Siyaset ve Politika...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşımız burada görev istemek için konu açmış, bazıları birbirlerine cevap vermek için konuyu kullanıyor...

ya verin oyunuzu çıkın... o ona onu demiş - bu buna bunu demiş :D

neyse... sevdiğim bir üye, saygılı... aklı, hali, vakti yerinde...

ben + diyorum...

###Bir bölümde 5 moderatöre kadar yönetici alınmaktadır###

keşke benimde vaktim sınırlı olmasa da bende Siyaste Ve Politika bölümün mod olmak için başvuruda bulunsam...

aramızda görmek istediğim ender üyeLerden birisin [+]

revolation' Alıntı:
###Bir bölümde 5 moderatöre kadar yönetici alınmaktadır###

|ChaMuR|' Alıntı:
5 mod.? :saskin

Dark_Angel' Alıntı:
5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

vayrum Dark'ın o mesajını adaylık koyarken bende okudum... bizim bölüme 5 moderatöre kadar alım var... Hatta ko bölümü 3 moderatör olunca ben adaylığımı çekmiştim 4. moderatör alınmaz diye. bak react0r ne dedi...

react0r' Alıntı:
revolation adaylıgını geri çekmene gerek yok,
yorumlar devam edebilir ko bölümleri 5e kadar mod kaldırabilir

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1448005&postcount=50

sizde 3 olun. nolucak yani. fazla mod göz çıkarmaz. tamam bölümü iki kanka iyi idare adiyorsunuz. ama 3. mod olursa yükünüz hafifler. ben o bakımdan söyledim...

benden de artı çalışır ... hayırlısı olsun

görüşlerin önemini merak ettim? ne alaka? objektif olamayacak kadar görüş ayrımı yapıyorsanız zaten bu internet çok zararlı sizlere :) başvuruyu bulandırmayalım lütfen bu mesajdan sonra başvuruya odaklı mesajlar yazarsak daha iyi olur...
online süresi ve konulara hakimiyetinden dolayı olumlu..(klavyede Fn tuşum bozuldu ARTI işareti yapamıyorum :))
edit: bu arada Cem sen niye öyle yazdım anlam veremedim?
edit 2: cem mesajını silmişsin, bizim mesajlar anlamsız kaçtı biraz, bilmem anlatabildimmi...

evet cem ben sana bişey demedim ki...

ben 2 mod var 3.'ye gerek yok diyenlere cevap verdim. ben sana şu görüşe - bu görüşe sahipsin demedim ki! sen neden bana patladın anlamadım... hatta görüş kelimesi bile benim cümlelerimde yok. aksine iyi yönetiyorsunuz ama 1 kişi daha olsa yükünüz hafifler dedim... la millet başkasıyla takışıyor bana patlıyor. aynını 1 hafta önce başka bi mod yaptı bana sonra özür diledi... ii yorum yazmam artık...

yeni gördüm konuyu

(-1)

bir nedeni: tarafsızlığından şüpheliyim.forumdaki pek çok üyeden daha tarafsızsın ama yine de iyi-kötü örnekler var bu hususta.(yani bu bölüme pekala Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ te aday olabilir ama bence "yeteri kadar" tarafsız olamaz.)

ayrıca, bölüme 2 modun bile fazla olduğunu düşünüyorum (R€B€L ve |ChaMuR| yanlış anlamayın :goz: ) çünkü pek çok üyelerimiz kurallara riayet ediyorlar ve gerektiğinde
şikayet başlığını kullanıyorlar.

adaylık başvuru sonucun ne olursa olsun,
ama
hayırlısı olsun diyorum :goz:

bence olumlu olur musti...Seni moderator olarak görmek isterin...Hayırlısı olsun...​
+ 1981

eiffeL ismine + verirdim ama Chamur ve RebeL iyi idare ediyorLar..
Başka bi böLümden şansını deneyebiLirsin ama..

eiffel başlı başına moderatör olmayı hakeden bir isim.

Oyumuzu verirken dünya görüşüne göre vermeyelim diyenler başını öne eğip bir kere daha düşünmeliler.
O zaman anlayacaklar ki verdikleri eksi oy eiffel'in dünya görüşü yüzündendir.

Ben sağcı ya da solcu olduğuna bakmaksızın söylüyorum; eiffel siyaset-politika bölümüne moderatör olmayı hakediyor.

************* aDaMI
KARDESIM ASISTAND MOD OLUYOR YAKISIR ARTI MILYON BENDEN
aDAMI MI TAnırım beraber okuduk beraber yedık beraber tartısdık benden artı sıyasetı kuvvetlıdır
rebel arkadasımız pazardan cart curt muhabbetı yapmıs(yanı bolum kastetmemıs ) kendısını tanımam ama muttafayı(eiffel )tanırım ve bu bolumde gereklı potonsıyelı yakalacagı kanısındayım benı bılen bılır
yıgıde ye hakkını öldurme
yok 2 mod oraya yeter 3 cusu fazlalık yok bılmemne ıyının ıyısı olmaz arklar deneyın gorun
genel kulturu ıyıdır haaa sen kım olusyorsun dıyosanız benı sıyah melege sorun bence kardesım buraya yakısır buraya alıstıranda benımdır adamın yıldızı benden cok olmus bu arada cukucem muttafa senı :p aramızda kalsın adam uzman oldu ac parentez asker degıl yanı bankada kapa parentezı bu arada bılemıcem yanı karar sızın ben temınat mektubuna kefaletmı verdım.evıde muttafaya ıpotekledım :p

Sevgili Hackhell Ailesinin çok değerli üyeleri ...malumunuz uzunca bir zamandır hemen hemen hiç online olamıyorum...Yeni işim nedeniyle internete hiç ayıracak vaktim maalesef olmuyor , vaktim olsa bile çalıştığım kurumun filtreleme programlarını aşıp Hackhell e giriş yapamıyorum...

Velhasılı kelam uzun lafın kısası değerli Smod arkadaşlarımızdan birisi bu konuyu munasip bir zamanlarında kapatabilirlerse uygun olur kanaatindeyim..Olumlu veya olumsuz yorumlarını ekleyip gururumu okşayan , bu forumda benimde bir yerim olduğumu canı gönülden hissetmemi sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Tabii ki tamamıyle bir ayrılık söz konusu değil.Elimden geldiği kadar yine foruma katkıda bulunmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın...Ama artık yöneticilik yapmam bu online süreleriye imkansız maalesef...

Konunun başında da belirttiğim gibi selam eder hepinizi gözlerinizden öperim...Kalın sağlıcakla...

Selam ve dua ile....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri