bi dakika bu işte bi iş var! konu doğu türkistanda zulümdü, bu adam bu yazıyı o başlığa yazmış ama ben şikayet ettikten sonra yazı silinmiş ya kendisi sildi ya da birileri uyardı,ben anlamam bu adam ettiği küfürün hakkını almalı benden link istedin sora ben konuya girip bakınca bi de ne göreyim yazı yok,ne kadar da tuhaf bi raslantı öyle değil mi?belki de yazıyı sen sildin volkan,açık konuşmak gerekirse seni hem sevmem hem de sana güvenmem,romeomad banlanmadan bu işin peşini bırakmam çünkü ben yeri geldiğinde karşımdakine lan dediğim için bile banlandım ama bu adam bana açıkca küfür etti.
benim okumus bilgili anlayışlı bilimden yana arkadaşım bu kadar sinirlenmene gerek yok
sen şikayet ettikten sonra ben mesajı buldum sildim ve şikayette bulundum zaten senın link vermene gerek kalmadan
banlanır banlanmaz ona biz degil smod arkadaslar bakıyor ben üstüme düşen görevi fazlasıyla yaptım
hem senın link vermeni beklemedim hem mesajı aradım buldum hem sildim hem şikayette bulundum gerisi benim yetki ve sorumlulugumda degil
beni sevmeyebilirsin hiç umrumda degil
bana güvenmeyebilirsin oda hiç umrumda degil
ancak senin gibi çağdaş bir arkadas bu kadar sinirlenene kadar bana taraf tutuyo iması yapıp aba altından sopa gösterene kadar sadece evet sadece pm ile bu ufak sorunu çözebilirdi
ama sende diğerleri gibi bu yolu şeçmedin kısa yolu şeçtin şuç atmak ima ilede olsa beni taraf tutyomus pozisyonuna sokmaya çalıştın
sizi anlıyorum siz siyasi görüşümü görevime karıştırdıgımı sanıyosun her sereferinde böyle yapıyosunuz ve defalarca anlatmama rağmen anlamıyorsunuz ve hep yanılgıya düşüyorsunuz
görüşümü görevime karıştırmam üstüne basarak söylüyorum karıştırmam bir kere en basitinden benim görüşümde taraf tutma diye bişey söz konusu olamaz hatalı cezası neyse çeker bu kadar basit bu artık o güzel kafanıza sokuverin
senin gibi çağdaş bilgili anlayışlı önyargısız bir arkadasa bu agresif tutumu yakıştıramadım umarım bundan sonra bukadar agresif olmassın
teşekkürler iyi günler
edit: bana cevap vericegin bir durum söz konusu degil hala anlamadıgın noktalar varsa pm(özel mesaj) yoluyla ulaşabilirsin