http://www.hackhell.com/serbest-kursu/643067-ataturk-deliligi-5.html#post4832869
Bu Konuda Adamlar Lafı peygambere Getirmiş ? Ne Utanmaz Adamlar Var ya .. Atatürk ' ü Peygamber den daha çok seviyormuş Saygı duyarım Kendi Vicdanı Ancak konuyla Peygamberimizin Ne alakası Var Lütfen Gerekli Yaptırımları yapın Çünkü Gelip Burda Müslüman Havası atıp Söylediği Sözlerle Müslüman a yakışmayacak insanlar var , Saygılarımla
1)Bu kişiyi şahsıma hakaret ettiği için şikayet ediyorum. Lafı peygambere getirmiş dediği kişi benim. Şikayet ettiği post benimki. Peki hangi hakla bana utanmaz diyebiliyor? Mantıklı olarak açıklarmısınız?
2)Şikayet ettiği mesajım şudur:
"Arabistanda muhammete karşı böle bişi desen kellen uçar.
Bu Türkiyede Atatürkü putlaştırmaksa arabistandaki ne?
Ben Atatürkü arab peygamberlerden daha çok severim"(Tam kelimeleri hatırlamıyorum ama buna benzer bi mesajdı)
Peki bu mesajdaki sakıncalı şeyleri bana açıklayabilirmisiniz? Ve hangi kuralı ihlal ettiysem onuda gösterirseniz sevinirim. Ayrıca postun tümümü sakıncalıda hepsini silmişsiniz?
İnsanlar rahatça televizyona çıkıp milyonların önünde Atatürkü sevmediğini söyleyebilirken ben Atatürkü peygamberden daha çok sevdiğimi neden rahatlıkla söyleyemiyorum?
Ve dediğiniz gibi yaptığım yorumdaki "seviyesiz" olan şeyi söylermisiniz? ,
Bu bölümdeki konuların yarısından fazlasındaki postlarda kurandan ayetler yada hadisler görebilirsiniz. Peki kanunlarla belirlenmiş laik bir ülkede, siyasi bir bölümde insanlar bukadar kolay din üzerinden siyaset yaparken benim yorumumu konuya peygamberi karıştırmak olarak nasıl görüryorsunuz?
Konuda peygamberin sevmdiğimi yazdığım içinmi seviyesiz oluyor?
3)Tozkoparan isimli üyenin konuda hala duran mesajına bakalım;
"az bile demiş , tabuların yıkılması için
işte bu put anlayışından kaynaklanan bi sorun , sanki o bir insan değil ,eleştirilemez , dokunulamaz , adı dahi ağza alınamaz sadece ATA denir ve çooooooook büyük bi insandır
yıllardır sürekli empoze edilen bu ama Atatürk bu değil
elbette ATA'ya hakaretin şakası şukası olmaz , ama bişeylerin önü açılacaksa böyle açılsın , yoksa yarın birgün Atatürk büstlerine , portrelerinin önünde secde ettirmeye çalışacaklar .
kimse ilk cümlemden farklı şeyler algılamasın ,kendine vazife çıkarmasın, gerekli açıklamayı yaptım
tasvip edilecek , göz yumulacak bi durum değil ama o danıştay gibi de işi coşturmanın anlamı yok ...
onu şikayet eden hoca şikayet etmek yerine Atatürk'ü anlatsaydı daha iyi olmaz mıydı ?
veya o hoca bugüne kadar hiç Atatürkü anlattı mı o çocuğa
biraz da bunları düşünmek lazım ...
bu arada bazı kendini bilmezler Peygamber efendimizle mukayeseye kalkışmışlar(her ne alakaysa) , ama cürümleri yetmez ... "
İnsanlar, Atatürke hakaret eden bir çocuk için onaylar gibi "az bile demiş" diyebilirken, Atatürkün putlaştırıldığını idda ederken ben neden peygamberi sevmediğimi söyleyemiyorum? Neden arabların peygamberi putlaştırdığını söyleyemiyorum?
4)Mert aslan isimli üyeninde beni şikayet ettiği mesajında yazdıklarıyla görevli modu dini inançları üzerinden propoganda yapıp zan altında bıraktığına inanıyorum. Umarım öle deildir...
Ayrıca gerekli yetkililerden tüm sorularıma mantıklı cevaplar ve bana hakaret eden üyenin gereken cezayı almısını bekliyorum.
Teşekkür ederim iyi çalışmalar...