Siyaset ve Politika (yetki talebi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-1 Herkezin bi tarafı vardır muhakkak ama aşırı olması bölüm modluguna uygun olmaz kanaatindeyim

konuya yorum yazmama taraftarıydım...sessiz sakin oylamayı izlemeyi düşünüyordum..lakin bazı arkadaşlar yorum yaparken gerçekten saçmalamışlar yorum yazma geregi duydum..bildigim kadarıyla konu sahibi olarak kendimi savunmaya hakkım var..

öncelikle siyasi görüşü var diyen arkadaşlara söylüyorum...adam olanın siyasi görüşü olur koyun sürüsü gibi çogunluk nereye giderse gitmez..her 18 yasını dolduran türk gencinin siyasi görüşü olması kanaatindeyim ki..15 yasındaki daha tam açı dik açı kavramını bilmeyen çocukların siyasi görüşüm var die forumda dolaşabiliyosa bırakın 21 yasında üniversite okuyan birininde siyasi görüşü olsun..

tarafsız olamassın diyenlerde beni yeteri kadar araştırmamışlar...şu an görevli oldugum bölümde kız arkadasıma ait çok konu kapattım...kız arkadasımdan daha degerli ve daha fazla forumda kayırabilecegim birini düşünmüyorum =)

Genelde yorumlarında antiAkp ve hükümetin her yaptıgına bir kılıf bulanlardan ( baykal tarzı ) göruyorum.
Seni basarılı ve çağdaş bulan kisilerde, zaten Akp'ye zıt olan düsünceler, yani senin gibi düsünenler.
tabi her insanın bir siyasi görüsü vardır buna saygı duyarım.

uzun lafın kısacası bilgine, düsüncene bisey demem, herkesin kendince bildikleri dogrudur.
yorumlarında bu kadar koyu ve kendince sabit düsünceli biri, tarafsız davranacagı konusunda inanmıyorum.
Sonuna kadar desteklemiyorum: -100

erdemliyiz,derbederin,reaven,vs bana artı veren ve siyasi fikirleri benle uyusmayan kişiler arkadasım..asıl dikkat edersen - verenlerin alayı benle farklı siyasi görüşlere sahip kişiler...

Serbest Kürsü de yorum yazan arkadaşlara ''saldırmak için bekleyen hayvanlar gibisiniz'' diye bir yorum yapmıştın. Bende sana Fare de bir hayvandır. Diye karşılıklı konu dışında tartışmaya girmştik. Senin gibi ukala tavırlı birisi kesinlikle oraya mod. olmamalıdır.

Kesinlikle ----1

evet o konuyu hatırlıyorum..halaa lafımın arkasındayım..konuyu açıp aa hiç chpli gelmedi merak etme damlarlar birazdan...yorum yazmaya korkuyolar tarzı konusmuşlardı..şimdi olsam aynı tepkiyi veririm..

teşbihde hata aranmaz :goz:

-1..Nickinden beLLi senin taraf tutacağın :D

buna çok güldüm ayrıyeten tşk etmek istedim =)

tarafsiz olmayacagini sende biliorsun .. !

eksi. .!

hayır bilmiyorum...yukarıda söylediim gibi forumda kız arkadasımı kayırmamış adamım..

kaldiki bu forumda sol görüşlü olan çok kişiyle tartıstım..karqta,varvulu,vs..

destekliyorum +

hackhell'i basmış yine samimiyetsiz kurtçuklar
şaşmamak lazım normaldir, hatta hep olacaklar onlara çanak tuttukça süper çocuklar

sana neden + veriyorum
* samimisin
* yalaka değilsin
* biyerlere ulaşabilmek için paça öpen adamlardan değilsin ( ulan netin guru su olsan ne olur parantez paçacılara ;) )
* olgunsun en azından çizdiğin bir çizgi var o doğrultuda ilerliyorsun ( dötü başı oynayan adamlardan değilsin )
* objektif olamayan, olgun abi rolleri çizen, hepimiz kardeşiz diyip 2 bölüm yukarda bizim gibi düşünmeyen bizden değildir diyen sanal küheylanlardan değilsin ;)

samimi olalım beyler bırakalım taraf tutarsın bilmem ne yaparsın al sana eksi ayaklarını
erkekçe deyinki görüş ayrılığından dolayı eksi verdim
ben görüş birliğimden dolayı artı veriyor. ve seni ezbere konuşan yeni türemiş nicklerden daha iyi tanıdığım için objektif olacağına inanıyorum
zırf nick inin sonunda akkurt bozkurt atkurt tutkurt koşkurt gibi üyelere gözü kapalı artı verecek adamlar ne kadar samimiyetsiz ise sana verecekleri yada verdikleri eksiler okadar değersizdir diye düşünüyorum.

arkadaslar hepinizin oyu benim için önemliydi artısı, eksisi..ama bu yoruma ayrıca tşk etmek istedim 2 yıldır bu sitedeyim birilerine kendimi anlatmış olmam çok sevindirici...

ve işin daha güzel yani haramiyle hiç ama hiç tanışmıyoruz :goz:

-1 Herkezin bi tarafı vardır muhakkak ama aşırı olması bölüm modluguna uygun olmaz kanaatindeyim

bu yorumada güldüm..aşırı ne demek ya =) kendi dogrularımı sonuna kadar savunmak aşırı siyasi görüşümden deil kişiligimdendir..:goz: bizi ailemiz böyle egitti ölürken bile son sözün dogruyu söylemek olsun...

islamiyetde bu degilmidir zaten..

bide özel hayatından kuyruk acısı olup - verenler var onlara söylicek lafım yok..açıkcası umrumdada degiller... =)

artı eksi veren herkesin oyunu adminler mutlaka degerlendirecekler..hepsini saygıyla karşılıyorum ama çok azını dikkate alıyorum çünkü bir çogu X user ne verirse bende onu veririm diyen kişiler...kendi görüşlerini kazanamamıs kişiler ...

slmtle kalın...kimseye cevap hakkı dogmayacak şekilde kendimi savundugumu düşünüyorum..cevap vermek isteyen pmden ulasabilir..konuya yazdıgınız yorumun silinecegini bile bile yazmayın :goz:

Farenin siyasi görüşü belli olduğu için moderatör olmasını istemeyenler war..Kimin siyasi görüşü belli değil ki ?Ya biraz mantık, siyasi görüşü olmasa ne işi var siyasette?
Elbetteki bir görüşü olacak,Sorun siyasi görüşü olması değil,yönetici oldugunda konuları objektif değerlendirebilmesidir...
Bir başka önemlı olan da bölüme sağlayacağı katkıdır..Gördüğüm kadarıyla yaşından beklenmeyecek olgun davranışlar sergiliyorsun..
Siyasi düşüncendeki kararlılığın we olaylara hakimiyetinle bence bu işi çok güzel yaparsın ..
[ + ] Fırtına

2 mod var siyaset bolumunde o yuzden ihtiyac duyulacagını sanmıyorum.....bir kac arkadasın ısrarı üzerine başvurmuşsun....daha once siyasi bolumdeki yorumların arasında alaycı kucuk dusurucu ifadeler gordum..tarafsız olur musun bilmıyorum ama

butun bunlardan dolayı
-

Oy kullanmaya töwbe etmiştim ama dayanamıcam ben :saskin

farenin siyasi görüşünden bahsetmişsiniz, her türk genci gibi elbetteki onunda sawunduğu fikirler olacak, bişeyleri sawunmasa zaten ortada kalmış, türkiyenin siyasi yapısıyla ilgili hiçbi fikri olmayan biri olurdu ki bu da yeni nesil için acı werici bi durum olurdu ..

bu konuda kendisinin siyasi görüşünü deil yönetici olduktan sonra dier görüşlere saygılı olup olamayacağını düşünüp öyle karar wermek gerekirdi ..

zannetmiorum ki farenin siyaset bölümüne mod olmak istemesinin nedeni ortalığı karıştırmak ya da herkese kendi görüşlerini kabullendirmek olsun, elbetteki ortayı bulup adaletli dawranacaktır ..

+ 2008 :sigara:

hayırLısı oLsun meLeim..senin GörüşLerin kimseyi iLGiLendirmez maLesef beni biLe..biz de Taban Tabana zıT GörüşTeyiz ama kavGa eTmioruz..yeri GeLinCe insan Gibi konuşuyoruz..TarTışmayı biLmeyenLer insanı zıvanadan Çıkarıyo zaTen..ayrıCa Görev aLırsan daha ıLımLı oLaCaĞını düşünüyorum..en azından seni serT TarTışmaLar iÇinde buLmiCam arTık aksine orTamı yumuşaTıCı kişi oLuCaksın :)

son oLarak GörüşLerimiz ayrı oLsa da memLekeTine duyarLı oLduĞun iÇin Gurur duyuyorum seninLe..

+++mermi$ :goz:​

Tarafsız olamazsın diyen arkadaşların hepsi aslında şunu demek istemiş;
"Sen bizimle aynı görüşte değilsin. O yüzden de tarafsın. Ama bizimle aynı taraftan değilsin."
Kendileri yorum yazarken tarafsız olamayanlar, senin de onlar gibi tarafsız olamayacağını düşünüyorlar.
Neticede Cumhurbaşkanı seçmiyoruz. O bile bir taraftan olmasına rağmen seçildi, ve görevini yaparken tarafsız kalmaya çalışıyor. Çünkü görev sorumluluğu ve bilinci bunu gerektirir.

Ben seninle ilgili düşüncelerimde Harami'nin söylediklerine sonuna kadar katılırım.
Kimseye yalakalık yapmadığını, doğru bildiğini söylerken delikanlıca davrandığını ve her zaman dürüst bir adam olduğunu çok iyi biliyorum.
O yüzden de Mod olarak görev yaparken dürüst yani tarafsız olabileceğinden zerre kadar şüphem yok.
Sonuna kadar desteklerim. +1905

Ancaaakkkk,
Bir önemli kıstas daha var ki o da şudur.
O bölümde yöneticilik yapan arkadaşlarımız da görevlerini layıkıyla yapıyorlar.
O yüzden onların görüşü çok önemli. Eğer onlar da destekliyorlarsa sorun yok demektir.
Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. Sevgiler...

iLgiLenmemeye ÇaLı$tığım ßi ßöLüm..

Uzun Zamandır Forumda Ters ßi Davranı$ını Görmedim..

YöneticiLiği Sana Her Hangi ßir ßöLümde Uygun Görüyorum..

+1

EKSİ [-] Gereksiz...

izlerim + - birşey vermem demiştim ama bu kadar sayıda yorum okuduktan sonra gönül rahatlığıyla +1903 veriyorum, hayırlı olsun :goz:

bölüm yöneticileri ihtiyaç duyuyorlarsa bir kişiye daha,oyum artı..
(+)

lakin bazı arkadaşlar yorum yaparken gerçekten saçmalamışlar !

Gercekten de seni sayıpta oy kullanan arkadaslarda kabahat büyük.
tabiki kimse kimseyle aynı safı tutmak mecburiyetinde değil.
tabiki farklı görüşleri farklı düsünceleri olucaktır.

Kıvıl kıvıl ediyor her tarafın, birisi bisey desede etkiye tepki versem diye duruyorsun.
aklınca demokratik ve çağdaş biriyim diyor gurur duyuyorsun kendinle.
bir bak hele demokratik olarak oy veren birine '' saçmalamış '' demek yakışmışmı ?
neymiste kendini savunma hakkıda varmıs. buda yenimi cıktı. hani konu acan kisi cevap
verdiginde, oy veren kisiye cvp hakkı doğar tartısma bundan cıkardı.
bu düsünce sana ait bir düsünce degil demi ?

infatuate, tabiki herkesin savundugu bir siyasi dusunce olucaktır, ben buna itiraz etmiyorum.
Ama biri tutupta benim verdigim oya göre sacmalamıssın derse orada durun derim !
böyle adamlar degilmi ki çobanın oyunu hiçe sayan, sonrada bize saçmaladınız diyen.
üyelere saldırmak icin duran hayvan gibisiniz diyen. ne olursa olsun bir chp li yazmadı
diye bir üye laf yaparken, '' saldırmaya hazır bir hayvan gibi demesi ''
helede modlugu arkasına alıp konusan biri için hiç hoş değil.

zaten yönetimde olan birisi, zaten 2 mod var ve idare ediyor.
ama yok hh onunla güzel olucak, varsın olsun. isterse baska da görevler alsın.
zaten böyle adamlarada bir daha atacak post'um yoK ! Son mesajımdır.

Fikrimi benimseyip teşekkür eden arkadaslara bende tesekkür ediyorum.
ama dikkat edin saçmalamış lafının ucu sizede dokunmuş olmasın :goz:

fare yazdığı postuyla cwp hakkı doğurduğu için kenanın postunun kalmasında sakınca görmedim, zıt görüşte olan herkesin adına konuştuğuna inanıorum kenanın .. olayı iice uzatmayın lütfen, oylama harici postlar silinmeye dewam edilecektir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri