Siyaset ve Politika (yetki talebi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anda FLetch ile volki yeterince calısıyorlar. Eger onlar ihtiyac duyarLarsa neden olmasın. Şimdilik nötr olan puanımı fletch ve volkiye göre tekrar degerlendirecegim

Herseyin Hayırlısı oLsun =):goz:

Bölümün iki modu var....
İkisi de sevdiğim çalışkan arkadaşlar..
Bu durumda yeterliler diye düşünüyorum.
Zaten forum ana kurallarının 5. maddeside bunu belirtiyor...

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir...
2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Ama tabi ki bölüm yöneticilerinin bu konuda yorumu ve istekleri önemli..
Onların ve bölümün ihtiyacı varsa neden olmasın, ihtiyaç varsa desteklerim.

Hayırlısı olsun..

Halil oraya takılan bir çok insandan daha bilgili olduğun aşikar.. Mutlakaki herkese faydan olacaktır.. Çağdaş düşündüğünde ortada.. Benim Oyum Olumlu [ + ]

Genelde yorumlarında antiAkp ve hükümetin her yaptıgına bir kılıf bulanlardan ( baykal tarzı ) göruyorum.
Seni basarılı ve çağdaş bulan kisilerde, zaten Akp'ye zıt olan düsünceler, yani senin gibi düsünenler.
tabi her insanın bir siyasi görüsü vardır buna saygı duyarım.

uzun lafın kısacası bilgine, düsüncene bisey demem, herkesin kendince bildikleri dogrudur.
yorumlarında bu kadar koyu ve kendince sabit düsünceli biri, tarafsız davranacagı konusunda inanmıyorum.
Sonuna kadar desteklemiyorum: -100

Bence O Bölüme Olan İlgin Göz Ardı Edilemez

Yorumlarını Beğeniyorum..

Tarafsızlığını Koruduğun Sürece Benden Herzaman Sana + Var Hayırlı Olsun

Arkada$Lar diyorum ki biraz tarafsız oLaLım.. =) OyLamızı "siyasi görü$Lere" göre değiLde "bu adam siteye ne kattı?" diyerekten vereLim...
Benden sonuna kadar destek + çaLı$ır...

Bende + 1905 hayırlısı olur inşallah...

Destekliyorum +

siyaset bölümünde tartışmalarda başı çeken isimlerdensin..ki siyasi görüşünüde bilmeyen yok..
kısacası tarafsız olacağına inanmıyorum

(-)

Gerek davranışların gerekse yazıların ve yorumların forumdaki üyelerin çoğuna göre çok üst düzey. Siyaset bölümüne olan ilginde hiç yadırganamaz. Moderatörlük tecrübende var. Sonuna kadar yanındayım. ( + )

Serbest Kürsü de yorum yazan arkadaşlara ''saldırmak için bekleyen hayvanlar gibisiniz'' diye bir yorum yapmıştın. Bende sana Fare de bir hayvandır. Diye karşılıklı konu dışında tartışmaya girmştik. Senin gibi ukala tavırlı birisi kesinlikle oraya mod. olmamalıdır.

Kesinlikle ----1

arkadaşlar burası siyaset meydanı değil......benim görüşüm onun görüşü die bişey düşünülemez....
oyum - veya + diyip çıkmak varken Yok onun görüşü belli gibilerinden bişeyler soylemek bizlere yakışmaz Eğerki bir kişinin Hackhell le katkısı olacak ise O kişiye sonuna kadar destek veririm....
Şunuda belirtmek istiyorum....hackhell de siyaset bölümüne girmedim Fare in görüşü nedir bilmem ama şimdi burada okuduğum kadarı ile benimle tam ters siyasi görüşte...... Ama ben fare in o bölümü kaldırabileceğine İnanıyorum...
Şunu da belirtmek isterim...Fare eğerki yanlı bir tavır sergilecek olursa Bunu adminler görecektir... ve görevinden alacaktır...
Çok fazla yazdım sanırım Herkezin görüşüne saygım sonsuz diyerek +1905 diyorum =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri