ya gerçekten nekadar dengesiz millet varya ..
ulan sana ne adam kılıyor namazını sana batan ne.....
adam olsaydında yaptırsaydın mescidde adam namazını kılsaydı orda..
ya bunların niyeti bişeyleri özeleştiri şeklinde yapmış gibi göstererek direk saldırmak.....
salyalar artık durmuyor devamlı akıyor iğrenççççç........
Hahaha afacan seni...
Komik,esprilii,Cem Yılmaz karakterli arkadaşım,bütün yazabileceklerin bunlar mı?
İş Bankasını Hint müslümanlarından aşırdığı parayla kuranlar da Baykalın atalarıydı.
Ne güzel demişler:
Hacı hacıyı Mekke'de,hoca hocayı tekkede,Sisi,Ergenekon Baykal'ı dakkada bulur.
bunun yanında onun yazdıgı mesajlardan kıskırmak yerıne eger kı rahatsız oluyorsanız mesajdan gelıp buraya bıldırebılırsınız.
ya biz bildiriyoruz ama adam 2 sonra aynı . yani biz şikayet etmekten sizde banlatmaktan bıkarsınız ama o adam hakaretten bıkmıyor .en çok şikayet edilen ve banlanan kişilere ayrı bir ban süresi uygulanabilirse daha caydırı olur diye düşünüyorum . bunu bir öneri olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum .serbest kürsü modları olarak bunu düşünüp smodlarla karara bağlarsanız çok iyi olur .
''bırı banlanıyor sonra banı acılıyor ozaman banlanmasın'' gıbı bırsey soz konusu degıldır boyle bır durum olursa her banlanan uyeyı sınırsız banlamamız gerekır kı bude abestle ıstıgal eder.
biri banlanıyor diye demek istemiyorum zaten . demek istediğim şu ;
biri mesela banlandı hakaretten dolayı 5 gün ; ikinci bir hakareti olursa ban süresi olsun 10 gün . katlansın yani .bu belki caydırıcı olur . bunu demek istedim . böyle bir şey olursa daha etkili olur diye düşünüyorum .
ama bu dediğim olmuyorsa sorun değil biz şikayet ederiz elimizden geleni yaparız .
saygılar
siyasi bölüme özel önerilerim var
siyasi bölümün yöneticiler için zor bir bölüm olduğu Açıktır
-siyasi bölüme yönetici olmak isteyenler siyasi bölümde anket açmalı burda seçilmeli oylamaya katılanların belirlenecek yüzdelik şartlarını sağlaması halinde oyu kabul edilmeli
-siyasi bölümde yönetici kadrosu en az 6 olmalı yönetici kadrosundaki yöneticiler haftalık olarak smod olmalı nöbetleşe smodluk yapabilmeli..
-siyasi bölümde konu açabilmek için var olan şartlar değiştirilip üyenin forumdaki aktivitesi ölçü alınmalı...
Dark_Angel' Alıntı:2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3536029&postcount=9
elemanın altta verdiği link yanlış yere çıkıyor . hem o linki hemde linkin üstündeki yazıyı silermisiniz