Siyaset ve Politika (yetki talebi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
mrb arkadaşlar

bi kaç arkadaşınında ısrarı üzerine siyaset ve politika bölümüne yetki talep ediyorum..

olumlu yada olumsuz yorumlarınıza açıgım...ama hakarete kaçmaması kaydıyla...

küçük bi ricam olacak beni destekleyen desteklemeyen hiç kimse birbiriyle tartısmaya girmesin...

herkese ii forumlar....

+1905 .
Hakkında hayırlısı.
Başarıcagından eminim.

Yanlıs anlasılmasın + vermemin sebebi Fare'nin siyasi görüşü degildir.Kişiligini ve bu görewi yapabılecegını Olaylara tarafsız yaklasacagını bıldıgım icin + oy kullandım.. ~İyi forumlar

Üstesinden Geleceğine Sonuna Kadar İnanıyorum +1905 Hayırlısı Olsun...

Son aylarda forum genelinde görmüyordum seni..belki siyaset bölümündesindir die şimdi oraya da baktım son bi kaç ay içinde açtığın konular 5i geçmemiş..Tamam belki herşey konu değil o bölümde yorumda önemli ama yorumlarana da rastlamıyorum o bölüm de son zamanlarda..

oyum -1

o bölümde zaten 2 tane moderatör var .. 2 side görevini son derece iyi yapıyorLar.. Eğer orada 1 tane moderatör olsaydı yorum yapmadan + verecektim ama kusura bakma..

Gerek olmadığını düşünüyorum ....

-

Benden destek .
Bölüm modlarından daha fazla online olduğun kesin .
:durdurun

Edit :

Mesajımı editlemek zorunda hissetttim kendimi .
Bazı kişiler sadece online süresi adına benim Destek verdiğimi felan zannetmişler .
Bunun böyle bilinmemesi gerektiğini anlamaları için mesajımı editledim .
:goz:

Burda Fare'nin Tarafsız kalamayacağını düşüneneler Forumda Açık açık '' ŞERİAT '' istiyorum diyen kişiyi Destekleyip Tarafsız kalacağına inanan kişilerdir .
Bunuda burdan yazmak istedim .

( Fare'nin nikinin başında Bozkurt_Fare felan yazsadı herhalde yada Ocakçı_Fare , daha çok destek alırdı )

Bu editlemeyi zorunlu olarak yaptım .
Anlayışla karşılayacağınızdan eminim .
:victory

Benden + çalışır.....
Hassas bir bölüm sendede o olgunluk var...

Edit:

Ne çok yorum yapılmış konu'ya bak yaa....
Düzgünce oy kullanmayı ögrenemediniz...gitti

benim artı verme sebebim hem fare'nin siyasi görüşü....hemde bölümü tarafsız yönetebilceğine inanmamdır....isteyen yanlış anlasın isteyen anlamasın....

yolun açık olsun fare...

Dip Not:​

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3008860' Alıntı:
belli başlı arkadaşlarımız forumda sadece oylama, tartışma, kavga zamanı piyasaya çıkıyorlar
yahu biraz aktif olun

oy vermiyorum şimdilik "oylamayı izleme" taraftarıyım

Katılmamak elde değil fletch'e....​

eksi......

Siyaset ve Politika bölümü için yeterince tarafsız olabileceğine ben şahsen inanamıyorum...

Ayrıca bölüm için Moderator olarak denge unsuru olmak yerine gereksiz tartışmalara neden olabileceğin kanısındayım...

- 1907

Yorumlarını ve Konulara Yaklaşımını Beğeniyorum Benden + Çalışır..

2 tane var zaten 3.cüsüne ne gerek var ?
tarafsız olamayacağından da eminim.

- eksi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri