zerkli
New member
- Reaction score
- 0
Başbakan,adam yerine koyup "sayın" demiş.
Bu DENgesİZ Baykal da demagoji yapıyor.Aynısını Bahçelide de gördük
Bırakın bu işleri...
canakkaleyi bu yazan alcak kirletio ancak faşistler bu serefsizler
Ulan her tarafı Fetulahçımı kaplamış.Bunlara şimdi sor Fetulahçı da değiliz derler.Amerika gerçekten süper güç kimlere nasıl ulaşacagını çok iyi biliyor.Yazık sizlerde utanıyorum.
sebatayist arıyorsan ADNAN MENDERESE BAK (polonya yahudi soyu)
ERMENİ ARIYORSAN FETULLAH GÜLENE BAK (erzurumlu ermeni soyu)
RUM ARIYORSAN BÜLENT ARINÇA BAK (dedesinin üçüncü avradı rumdur kendiside bu avrattandır)
Tayyipin ne olduğu araştırılıyor ,şu an Türk olmadığı Türkiyeli olduğu biliniyor...
ayrıca osmanlının 7 ceddinde rumluk rusluk sırplık bulgarlık vardır...
bizim mesajlarımızı tek tek inceleyen mod konuya uyarı yazmış olmasına rağmen
http://www.hackhell.com/4389978-post2.html
bu mesajı neden görüp editlememiş .
editlenmesini ...
KONUDA NERDE UYARI MESAJI VAR ?
her konudaki atılan tüm mesajlarının incelendigini nerden cıkardınız onu anlamıs degilim
artık su igneleyiCİ tarzda konusMAları bırakıp sade şikayetinizi bildirin yeter
kac kere söyleyecegiz sonra banlanınca ben niye banlandım oluyor
daha dogru dürüst şikayet yapmayı bilmiyorsunuz siyaset tartısıyorsunuz
"GENEL UYARIDIR"
"HERKES ŞİKAYETİN LİNKİNİ BIRAKSIN VE NEDEN ŞİKAYET ETTİĞİNİ YAZSIN"
"EKSTRA LAF SOKMALAR İGNELİYİCİ KONUSMLAR SİZE BAN CEZASI OLARAK GERİ DÖNECEKTİR"
senin haberin yok volkan .buraya benim sadece bi mesajım şikayet edildiği anda iki farklı konudaki mesajım düzenlenmişti .benim mesajlarımı kalem kalem tek tek inceleyen mod uyarı yazdığı konudaki o sözleri görmemiş olamaz .ben burda yapılan çifte standardı o iğneleyici sözlerle ortaya sermeye çalıştım .çifte standart oldukçada ben bunu kusura bakma ama hep dile getiririm .olayın seninle bi alakası yok onuda söyliyim senin bir kaç gündür olanlardan haberin yok o yüzden sana söylenmeyen laflarla ilgili sende başkasını iğnelemeye tehdit etmeye çalışma .benim o sözlerim gitmesi gereken yere gitmiştir seninle tartışmama gerek yok sende olayla alakan olmadığı için gereksiz yere benimle tartışma .
şikayetlerimide düzenlemişsin tşk ler ancak sende newwawe gibi şikayet edilen arkadaşların isimlerini yazarak konuya değil sizlere son uyarımdır şeklinde yazarsan daha ii olur .çünkü bu newwawe ben yanlıs bişey yaptımmı seriqatil1 sizi bu konuda uyarıyorum bir dahada uyarmam yazıyor ama sadece bazı arkadaşlara bunu yazıyor .diğer arkadaşlar oldumu işin içinde konuya son uyarım yazıyor o arkadaşların isimlerini zikrederek uyarmıyor onları nedense bizi uyardığı gibi .
http://www.hackhell.com/4391542-post10.html
bu mesajda arkadaş volkan konağa hayvan deyip hakaret ediyor sözlerinide çarpıtıyor .volkan konak kendi halkına değil atatürk düşmanlarına söylüyor o sözleri ama bu arkadaş direk volkan konağa hakaret ediyor .