Etkiye tepki diyelim...
Siz üyenin avatarı üzerinden hakaret edince birşey olmuyor da,
kullandığınız kelimelerden dolayı haklı olarak tepki gördüğünüzde neden veryansın ediyorsun? Sütten çıkmış ak kaşık gibi bir de forumun işleyişine ve forum yöneticilerine
hakarete varan cümleler kuruyorsunuz.
Madem etkiye tepki diyorsunuz benim Atatürkçü Düşünce derneği başkanı olmadığımı nereden biliyorsunuz?
Üye kendine tecavüzcü coşkun gibi bir sapığı seçerek zaten ne kadar karizması olduğunu ortaya koymuş, önce kendine bak sonra başkalarının karizmasına laf at diyorum. Ne var bunda?
Sütten çıkmış ak kaşık mevzuuna gelince, evet benden daha ak kaşık bulamassınız. Forumun işleyişini eleştiriyorum. Bir beyne sahip olan her insan bulunduğu ortamı değerlendirmesini bilir!!! Forum yöneticilerine hakaret ettiğim yalan!!! Edersem bunu sizin suratınıza alenen söylerim. Haa, kimseye de bana hakaret etmeden hakaret etmem.
Forumda beğenmediğim yanlar şunlar;
1- Bazı üyeler çeşitli gerekçelerle kayırılıyor, bu gerekçeler şunalar;
a) Eski üye olup binlerce mesaja sahip olmaları,
b) Forum sitesinde, moderatör smod gibi yönetici kankaları olamları,
c) Belli düşüncelerin forumdaki sembol olmalarıo nedeniyle gönderilmeleri halinde tepki toplayacakları
d) Genle olarak ticcari kaygılar
Kayırılmadan kastım yaptığı hakaretler ya görmezden geliniyor ya da hakaretleri edit edilip, aman gözüm böyle şeyler yazma bak seni banlamak zorunda kalırız tadında mesajlarla hakaretlerine göz yumuluyor.
2- Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Atatürk' e yönelik hakaretlere göz yumuluyor. Mesela üyenin biri kalkıp Atatürk' e yamyam imasında bulunuyor (ki hakkında şikayette bulundum) bir smod (ki bu siz oluyorsunuz) mesajı editleme gereği bile duymuyorsunuz. Bunun gibi nice örnekler forumda mevcut. Mesela bir tanesi kalkıyor, ne devleti ne askeri ulan diye höykünüp orduya hakaret ediyor, bir hafta sonra etrafta yine cirit atmaya başlıyor.
3- Forumda pkk sözcülerinin devlet aleyhine ve ordu aleyhine söyledikleri sözler alenen forum sitesinde savunulup devlet ve ordu düşmanlığı yapılıyor. Bu durum çeşitli üyeler tarafından defalarca şikayet konusu yapıldığı halde sırf ticari kaygılar yüzünden bu duruma göz yumuyor. Özgür tartışma ortamı yaratmak devletimizi ve ordumuzu yıpratmak, küçük duruma düşürmek isteyen pkk sözcülerinin bu çabalarına ortak olmak mıdır?
4- Forumun kurallarının şiddetle gözden geçirilmesi gerekiyor. Bu ilkesizliğe artık bir noktada dur demenin zamanı geldi. Yeni kurallarla Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı olmayı prensib edinen kurallarla özellikle siyasi tartışma platformu kuralları güncellenmelidir.
Son olarak derdim bulunduğum ortamda doğru, adil ve ülkemin menfaatlerine hizmet eden bir atmosferin solunmasına yardımcı olabilmektir. Bu bağlamda kalkıp da bir yönetici tarafından daha önceleri de yapıldığı gibi, tekrar banlanacaksam umrumda değil. Tepki vermek yerine akıl koyup bir şeylerin düzelmesine yardımcı olabileceğinizi düşünerek fikirlerimi ortaya koyuyorum. Tercihi sizlerin vicdanına ve aklına bırakıyorum.
Saygılarımla...