Yücetürk… Ulan terbiye fakiri insan, beni de kendine benzettin sonunda, sana mı soracaz yazarken müsaaden var mı yok mu diye? Bu nasıl seviyesiz bir yazı..Site yavaş diye birkaç gündür girmiyordum foruma, yeni fark ettim bana yaptığın yorumu. Sen kendini kim sanıyorsun, Abdullah Çatlı’ nın yeğeni misin sen? Sizin gibiler bize, hep Kur’an okumayın azıcık başka şeyler de okuyun beyniniz örümcek ağı bağlamaz böylelikle diye her zaman hakaret edip durursunuz. Asıl hakaretin daniskası budur. Ben sana hiç olmazsa, senin tahmini olarak okuduklarına ilave olarak “The Economist” ede bir göz at demişim. Son sayısında dünya çapında işsizlik krizinden bahsediyor diye. Sizin hakaretlerinizle bu bir mi? İyi bak iyi, seni cahil sınıfına mı sokmuşum. Seni en azından belli bir sınıf da olsa gazete okuyan, internet takip eden biri gibi değerlendirmişim. Ulan hayret bir şey ya. Edepler çerçevesinde bir yorum yapmışım, adamın bana dönüp yaptığı yoruma bak. Sen ne biçim bir insansın, bir tek sülaleme küfretmediğin kalmış. Su ile ilgili bir yazında, hükümetin bu noktada yanlışları olduğunu ve bir su bakanlığı bulunması gerektiğini söyleyerek seni desteklemiştim unuttun mu? Bu yüzden bana körü körüne AKP savunucusu benzetmesi yapamazsın. Daha önce de AKP’ nin yanlış bulduğum uygulamalarını eleştirmiştim. Kendimce doğru bulduklarımı da savunurum. Bundan sonra da eleştirilerime ve savunmalarıma devam edeceğim. Allah razı olsun senden, sayende bütün günüm rezil oldu. Bu ne biçim bir yazı , bu nasıl bir yorum böyle, beynim öfkeden durdu, sağlıklı bile düşünemiyorum şu anda. İki tane tavsiye cümlemi hakaret olarak görüp, dönüp bana bu yorumları yapıyorsan lanet olsun böyle bir anlayış yapısına…