum yapmanızın şart olduğunu düşünmüyorum..

Geri