1. moderatörlerin banlama yetkisi yok
2. tuncelili kemal lafı yüzünden ban cezası alan üye hatırlamıyorum eger sen o engin bilgilerinle bizi aydınlatırsan kimler ne zaman ne kadar almıs
3. tabiki şikayet ediceksiniz her mesajı okumamız yada senın neyden şikayetçi oldugunu bilmemize imkan yok
1-moderatörlerin banlama yetkisi yoksa yetki kimdeyse ona söyle,ayrıca ben de modluk yaptım başka forumlarda ve gayet güzel banlama yetkim vardı,belki aranızda sözlü anlaşma vardır diğer modlarla orasını bilemem ama modların banlama yetkisi vardır ama dediğim gibi yetkin yoksa yetkisi olana söylersin.
2-tuncelili kemal ifadesi yüzünden daha önce banlananlar olduğunu biliyorum ama şimdi sana şu banlandı bu banlandı diye sayamam çünkü hatırlamıyorum kimler olduklarını.
3-tuncelili kemal ifadesi artniyetlidir amaç tuncelili olanları default pkk lıymış gibi göstermek, milleti zan altında bırakmak, koskoca bir şehre hakaret etmektir.kemal kılıçdaroğlu bunların oy verdiği partideki adamların kaç kuruşluk olduğunu belgelerle ortaya çıkardıkça çıldırıyorlar,hırslarını tunceli den alıyorlar,ben bunlardan bu hareketi beklerim çünkü bunlar böyle adamlar... yaptıklarıyla kendilerini aşağılıyorlar hakaret etmeye bile değmezler ama bu yaptıklarını modlar da onaylıyorsa bu forum Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki bir şehre yapılan bölücü saldırılar karşısında sessiz kalıyor demektir.
4-ben beklerdim ki bunu yapanların hepsi bugün en az 7 günlüğüne uçurulmuş olsun ama karşılık olarak daha önce ceza alan kim onu söyle demiş mod bana,
hadi ben yanlış biliyorum daha önce kimse ceza almadı,3.maddede yazdıklarım banlanmak için yeterli bir sebep değilmi.bugün baktım malcomx nickli vatandaş tuncelili kemal demeye devam ediyor niye çünkü gördüki dün yazanlara birşey olmamış.
ben daha önce bu adamlara sert karşılık verdiğim zaman daha bırak şikayet edilmeyi yazdığım yazı okunmadan banlandığımı bilirim ama nasıl oluyorsa biz üstüne düşmeyince forumun demirbaş yobazları istediği şekilde yazıyor hiçbirşey olmuyor.O tuncelili kemal ifadesi bir çok küfürden daha da tesirlidir çünkü direk pkk ile aynı amaca hizmet eden bir ifadedir.