http://www.hackhell.com/serbest-kursu/635593-amaci-alevileri-sunnilestirmek.html
bu konuya yazdigim mesaj neden silindi..kurallara uymayan hakaret iceren tek kelime yok..zerkli denen vatandas istedigi icinmi.
"ya bu arkadasa cevap verip zamaninizi bosuna harcamayin..din cahilinin teki ..daha islamiyetin sartlarindan haberi yok.daha namaz kilmasini bilmez,sonra gelir buraya kendi sapik dusuncelerini zorla kabul ettirecegini sanir,hemserim senin gibilerden cok var,ama senin gibilerle tartismaya girmek yanlis..gulup gececeksin..;islamın olmassa olmazı namaz değil kelime-i şehadettir.;senin bu lafin bile ne oldugunu gosteriyor zaten.islamiyetin emirlerinden birini bile kabul etmeyen kafir olur,islamiyet bir butundur.yok oyle bunu kabul ederim,bunu kabul etmem.bunu sana cevap olarak yazmiyorum zaman kaybi olur.sadece sapikligin ortaya ciksin diye yaziyorum,namaz kilmak farzdir buna inianmayan kafir olur..namazsiz islamiyet olmaz.."
Öncelikle bu bölüm islam ve insan bölümü değil siyaset politika bölümü üyelerin
dini düşünceleri hiç kimseyi ilgilendirmez ataist te olabilir dindar da kime ne ??..
Sen karşındaki üye ye cahil diyeceksin sapık düşünceleri var sapık diyeceksin ;
Sonrasında dini inancını sorgulayacaksın sonrasında da hakaret içeren
tek bir kelime etmedim mesajım neden silindi diye bana soracaksın ?
Yeni bir üye olduğun için şu mesajından dolayı banlanmadığına
sevinmen gerekir ken bir de sorman oldukça düşündürücü..?
her şey ortada bu kadar net ve açıkken sadece yeni bir üye olmandan dolayı
gösterdiğim bu toleransa karşılık tek bir cevap yazarsan banlarım aklında bulunsun.