Siyaset ve Politika (yetki talebi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[/B]

Gercekten de seni sayıpta oy kullanan arkadaslarda kabahat büyük.
tabiki kimse kimseyle aynı safı tutmak mecburiyetinde değil.
tabiki farklı görüşleri farklı düsünceleri olucaktır.

Kıvıl kıvıl ediyor her tarafın, birisi bisey desede etkiye tepki versem diye duruyorsun.
aklınca demokratik ve çağdaş biriyim diyor gurur duyuyorsun kendinle.
bir bak hele demokratik olarak oy veren birine '' saçmalamış '' demek yakışmışmı ?
neymiste kendini savunma hakkıda varmıs. buda yenimi cıktı. hani konu acan kisi cevap
verdiginde, oy veren kisiye cvp hakkı doğar tartısma bundan cıkardı.
bu düsünce sana ait bir düsünce degil demi ?

infatuate, tabiki herkesin savundugu bir siyasi dusunce olucaktır, ben buna itiraz etmiyorum.
Ama biri tutupta benim verdigim oya göre sacmalamıssın derse orada durun derim !
böyle adamlar degilmi ki çobanın oyunu hiçe sayan, sonrada bize saçmaladınız diyen.
üyelere saldırmak icin duran hayvan gibisiniz diyen. ne olursa olsun bir chp li yazmadı
diye bir üye laf yaparken, '' saldırmaya hazır bir hayvan gibi demesi ''
helede modlugu arkasına alıp konusan biri için hiç hoş değil.

zaten yönetimde olan birisi, zaten 2 mod var ve idare ediyor.
ama yok hh onunla güzel olucak, varsın olsun. isterse baska da görevler alsın.
zaten böyle adamlarada bir daha atacak post'um yoK ! Son mesajımdır.

Fikrimi benimseyip teşekkür eden arkadaslara bende tesekkür ediyorum.
ama dikkat edin saçmalamış lafının ucu sizede dokunmuş olmasın :goz:

o postta alıntı yaptıgım herkese saçmalamışmı dedigimi sanıyosun..diikkat edersen o postta haramiden alıntıda var....

elemanın biri gelmiş (nickinden belli taraf tutacagın demiş),elemanın biri gelmiş aşırı düşüncelisin demiş(düşencenin aşırısını halaa anlamış deilim)..bu saçmalamak degilde nedir..

geri kalanlar dikkate alıp cevap verme istegi duydugum postlardı..

asıl seni dikkate alıp cevap vermek çok büyük kabahatti..

saldırmaya hazır hayvanı amma kafanıza takmıssınız..teşbihde hata aranmaz...kimseye hayvan demedim..vahşi hayvanlar gibi saldıracak yer arıyosunuz dedim..halaa ve halaa sözümün arkasındayım...ama herkesin bu lafı çevirip çevirip önüme getirmesi beni yüceltiyo..Cu Kongun bi sözü vardır..

Büyük adamların hatası, güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.

evet kendimi savunmaya hakkım var bunu türk ocagının konusunda her posta türkocagının cevap vermesiyle ögrendim =)..o zman nerdeydiniz..hani verdiginiz oy siyasi degildi =)

Haksızlık önünde eğilmeyiniz, o zaman hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali (r.a)

yönetimde olup yetki isteyen bir ben deilim =)..bi yerden kuyruk acısı olupda burda ahkam kesmende hoş olmamış..2 mod var demişsin..

fletchin oyu ortada..volkide eger attıgı pmde samimiyse destekliyorum dedi :goz: ..güzel sanatlara yetki talep edersem böyle parla emi...

son postumun altındada belirttim burdada belirtiyorum..konuyu kirletmeyin..pmden bana ulaşabilirsiniz..burda mesajıma birkaç kişi tşk ediyo..kendimi daha ii hissediyorum yalnız hissetmiyorum diyosan o ayrı :goz:

kimseye cevap hakkı dogdugunu sanmıyorum...

oyum artı sana:melek

Aramız Kötüdür ancak yorumlarını okuduğum ve sevdiğim birisi inş. Birilerin Gazabına Uğramazsın..

Bİr Ülkücüden +++++ sana eşşek :)

Siyaset böLümü Takibi en zor böLümLerden birisi hergün onLarca yorum oLuyor.. BeLLi bir orantıda dengede tutmak gerekir.. Siyasetçilerimiz nasılki mecListe hararetLi tartışmalara giriyolarsa forumdada zıt düşünceli kişiLerde tartışıyor sen tartıştın diyede ipe götürücek şekilde yargılamak yersiz.. RebeL'den sonra fLetch ve voLki iyi götürüyorLar yönetimde olmanda bazı şeyleri aştığını gösteriyor sıradan biri değiLsin en azından.. Otoriteyi beraber sağLamak için böLüm yöneticileride oLumLu oy kuLLanmış.. Siyasetlede ilgin malum.. +1

:durdurun

Gorev almak istemissin Fletch ve Volkinin oyları cok onemli tabi onlarda onaylamıs zaten..
Kisisel yorumum sudur : az cok tanıyorum bu zorlu ve goz onunde bulunan bolumde mod olarak iyi isler yapabilirsin ustesınden gelebilirsin..Ben destekliyorum, olumlu..

Siyaset iki ucu b*klu degnek..Bu yuzden her zaman icin sakin ;)
Cunku;
İstikbalde dahi seni bu gorevden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici bedhahlarin olacaktir..

Hayırlısı olsun..

sen 10 yıllık kankamsın..kimse benden - vermemi tabiki bekleyemez...

siyasi görüşümü biliyosun kardeşim..senle çok defa tartıstık bunu..çok koyu ülkücüyüm..hatta ırkçıyım...ama 10 yıldır siyasi görüşümüzden dolayı birbirimizi yadırgamadık..Allah(c.c) aramızı bozmasın...haraminin dedigi gibi özenti ülkücüleri bosver..ülkücülük önce türk kanı dökmemesini ögrenmektir.. birlik olmayı ögrenmektir ..

benden +1071...:goz:

Yönetim de uzun süredir bulunan bir arkadaşımızsın.Ancak siyaset bölümünde takip ettiğim kadarıyla bazı kişilere karşı ön yargılı ve agresif tutumun söz konusu. Bu nedenle tarafsız olabileceğine inanmıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

tarafsız olamayacağını düşündüğüm için ... ( ----------- 1453-----------------)

ayrıca bir kaç arkadaşında ısrarı üzerine diye bir kalıpla konuya girince sanki istemiyormuşsun ama yan cebine koyacakmışsın gibi bir hava yaratmışsın..

Tarafsız bir biçimde yöneticiLik yapacağına inanıyorum

oLumLu +1987

Bazıları sadece oylama olunca ortaya çıkanlardan bahsetmiş de kendi oylamasında
hangi firavunlar 22 temuzdan beri saklandığı kabuktan çıkıp oy vermiş bir baksın.

Siyaset ve Politikada iki mod görevlerini düzgün bir şekilde yerine getiriyor. Bölümde
taşkınlık çıkarıyorsun ve mod olacak bir olgunluğa sahip olduğunu düşünmüyorum.

Belki başka bir dünyada..

-1

Gerçekten destek vermek isterdim fare, fakat Siyaset bölümü ile başa çıkabileceğini düşünmüyorum.

Şuan yöneticisi olduğun bölüm ile Siyaset bölümünü bir arada yürütebileceğini pek sanmıyorum..

Bu yüzden oyum - ...

Oylama dışındaki mesajlar silinmiştir,
tekrarı halinde kim olursa olsun banlarım bilginize...

farecim biLirsin severim seni ama siyaset sana göre değiL be.. =)
sen zanaat-çi tarafınLa kaL..
istemeyerek -1..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri