Siyaset ve Politika...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chamur we reßeL orayı en iyi $ekiLde idare ediyorLar...
2 weya daha fazLa modu oLan ßöLümLere ßa$wuru yapmak ßiraz saçma ßence...
Chamur zaten (-) demi$...
3. ßir moda ihtiyaç yok ßenden -1

Ama diğer ßöLümLerde $ansını deneyeßiLirsin... =)

|ChaMuR|' Alıntı:
şu an zaten iki tane moderatör bulunmakta ve herhangi bir sıkıntı çekmemekteyiz..
gerektiğinde smodlarda yardımcı oluyor..
bu sebeplerle bir yöneticinin daha gerekli olduğunu düşünmüyorum..
eksi (-)..
bende katılıyorum :(
{-}

bölüm moderatörü ihtiyaç yok demiş.
fazladan bir moderatör daha fazla kolaylık değil karmaşa yaratır bence.
bu sebeple bende eksi diyorum.

Ben destek veriyorum,
Yanlız bölüm modları ihtiyaç yok demişler, bu senin görev için yeterli kapasiteye sahip olmadıgın anlamına gelmez elbette.

kimseye çamurluk yapmayacağından eminim...
++++

bölüm modları yeterli bence. biri ayrılırsa tabiki + derim ama şimdilik
üzgünüm -1903

Bana kalırsa her bolume 3-4 moderator alınabılır farklı yerlerden gorduklerım bunlar ama HH da bolumlerde daha secıcı davranıldıgından dolayı sanırım dıger forumlara gore az moderator var.Moderator gereklı derken bu acıdanda soylemıstım bunu.

Moderator gereklı hadı moderator alalım =) Yok boyle bısey pazara alısverıse cıkmadık ama dahada hakeden kısıler bulunursa olabılır.

Bı user olarakta forumda devamlılıgı olmayan bırısısın tanıdıgım kadarıyla.Bu yuzden hakettıgını suanlık dusunmuyorum, olumsuz

Eskiden tanıdığım kadarı ile İşini iyi yapacak hakkını verecek ender kişilerdensin
+1453

Hea bölüm modları ihtiyaç yok diyomuş bırakında bölümü sürekli kullanan üyelerin görüşlerine yer verilsin ona göre ihtiyaç olup olmadığına karar verilsin Bölüm moduna tabikide mod gerekmez extradan

Kimse ben işimi yürütmekte zorlanıyorumda demek istemez Chamuru tanımam ama duyduğum kadarıyla rebelden pek bi farkı yokmuş Dünya görüşü bakımından

Özelliklede Böyle bi bölüme sadece tek ses olacaksa 2 değil 12 modretörde az gelir
Ama Tarafsız Bir tek modretör Örnek=Chief (GÜnceldeki tarafsızlığına ve sabrına her zaman hayran kalmışımdır)
İşi layıkıyla götürebilir
Modu tek tarafsız seçme imkanı yoksa birbirini dengeleyecek iki modun olması bence en uygunudur

Ve yine bence bu dengeyi sağlayabilecek Ender kişilerdensin Tatsızlığa Mahal vermeyen yapıcı yaklaşımlarınla

+++++++++++++++++++++

arkadaşlar bence hiç gerek yok R€B€L VE ChaMuR ii götürüyop bence onun için gerek yok ------- diyorum başka bi şey demiyorum R€B€L'i benden ii kimse tanımaz bnece yeteri kadar ilgi gösteriyo bence----------- diyorum

incubus84' Alıntı:
Eskiden tanıdığım kadarı ile İşini iyi yapacak hakkını verecek ender kişilerdensin
+1453

Hea bölüm modları ihtiyaç yok diyomuş bırakında bölümü sürekli kullanan üyelerin görüşlerine yer verilsin ona göre ihtiyaç olup olmadığına karar verilsin Bölüm moduna tabikide mod gerekmez extradan

Kimse ben işimi yürütmekte zorlanıyorumda demek istemez Chamuru tanımam ama duyduğum kadarıyla rebelden pek bi farkı yokmuş Dünya görüşü bakımından

Özelliklede Böyle bi bölüme sadece tek ses olacaksa 2 değil 12 modretörde az gelir
Ama Tarafsız Bir tek modretör Örnek=Chief (GÜnceldeki tarafsızlığına ve sabrına her zaman hayran kalmışımdır)
İşi layıkıyla götürebilir
Modu tek tarafsız seçme imkanı yoksa birbirini dengeleyecek iki modun olması bence en uygunudur

Ve yine bence bu dengeyi sağlayabilecek Ender kişilerdensin Tatsızlığa Mahal vermeyen yapıcı yaklaşımlarınla

Oyları ızlıyorum herkesın gorusune saygım var fakat herkesın ıcıne dustugu bı yanlıs var.
Bu yanlısın en buyuk ornegı olarakta bu mesajı buldum.Kı hemende banı acıldıktan sonra sadece "dunya gorusune" gore oy veren bı arkadas.

Benım ve chamurun ıyı oldugumuza ınanan kesım olsun ınanmayan kesım olsun sızlerın yaptıgınız tek sey sadece " dunya gorusu " dıyerekten 2 kelımeye gore oy vermek sanırım.Iyı veya kotu oldugumuzu buna gore belırlemek.

Olay bundan ıbaret degıldır bu forum ıcınde kımler olursa olsun gorusler ne olursa olsun herkese esıt davranılıyor.
Ama bu sabıt fıkırlerın uzerınızden atmadıgınız surece sızın tabırınızle " dunya gorusu" farklı olan herkes haksızlık yapıyor "dunya gorusu uymayana"

Oylamayı HH ın moderator alımı vasıflarına gore devam ettırırsenız sevınırım.
Yoksa sadece uzaktan bakaraktan forumların ıclerınde neler oluyor bılemeden "dunya gorusune" gore oylama olmaz.

Dunya gorusune gorede bu forumda adam kayırma olmaz!

Saygın üyelerden birisi olan eiffel arkadasım hakettiğini düşünüyorum +1

forumun atardamarı diyebilecegimiz, sürekli hararetli tartışmaların olduğu bir bölüm için, üçüncü bir kişi olmasında fayda vardır diye düşünüyorum... -------------> +571

sana görüş gazisi diyor ve +12 rebiülevvel veriyorum kardeşim
umarım dilediğin olur =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri