helal başbakanım. Allah seni ve milletimizi belalardan korusun. içimizdeki yahudilere ve onların yalakalarına da hem dünyayı hem ahireti zindan etsin.
sen şakamısın
tepkim moderatöre derken davosu terkettiği için söyledi perese sen katilsin demedimi sen duymadınmı yoksa işitme organın başka bir tarafındamı senin
Goygoycu; seni serbest kürsüde açılan tüm konularda görüyorum.Bitmez tükenmez bir garezle çalakalem yazıyorsun.Fakat saygı sınırlarını çoktan aşıp Forum okuyucularına yaptığın hakaretler sabrımı taşırdı.Forumun sahibimisin ki acaba forum yöneticileri seni uyarmıyor.
Ayrıca da her konuya da yorum yap diye forumda ücretli çalıştığını bile düşünmeye başladım.
Yazdığın tüm yazılar hakaret,aşağılama,alaya alma...Bunu ancak kasıtlı "Goygoycular" yapar.Hiçbir fikri değeri olmayan,boşuna yer işgal eden yazıların,sabırları taşımışır.
Forum yöneticilerinin dikkatine sunarım.
arkadaş becerememiş ben yardımcı olayım. kendimi şikayet ediyorum. lütfen varsa forum kurallarına aykırı davranışım, yada bana hitap edilenden daha farklı hitap etmişsem birilerinegereğini yapın. yoksa birilerinin hoşuna gitmek zorunda değil burda kimsenin fikirleri. saygılar..Goygoycu; seni serbest kürsüde açılan tüm konularda görüyorum.Bitmez tükenmez bir garezle çalakalem yazıyorsun.Fakat saygı sınırlarını çoktan aşıp Forum okuyucularına yaptığın hakaretler sabrımı taşırdı.Forumun sahibimisin ki acaba forum yöneticileri seni uyarmıyor.
Ayrıca da her konuya da yorum yap diye forumda ücretli çalıştığını bile düşünmeye başladım.
Yazdığın tüm yazılar hakaret,aşağılama,alaya alma...Bunu ancak kasıtlı "Goygoycular" yapar.Hiçbir fikri değeri olmayan,boşuna yer işgal eden yazıların,sabırları taşımışır.
Forum yöneticilerinin dikkatine sunarım.
goygoyculara vede kadrolu provekötörlere verilebilecek en güzel cevap ama bunlarla tartışmaya girmeyelim muhatab sıfatına sokmayalımki adamdan saymasınlar kendilerini
combanant' Alıntı:zekasız soytarı ... tayyibide yerim fetullahıda yerim senin gibileride yerim . biraz beyin var onuda böyle işlere kullanıyorsun . tayyiple baykal devletin paralarını aralarında kırıştırsın ., senin gibilerini yetiştiren ailelerde ya tayyibi tutsun yada baykalı tutsun . o sanal beyninle gelip burda yorum yapacam diye havlama tamammı amcasının gözü aslında suç sende değil seni böyle terbiyesiz yetiştiren ailede
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/544041-halife-secelim.html
Bu konunun kapatilacagini söylemisin üyenin özel istegiyle o zaman her konusundan memnun olmayan her tartismada köseye slkisan konusunu kapatirsin. Bence mantikli bir uygulama degil ve ayrica herhangi bir serbest kürsü kuralina da uymuyor. Eger o üye konunun kapatilmasini istiyorsa bende baska bir üye olarak bu konunun acik kalmasini istiyorum.
Saygilarimla.
Sayın yönetici bir şanssızlıktan dolayı aynı konuyu tam iki kere açmış bulunmaktayım.
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/544459-basbakanin-100-iki-yuzlulugu.html
Konuyu kaldırmayı henüz bilmiyorum özür dilerim ...
Nasıl kalkıyor acaba?
ülkenin başbakanının oğlu hem asker kaçağı hem sahte çürük hemde katil tabi böylelikle herkes onu örnek alıyor zaten sizde utanma olsa böyle başlık açmazsınız yazın bakalım o ramazanlarda iftarı 5 yıldızlı otellerde açan tayyip tayfasının çocukları nerelerde askerlik yapıyor hadi bekliyorum